Karin Elisabeth Jaspers - Psykolog, Parterapeut

Karin Elisabeth Jaspers

Psykolog, Parterapeut

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Vanskelige relationer, kærlighed, parforhold, seksualitet, tilknytning til sig selv og andre, selvopbakning, egenomsorg, fysisk og følelsesmæssigt. Karin Elisabeth Jaspers - Psykolog, Parterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Karin Elisabeth Jaspers. Specialist i psykoterapi.

Kærlighed, parforhold, vanskelige relationer.

Jeg har gennem de sidste 10 år specialiseret mig i problematikker vedrørende tilknytning, vanskelige relationer, kærlighed og parforhold.

Herunder også vanskeligheder med at knyttet sig til sig selv, bakke sig selv op, udfolde personligt potentiale og yde omsorg overfor sig selv.

Psykiske problemer som angst, depression, sorg og krise opstår ofte på baggrund af tab, følelsesmæssig ensomhed eller trusler om tab af en, som man er tæt knyttet til. Det kan være kæresten, forældrene, børn, kolleger eller venner. Angsten eller depressionen kan forekomme uforståelig, men den har som regel en årsag.

Det at føle kærlighed til sig selv og til andre og fornemme en form for samhørighed, er afgørende for de fleste menneskers trivsel. Jeg lægger derfor vægt på at styrke tilknytningen til selv og andre, med henblik på at øge oplevelsen af livskvalitet, fællesskab, mening og psykisk robusthed.

Jeg tilbyder: Individuel terapi, Parterapi, Supervision

Udbytte: Et psykologisk forløb kan være en hjælp til at blive bevidst om, hvad der skal til, for at du kan trives - og det kan give dig nogle redskaber til at blive i stand til at skaffe dig det, der mangler. Du får mulighed for at lære at forstå dine reaktionsmønstre og blive afklaret, på en måde der gør dig i stand til at træffe vigtige beslutninger i dit liv.

At gå til psykolog: Når du overvejer at tage kontakt til en psykolog kan det være for at få hjæp til en helt specifik problemstilling, men det kan også være, at du ikke helt kan finde ud af hvad problemet er, men bare har det skidt og ikke trives.

Derfor er du velkommen til at ringe til mig og få en uforpligtende samtale. Ved at trykke på linket under mit billede i venstre hjørne, kan du bede om at blive ringet op. Jeg tager altid en kort telefonisk samtale inden vi aftaler det første mødetidspunkt. Skulle der I forløbet være behov for at ændre en aftale, kan du ændre den op til 24 timer før start. Ved senere aflysning skal du betale fuldt honorar. Ved online betaling via GoMentor trækkes pengene ikke før samtalen er afholdt.

Tilskud: Sygesikringen ”Danmark”: Du kan få tilskud fra Sygesikringen ”Danmark”, hvis du er over 38 år og har en mild til moderat depression. Tilskuddet udgør 200 kr. pr. samtale.

Privat sundhedsforsikring: Hvis du har en privat sundhedsforsikring kan det være, at de vil betale for psykologbehandling hos en autoriseret psykolog. Ring til dem og spørg og tal med din egen læge, som skal formulere en begrundelse for dit behov for psykologhjælp, til forsikringen.

OBS: Jeg har ikke overenskomst med den almindelige sygesikring, og du ikke kan derfor ikke bruge en almindelig henvisning fra lægen hos mig. For at kunne brug din lægehenvisning skal du kontakte en psykolog der har ydernummer.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links.

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.