Personligt fremmøde

Positiv Psykologisk Coaching 1.995 kr. Aftal tid

Positiv Psykologisk coaching er traditionelt coaching kombineret med positiv psykologiske metoder. Den coachende tilgang tager afsæt i dine styrker, fordi det med positiv psykologiske briller er nemmere og mere motiverende at nå sine mål, hvis man tager udgangspunkt i sine styrker. Når man sætter sine styrker i spil, så giver det mere energi, glæde og mening - og dét er hvad jeg kalder Styrkebaseret Udvikling!

Coachingforløb á 3 sessioner 5.000 kr. Aftal tid

Et positiv psykologisk coachingforløb, hvor processen frem mod dit mål er styrkebaseret 

Dette forløb er mere end blot coaching, da jeg i dette forløb - der tager udgangspunkt i dine styrker - både er din coach og mentor, men samtidig også underviser dig i positiv psykologisk teorier, der implementeres i din praksis,

Når du bestiller et forløb fremfor enkeltsessioner, så vil prisen pr. session være lavere. De bedste resultater opnås ved et forløb, hvor du får mulighed for at se udviklingen imellem sessionerne. Kontakt mig gerne for at højere nærmere om forløb, herunder også længere forløb, hvor prisen igen er lavere.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Positiv Psykologisk Coaching (GoMentor videosession) 1.495 kr. Aftal tid

Som du kan se ovenfor, så tilbyder jeg onlinecoaching via GoMentor 24-7, der giver dig mulighed for at vi fortroligt kan skrive sammen, når det passer dig. Du kan vælge forskellige varianter, hvoraf nogle også indeholder videosamtaler.

Jeg tilbyder også Positiv Psykologisk Coaching enten online eller telefonisk, hvor prisen er 1.495 pr. time, medmindre du er interesseret i et forløb, hvilket du kan kontakte mig nærmere om. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Positiv Psykologisk Coach, der arbejder styrkebaseret! Jesper Schack Clausen - Coach

Beskrivelse

Mit navn er Jesper Schack Clausen, og jeg er coach med afsæt i Positiv Psykologi og Styrkebaseret Udvikling.


Min coachende tilgang tager derfor altid udgangspunkt i mine kunders styrker – fremfor tilladelige svagheder. Jeg introducerer relevante teorier fra Positiv Psykologi, der præsenteres simpelt og letforståeligt – og som vigtigst af alt skal kunne konverteres til praksis.


Jeg afdækker mine kunders styrker, som vi på coachende vis udforsker, for i sidste ende at anvende dem i praksisnær kontekst. Dét er hvad jeg kalder Positiv Psykologisk Coaching.


Mit felt / speciale:

Jeg har med en master i Positiv Psykologi specialiseret mig indenfor dette felt, da jeg tror på den coachende tilgang understøttes af den forskning, der søger at finde frem til, hvad der gør at vi som mennesker trives, lykkes og kan finde mening - uanset om det er privat eller professionelt.

Jeg beskæftiger mig primært med karrierecoaching og mentoring for dig, der er selvstændig, leder eller ønsker at blive det. 

Uanset feltet så vil den styrkebaserede tilgang understøtte din proces, da dét at arbejde med sine styrker er energigivende - og det hjælper dig i mål! 


Min baggrund:

Med mere end 10 års erfaring med ledelse både praktisk og teoretisk har jeg fundet min passion i livet med ledelsesgerningen i kombination med coaching og Positiv Psykologi. Jeg har som leder selv efterlevet principperne i Anerkendende Ledelse og har derfor de seneste år specialiseret mig i Styrkebaseret Ledelse. Mit interesse for feltet kommer af min Masteruddannelse i Positiv Psykologi, som jeg har implementeret i min egen praksis som coach, i mine uddannelsesforløb som underviser og som grundstenen i min tilgang til mennesker.


Min passion for ledelsesfeltet har fordret mig til at studere, uddanne mig og beskæftige mig med ledelsesbegreber på både strategisk, organisatorisk og praksisnært niveau. Jeg er særlig optaget af menneskelig udvikling og har igennem min karriere opbygget stærk forståelse for menneskelige processer, hvorfor min tidlige interesse for coaching – en interesse, der sidenhen blev gjort til min profession både som Positiv Psykologisk Coach og underviser med speciale i Styrkebaseret Ledelse.

Klientudtalelser

Nikolaj - "Jeg har været så heldig at have fornøjelsen af Jesper Schack Clausen både som underviser for mit lederteam og i én-til-én sessioner som min personlige coach. Hver gang gået derfra med én ny aha-oplevelse og indsigter, som jeg har kunne arbejde med eller acceptere. Udover at Jesper har uddannelser på masterniveau indenfor både Positiv Psykologi og Coaching, så er han meget mere end det, han er personlig, lyttende, udfordrende, irriterende, hjælpsom, omfavnede, støttende, professionel, naturlig, hjertelig og hamrende motiverende. Jesper er fantastisk til at se det hele i et større perspektiv og få det kogt ned til noget konkret og håndgribeligt. Jesper får min varmeste og bedste anbefaling. "  Læs mere  Læs mindre

Trine - "Jeg har haft glæden af Jesper som coach, da jeg gennemgik et af mit livs største omvæltninger: At blive mor. Midt i bleskift og amning mistede jeg blikket for min autonomi og savnede min karriere og min frihed. Med Jespers hjælp fandt jeg dét, der gav mening og værdi i mit liv igen - også i rollen som mor. Dét Jesper kan med sin høje energi og brillerende tilstedeværelse som underviser, kan han på magisk vis konvertere til den roligste og mest afdæmpede tilstedeværelse i en coachingsession. Jeg vil klart anbefale Jesper både som coach og underviser."  Læs mere  Læs mindre

Sandie Engel - "Jeg har haft min første telefoniske coachingsession med Jesper, og det var fantastisk, at tale så åbent og ærligt overfor et andet menneske, uden at se vedkommende i øjnene. Jesper har en utrolig indsigt i mennesker, hvilket betyder at han - på trods af afstand over telefonen – tydeligt både ser og hører dig. Han hører også alt det, som du ikke nødvendigvis siger, men faktisk mener. Han er så jordnær og i stand til at få mig til at italesætte de drømme, som jeg har både for livet og for mig selv personligt. Efter bare 30 minutter i telefonen, blev det tydeligt for mig, at Jesper er et menneske, der giver alt til de mennesker han coacher. Jeg glæder mig utroligt meget til vores fremtidige forløb, for hvis denne første samtale er en indikation for, hvad der kommer til at ske, så er jeg rigtig glad for jeg valgte at kaste mig ud i det! Jeg kan klart anbefale andre et telefonisk forløb med Jesper, da jeg selv er meget imponeret over denne session!"  Læs mere  Læs mindre

Hanne (Deltager i luksusfælden) - "Jesper var min coach på programmet Luksusfælden. Han var en meget målrettede coach, god til at forklare og visualisere. Coachingen var virkelig godt, og jeg fandt en masse styrke, som jeg ikke troede jeg havde. Han var enorm god til at motivere, og jeg tænker stadig tilbage på de ting Jesper sagde og viste mig: At jeg er en stærk og selvstændig person. Han viste mig en bedre og mere selvsikker Hanne."  Læs mere  Læs mindre

Catrine Brix - "Jeg kontaktede Jesper, da jeg havde brug for sparring omkring dét at være selvstændig, så jeg valgte at kontakte ham og han sagde heldigvis ja. Jeg har fået en tro på mig selv, og at jeg nok skal lykkes som selvstændig. Jesper er meget dygtig, inspirerende og driven mand. Han er god til at stille de rigtige spørgsmål, knivskarp og har evne til at give et skub i en positiv retning. Jeg kan godt lide at han kombinerer det du laver, med også at inkorporere fysisk aktivitet i form af boksning. Det er en fed kombination, da man kan lære noget af begge verdener. Jesper er manden, som du skal gå til, hvis du har brug for mere end hvad en almindelig coach tilbyder. Han er en meget kompetent og inspirerende person, der i sit arbejde som coach motivere og er med til at give et ekstra kick."  Læs mere  Læs mindre

Martine - "Min motivation for at starte et coaching forløb var at jeg befandt mig i en tilstand af ubeslutsomhed. Jeg havde arbejdet mange år i samme branche og var kommet i tvivl om i hvilken retning jeg skulle bevæge mig. Jeg var kommet i tvivl om mig, mine kompetencer og om mit job var det rette for mig. Allerede fra første session kunne jeg mærke, at Jesper fandt ”mig” og tog fat i nogle dårlige vaner, som styrrede mit liv. Gennem erkendelser og prioriteringer af værdier fik jeg et klarsyn, som har gjort det mere tydeligt for mig, hvem jeg er, og i hvilken retning jeg vil gå. Da jeg var i slutningen af forløbet, stod jeg ved en jobmæssig skillevej. Coaching gjorde at jeg med overbevisning traf den rigtige beslutning. Jeg bruger de dagligt værktøjer Jesper har givet mig, det er ikke kun i jobbet, men også i forhold til de relationer jeg har. Jeg kan kun anbefale et forløb hos Jesper, og ser frem til at skulle have et endnu forløb hos ham i min nye rolle."  Læs mere  Læs mindre

Annemette Grønborg - "Jesper er god til at skabe fremdrift I samtalen. Han hører præcist, hvad man siger og forstår det problem, man sidder med. Han har en korrekt og fordomsfri vurdering af den person, han sidder overfor. Han er derfor en behagelig sparringspartner, og han er god til at lede ens opmærksomhed væk fra én selv og rette energien ud i verden."  Læs mere  Læs mindre

Pia - ""Jesper er helt igennem en motiverende og inspirerende person!""  Læs mere  Læs mindre

Jenny Lauridsen - ""Jesper har været min coach i ca. 6 måneder og jeg er meget tilfreds med vores samarbejde i løbet af den tid. Jesper er meget engageret og udviser oprigtig interesse for mig og mine udfordringer. Jesper er professionel, troværdig, ydmyg, indsigtsfuld, åben og omsorgsfuld, så jeg føler mig helt tryg ved at dele mine tanker og følelser med ham. Udover sine egne menneskelige evner og sin konstruktive og positive attitude har han flere øvelser i sin værktøjskasse, som har hjulpet mig med at få mere klarhed og struktur til at fokusere på de vigtige mål i mit liv. Jeg kan klart anbefale Jesper og ser frem til et længerevarende samarbejde med ham.""  Læs mere  Læs mindre

Gert Holme Rasmussen - "Sammen med Jesper har jeg fået vendt mange ting i vores job-forløb, som ikke kun drejer sig om mit arbejde, men også personligt. Det er meget positivt, fordi vi sammen opnår en god kemi og samtalen kommer mere ind under huden. Det har gjort, at jeg tænker i mange nye baner"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.