Lina Harding - ID psykoterapeut, Mindfulness instruktør

Lina Harding

ID psykoterapeut, Mindfulness instruktør

GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Lina Harding - ID psykoterapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Engang imellem opdager vi, at vi er fanget i vores egne mønstre. I vores gamle måder at reagere på, som vi ofte med viljens og tankens magt har forsøgt at mane til jorden og lægge fra os gennem tiden. Og alligevel hænger de ved. Mønstre, vaner og adfærd. Sider af os selv, som vi ofte ikke bryder os om. Men de har et formål med at eksistere, og de er kommet som en gave til os på tidspunkter, hvor vi har haft brug for dem.   


Gennem samtaleterapi er det muligt for dig at få øje på de skjulte mekanismer, der ligger gemt i dig. At få øje på det der er glemt, eller som aldrig har fået stemme eller ord. At lade lyset i dig selv bryde frem og give slip på de hæmmende overbevisninger, som har fulgt dig gennem livet.


Gennem selvindsigt og bevidstgørelse kan du finde kraften til at tage ansvaret tilbage for din egen livssituation og ændre indstillingen til dig selv og andre. Det er på den måde, at du kan blive fri i dit liv. Det er i bevidstheden at guldet er gemt. Hvis du har mod på at starte på din egen rejse imod personlig udvikling, eller er du allerede i gang og gerne vil fortsætte, så vil jeg byde dig mere end velkommen i min stol.  

Pris: 750,- for en session på 75 min. Der er mulighed for at købe klippekort med en besparelse  

Se mere på linaharding.dk. 

Klientudtalelser

Caroline - "Lina er både varm og omsorgsfuld, men også enormt kompetent. Det er fantastisk at møde et menneske som er så empatisk og dygtig. Her føler man sig virkelig set, hørt og mødt. De varmeste anbefalinger herfra!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.