Michael Sommer - Stresscoach, Mentor, Coach, Hypnoterapeut

Michael Sommer

Stresscoach, Mentor, Coach, Hypnoterapeut

Nakskov , Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Klippekort Hypnose 3 X 30 min. 1.200 kr. Aftal tid

Hypnose (60 min.) 1.000 kr. Aftal tid

Hypnose (30 min.) 650 kr. Aftal tid

Klinik Nakskov 475 kr. Aftal tid

Vi sidder i hyggelige og rolige omgivelser på min klinik i Nakskov.

Telefon møde 325 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

10 klip af 60 minutter. (GoMentor videosession) 5.500 kr. Aftal tid

Ved køb af dette klippekort spare du 2000 Kr. - De fleste af mine kunder bruger +10 timer hos mig.

Angst Coaching (GoMentor videosession) 375 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Michael Sommer - Stresscoach, Mentor, Coach, Hypnoterapeut

Beskrivelse

Michael Sommer, 33 år. Uddannet coach i 2021 med speciale i følgende

- Angst

- Depression

- Traume Terapi

- Pårørendekontakt

- PTSD (Posttraumatisk stressforstyrrelse)

- Hypnose

Når du starter et forløb op hos mig, vil du altid være i fokus. Om det er et forløb på 1 uge eller 2 år, så vil du blive taget seriøst og jeg vil hjælpe og guide dig med min viden, erfaring og alle de værktøjer jeg har i bagagen. Ring eller skriv og få en gratis og uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt.


Angst er en usynlig parasit som ikke kan ses men mærkes.

Under forløbet hos mig, vil du få værktøjer til at kunne arbejde med din angst.

Jeg har hjulpet en del efterhånden, både folk med angst og depression men også pårørende.


At være pårørende til en med angst og depression kan være umenneskeligt hårdt, især fordi man ikke kan sætte sig ind i angsten og føle det samme som den ramte. Hos mig får du hjælp som pårørende til at kunne håndtere angsten og depressionen.


Besøg  angstcoach.dk

Klientudtalelser

Jannick B. Jeppesen - "Er i gang med et onlineforløb hos Michael, og kan mærke hvordan det hjælper for hver gang vi har haft en samtale. Kan kun anbefales!"  Læs mere  Læs mindre

Louise Marie Jensen - "Efter 4 år med agorafobi, blev jeg rådet til at kontakte Michael af et familiemedlem. Det er noget af det bedste jeg har gjort – Har stadig agorafobi, men Michael har nu hjulpet mig til at komme lidt videre og i dag har jeg været ude og handle alene for første gang i 3 år – Jeg er stolt og kan kun anbefale Michael Sommer."  Læs mere  Læs mindre

Lisbeth Engstrøm - "Som mor til en datter med flere angstdiagnoser har det været guld værd at have Michael Sommer ved min side og til at hjælpe mig igennem. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.