Lars Otto Vinderød - Psykolog, Parterapeut, Stressterapeut

Lars Otto Vinderød

Psykolog, Parterapeut, Stressterapeut

København V

Personligt fremmøde

Parterapi (kort session) 1.000 kr. Aftal tid

Parterapi 1.500 kr. Aftal tid

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Som autoriseret psykolog arbejder jeg med samtaleterapi, baseret på kognitiv adfærdsterapi. Lars Otto Vinderød - Psykolog, Parterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Stress - angst - vrede - depression - parforholdskriser - traumer - ADHD - OCD – livsstilsændringer – personlighedsforstyrrelser - afhængighed

 

Som autoriseret psykolog har jeg mange års erfaring og gode resultater med stress, livskriser, angst, depression og parterapi, men jeg arbejder også med andre psykologiske temaer som f.eks. personlighedsforstyrrelser og misbrug.

Uanset hvad dit problem er, er det vigtigt, at du opnår en indsigt i dine tanke- og handlemønstre og derved bliver i stand til at forandre vanskelige følelser, tanker og handlemåder. På den måde vil du få det bedre med dig selv, lige som du vil kunne etablere bedre relationer til andre.

Find dine ressourcer - kom fri af symptomer

Mit fokus er at bidrage til din personlige udvikling og gøre dig fri af forskellige symptomer på ubalance, og i terapien arbejder vi sammen på at styrke dine personlige ressourcer, så du bliver rustet til at tackle livets udfordringer på en ny og stærkere måde. Husk, at du har ressourcerne, de er derinde et sted, selv om de måske lige nu ligger gemt under angst, sorg eller forvirring.

For mig er det vigtigt, at du i terapien føler dig mødt på dine betingelser. Så i den første samtale afklarer vi, om du blot har brug for et par samtaler eller et længere terapiforløb. Det gælder også, hvis I er et par, der søger parterapi.

 

Om terapien

·       Terapien bygger primært på kognitiv psykologi og dybdepsykologi, kombineret med elementer fra buddhistisk psykologi og meditative teknikker, herunder mindfulness.

·       En kognitiv – handlingsorienteret – til gengang til problemerne.

·       Du styrer forløbet … og barndommen behøver vi ikke grave i.

·       100 % fortrolighed og seriøsitet.

 

Det opnår du

·       Ro, balance og livsenergi

·       Færre eller ingen symptomer

·       En ny – og stærkere – tilgang til dit liv, dine tanker og problemer.

·       Selvindsigt og nye handlemønstre.

·       En mere ægte version af dig.

·       Frihed… fra at spille en rolle, som ikke er dig.

 

Om parterapi

Misforstår I hinanden? Er nærheden gået tabt? Bliver du ved med at vente på noget fra din partner, som du aldrig får?

Jeg har mange års erfaring og gode resultater med at hjælpe par med at genfinde hinanden, få en bedre kommunikation og komme videre efter kriser.  

Sådan kommer I videre

Mange parforholdsproblemer bunder i skuffede forventninger. For at komme videre må I få skabt klarhed og finde ud af, hvad I hver især  ønsker og er villige til at give hinanden. Terapien består bl.a. af praktiske øvelser og ”hjemmearbejde”.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.