Lina Harding Madsen - Psykoterapeut, ID psykoterapeut, Mindfulness instruktør

Lina Harding Madsen

Psykoterapeut, ID psykoterapeut, Mindfulness instruktør

Roskilde

Personligt fremmøde

Samtaleterapi 450 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapeut og kostvejleder Lina Harding Madsen - Psykoterapeut, ID psykoterapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Hvis du er nysgerrig på at begive dig ud på en dyb personlig rejse, eller hvis du allerede er på en og har lyst til at blive hjulpet videre, så vil jeg gerne støtte dig i processen. Det kan i længden blive enerverende, tungt og trælst for enhver at cykle rundt i de samme udfordringer som gang på gang spænder ben i vores liv. Oplever du en tendens til at falde i de samme mønstre igen og igen? At du bærer rundt på en tung byrde og ikke kan finde ud af at lægge den fra dig? At din relation til andre er præget af noget, som du ikke helt kan sætte fingeren på? Der kan være mange årsager til at vælge et terapeutisk forløb. Jeg har mange års erfaring i at arbejde med mennesker med forskellige typer af problemstillinger i deres liv, heriblandt diverse forandringsprocesser, kriser, ledighed samt stress og angstproblematikker. Jeg har en bred uddannelsesmæssig baggrund indenfor ernæring, psykologi, mindfulness, psykoterapi mm., og jeg kan derfor snildt finde på at drage min tværfaglighed med ind i terapien, hvis dette skulle være relevant. Jeg er fjerde års studerende hos ID Academy, og udbyder derfor terapi til nedsat pris; 450,- pr. session á 60 minutter. Det er også muligt at købe et klippekort til 10 gange á 3500,-. Jeg holder til i mine hyggelige lokaler i Allehelgensgade 11A, kld.th. i Roskilde. Læs mere eller book en tid på themindfulway.dk eller ring gerne for tid eller en uforpligtende indledende samtale. Og læg også gerne en besked, hvis jeg skal ringe dig op, da jeg ofte sidder i samtaler det meste af dagen.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.