Lars Damsgaard, MPF

Psykoterapeut, Business coach

Næstved , Roskilde , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi 800 kr. Aftal tid

Psykoterapi - klippekort 5 timer (rabat 10%) 3.600 kr. Aftal tid

Psykoterapi - klippekort 10 timer (rabat 20%) 6.400 kr. Aftal tid

Erhvervscoaching 1.500 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Erhvervscoaching (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Psykoterapi - klippekort 10 timer (rabat 10%) (GoMentor videosession) 7.200 kr. Aftal tid

Psykoterapi - klippekort 5 timer (rabat 5%) (GoMentor videosession) 3.800 kr. Aftal tid

Online Psykoterapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut (Gestaltterapeut) og coach. Jeg har klinikker i Næstved og Roskilde. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Lars Damsgaard, MPF - Psykoterapeut, Business coach

Beskrivelse

Overvejer du terapi hos en psykoterapeut?

Måske undersøger du, om psykoterapi er løsningen for dig.

Det kan være, at du:

 • har lavt selvværd
 • føler dig forkert
 • har problemer med dine nærmeste relationer

Hvis ja, så læs blot videre.

For måske er du kommet til den rette. Og måske er det netop nu, du skal lære dig selv og dine egne grænser og mønstre bedre at kende, så du får lettere ved at vælge til og fra i tilværelsen.

De problemer, jeg lige har nævnt, hænger tit sammen. For har du det skidt med dig selv, vil det oftest påvirke din relation til andre mennesker. Og tit er baggrunden for problemerne de samme. Derfor oplever mange, at meget i deres tilværelse bliver lettere, når de begynder at arbejde med sig selv. Og har du for meget uro og for mange gnidninger i dit liv, er der sikkert noget, du skal have rodet op i. Netop det er jeg specialist i at hjælpe med.


Klientudtalelser

Gardar Davidsson - "Coaching hos Lars har på kort tid givet mig den altafgørende klarhed i jobsøgningen. Sammen med Lars skabte vi værktøjer som konkretiserer mine faglige og personlige kompetencer, der gjorde mig endnu skarpere på hvilken værdi jeg kan tilbyde og derfor blevet mere attraktiv hos arbejdsgivere. Nu står jeg med drømmejobbet og er klar til at give den en ordentlig skalle"  Læs mere  Læs mindre

Brian Michel Hansen - "Kan varmt anbefale Lars Damsgaard. Jeg har gennem tiden haft mange udbytterige samtaler med Lars - han er great?"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.