Lars Damsgaard, MPF

Psykoterapeut, Business coach

Næstved , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi 800 kr. Aftal tid

Jobcoaching 800 kr. Aftal tid

Jeg hjælper dig at:

- blive afklaret på dine jobmål- og ønsker

- lave et virkningsfuldt og professionelt CV

- opsætte en professionel LinkedIn profil 

- arbejde med netværk på en struktureret og effektiv måde

- lave en Elevatortale som skaber opmærksomhed

- skrive en virkningsfuld jobansøgning

- klæde dig på til jobsamtalen

Psykoterapi - klippekort 5 timer (rabat 5%) 3.800 kr. Aftal tid

Psykoterapi - klippekort 10 timer (rabat 10%) 7.200 kr. Aftal tid

Erhvervscoaching 1.500 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Erhvervscoaching (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Jobcoaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Psykoterapi - klippekort 10 timer (rabat 10%) (GoMentor videosession) 7.200 kr. Aftal tid

Psykoterapi - klippekort 5 timer (rabat 5%) (GoMentor videosession) 3.800 kr. Aftal tid

Online Psykoterapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg uddannet og examineret Gestaltterapeut og coach – en 4 årig uddannelse på Nordisk Gestalt Institut. Derudover har jeg en Masterclass i Psykologi. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutfore Lars Damsgaard, MPF - Psykoterapeut, Business coach

Beskrivelse

Er du stressramt, har relationsproblemer eller en følelse af, at du ikke er i balance med dig selv? Har du svært ved at håndtere følelser som f.eks. vrede, sorg eller angst eller står du i en livskrise som du har brug hjælp til at komme igennem?

De fleste mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv en krise eller svære følelsesmæssige udfordringer. Personlige kriser og ubalance har store konsekvenser for dig selv og dine omgivelser.

Med psykoterapi får du støtte til at bearbejde dine følelser og tanker. Du får indsigt i det du ved om dig selv og de sider som du enten ikke kender eller ikke vil vedkende dig. Arbejdet giver dig et nyt perspektiv på dine handlemuligheder og dermed større bevægelsesfrihed, som igen skaber balance i dit liv.

Individuelle terapeutiske samtaler

Terapien foregår som en almindelig samtale, hvor jeg som terapeut hjælper dig til at holde fokus og skabe klarhed over din nuværende situation. Du får værktøjer til at hjælpe din situation og et trygt rum at øve dem i.

Online terapi

Samtaleterapi fungerer også online. Jeg har efterhånden en del erfaring med at holde onlineterapi. Online samtale terapi foregår i princippet som individuel terapi og giver dig mulighed for at få hjælp derfra, hvor du befinder dig.

Coaching og virksomhedsrådgivning

Et forløb hos en erhvervscoach er en af de mest værdifulde investeringer du kan gøre for din personlige udvikling og karriere. Jeg hjælper dig til at lave positive forandringer mod dine og virksomhedens mål.

Fokus på hjælp til:

 • at finde ro og balance i livet at få ryddet op i relationer.
 • at finde fred med din opvækst og barndomstraumer: Dårligt selvværd, følelse af at være forkert.
 • at leve stressfrit.
 • Tilbage på job efter stress.
 • Lær at genkende og imødegå stress symptomer at håndtere angst at lære at rumme dine egne og andres svære følelser

Hvordan arbejder jeg

Mit faglige fundament er Gestaltterapien.

Det er i kontakten og nu’et vi arbejder.

Jeg respekter den måde du oplever verden på, og du alene har ansvaret for hvordan dit liv leves.

Du bestemmer hvad du vil arbejde med.

Jeg stiller ikke diagnoser, men forholder mig alene til det du deler med mig her og nu. Jeg lytter til dig, ser dig og fortæller dig hvad jeg oplever.

Du bestemmer tempoet, og hvornår du har brug for en pause – terapien foregår alene på din banehalvdel.

 • Jeg tror på, at:
 • Du er eksperten i dit liv.
 • Vil du en forandring, så har du ressourcerne til at lave dem.
 • Forandring er altid mulig. Forandring kan være skræmmende, og du vil muligvis modarbejde det.

Erfarn leder, coach og terapeut.

Jeg har en lang karriere som forandringsleder og coach i den finansielle branche og jeg har haft lederroller på både top- og mellemlederniveau de sidste 25 år.

Jeg uddannet og examineret Gestaltterapeut og coach – en 4 årig uddannelse på Nordisk Gestalt Institut. Derudover har jeg en Masterclass i Psykologi.

Med min lange ledererfaring og min psykologiske uddannelse får du en erfaren coach og sparringspartner som både forstår kommercielle og organisatoriske problemstillinger og psykologiske dynamikker på både individ- og gruppeniveau.

Som en del af min gestaltterapeutiske uddannelse, har jeg arbejdet med personlige udviklingstemaer, som har bidraget særdeles positivt til min udvikling som leder, og min egen personlige udviklingsrejse.

Klientudtalelser

Gardar Davidsson - "Jobcoaching hos Lars har på kort tid givet mig den altafgørende klarhed i jobsøgningen. Sammen med Lars skabte vi værktøjer som konkretiserer mine faglige og personlige kompetencer, der gjorde mig endnu skarpere på hvilken værdi jeg kan tilbyde og derfor blevet mere attraktiv hos arbejdsgivere. Nu står jeg med drømmejobbet og er klar til at give den en ordentlig skalle"  Læs mere  Læs mindre

Brian Michel Hansen - "Kan varmt anbefale Lars Damsgaard. Jeg har gennem tiden haft mange udbytterige samtaler med Lars - han er great?"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.