Lars Otto Vinderød - Psykolog, Parterapeut, Stressterapeut

Lars Otto Vinderød

Psykolog, Parterapeut, Stressterapeut

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Som autoriseret psykolog arbejder jeg med samtaleterapi, baseret på kognitiv adfærdsterapi. Lars Otto Vinderød - Psykolog, Parterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Stress - angst - vrede - depression - parforholdskriser - traumer - ADHD - OCD – livsstilsændringer – personlighedsforstyrrelser - afhængighed

 

Som autoriseret psykolog har jeg mange års erfaring og gode resultater med stress, livskriser, angst, depression og parterapi, men jeg arbejder også med andre psykologiske temaer som f.eks. personlighedsforstyrrelser og misbrug.

Uanset hvad dit problem er, er det vigtigt, at du opnår en indsigt i dine tanke- og handlemønstre og derved bliver i stand til at forandre vanskelige følelser, tanker og handlemåder. På den måde vil du få det bedre med dig selv, lige som du vil kunne etablere bedre relationer til andre.

Find dine ressourcer - kom fri af symptomer

Mit fokus er at bidrage til din personlige udvikling og gøre dig fri af forskellige symptomer på ubalance, og i terapien arbejder vi sammen på at styrke dine personlige ressourcer, så du bliver rustet til at tackle livets udfordringer på en ny og stærkere måde. Husk, at du har ressourcerne, de er derinde et sted, selv om de måske lige nu ligger gemt under angst, sorg eller forvirring.

For mig er det vigtigt, at du i terapien føler dig mødt på dine betingelser. Så i den første samtale afklarer vi, om du blot har brug for et par samtaler eller et længere terapiforløb. Det gælder også, hvis I er et par, der søger parterapi.

 

Om terapien

·       Terapien bygger primært på kognitiv psykologi og dybdepsykologi, kombineret med elementer fra buddhistisk psykologi og meditative teknikker, herunder mindfulness.

·       En kognitiv – handlingsorienteret – til gengang til problemerne.

·       Du styrer forløbet … og barndommen behøver vi ikke grave i.

·       100 % fortrolighed og seriøsitet.

 

Det opnår du

·       Ro, balance og livsenergi

·       Færre eller ingen symptomer

·       En ny – og stærkere – tilgang til dit liv, dine tanker og problemer.

·       Selvindsigt og nye handlemønstre.

·       En mere ægte version af dig.

·       Frihed… fra at spille en rolle, som ikke er dig.

 

Om parterapi

Misforstår I hinanden? Er nærheden gået tabt? Bliver du ved med at vente på noget fra din partner, som du aldrig får?

Jeg har mange års erfaring og gode resultater med at hjælpe par med at genfinde hinanden, få en bedre kommunikation og komme videre efter kriser.  

Sådan kommer I videre

Mange parforholdsproblemer bunder i skuffede forventninger. For at komme videre må I få skabt klarhed og finde ud af, hvad I hver især  ønsker og er villige til at give hinanden. Terapien består bl.a. af praktiske øvelser og ”hjemmearbejde”.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.