Jesper Schack Clausen

Coach

København V, Videosamtale , GoMentor 24/7

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

KarriereCoaching 1.495 kr. Aftal tid

Opdag dine styrker og kompetencer i et forløb, der sætter fart på din motivation, hvad end du ønsker et nyt job eller er "mellemtilfreds" i dit nuværende job og søger inspiration.

Gennem coaching og mentoring garanterer jeg et forløb, der skaber refleksioner og gør det nemmere at prioritere rigtigt ifølge dine egne værdier.

Coachingforløb á 3 sessioner 4.000 kr. Aftal tid

Hvis du bestiller et coachingforløb, da vil prisen pr. session være lavere. De bedste resultater opnås ved et forløb, hvor du får mulighed for at se udviklingen imellem sessionerne. Kontakt mig gerne for at højere nærmere om forløb, herunder også prisen ved længere forløb.

KarriereTjek - dit overblik! 495 kr. Aftal tid

Få et overblik over, hvor du står ift. din jobsituation.

Få gennemgået dit CV, ansøgning eller LinkedIn, og få sat et mål for dit næste (karriere)skridt.

Dette er uanset om du er jobsøgende, studerende eller allerede har et job.

Et godt udgangspunkt for et fremtidig forløb eller blot et kærligst "spark" i den rigtige retning!

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 68

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 68

Videosamtaler

Online coaching (GoMentor videosession) 995 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 68

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Målrettet Karrierecoach, der tager udgangspunkt i dine styrker, Jesper Schack Clausen - Coach

Beskrivelse

Hvad kan jeg gøre for dig?

Jeg hjælper dig, der i dit job føler dig mellemtilfreds eller hvis din karriere er gået i stå. På professionel og fortrolig vis skubber jeg til din karriere igennem resultatskabende og styrkebaseret coaching. Hvad end du skal i job, står overfor en skillevej eller skal være selvstændig, så kan jeg hjælpe dig med at træffe bevidste og klare valg.


Hvad kan du forvente af mig?

Jeg tager udgangspunkt i dine styrker, som bliver tydeliggjort og som kan understøtte det der forhindrer dig i at nå dine mål.

Igennem dialog og spørgsmål vil du komme til at stå stærkere i dig selv og tro mere på dine evner. Mit optimistiske sind er din konstante støtte. der altid står bag dig og får dig til at tro mere på dig selv.

 

Hvorfor skal du booke en tid hos mig?

Fordi jeg tilbyder dig mere end bare en hjælpende hånd. Den virkelige udviklingen finder sted imellem vores sessioner, hvor jeg uden ekstra omkostninger tilbyder dig hjælp, støtte og sparring via både mail og telefon. Derfor tilbyder jeg i forløb en anden pris, selvom du naturligvis kan booke en gratis forsamtale.

Min tilgang til din udvikling er praksisnær, og jeg har selv været i processen som både mellemtilfreds og jobsøgende, så jeg ved, hvad det kræver at søge (det rette) job, gå til den (svære) samtale og tage (den rigtige) beslutning! Jeg har selv været igennem en ledelsmæssig raketkarriere, er blevet headhuntet og har haft ansvar for over 500 sælgere som regionschef, indtil jeg gik efter min drøm om at blive selvstændig.


Til dig der er jobsøgende:

Er du træt af ikke at blive kaldt til jobsamtale eller forvirret når du endelig kommer til samtale? Vi fristes ofte til at tro, at det er os selv, der er noget galt med, men jeg har haft ansvaret for screening af alle ansøgere hos en stor organisation og har kørt utallige jobsamtaler. Jeg har dermed siddet på jobinterviewerens side af bordet og overvejet hvorvidt den rette kandidat skulle vælges ud fra kompetencer eller ud fra personlighed - hvad tror du?


Til dig der er leder eller selvstændig:

Hvis du er selvstændig kan du højst sandsynlig trække mine services fra i skat, og jeg kan hjælpe dig til at tage de svære beslutninger og finde din passion! En række af dem jeg arbejder med har fået deres forløb betalt af deres virksomhed, og gen)finder dermed motivationen - en såkaldt win-win-situation! Har du snakket med din chef om den mulighed?

 

Tryk på "Aftal tid" og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske. 

Klientudtalelser

Hanne (Deltager i luksusfælden) - "Jesper var min coach på programmet Luksusfælden. Han var en meget målrettede coach, god til at forklare og visualisere. Coachingen var virkelig godt, og jeg fandt en masse styrke, som jeg ikke troede jeg havde. Han var enorm god til at motivere, og jeg tænker stadig tilbage på de ting Jesper sagde og viste mig: At jeg er en stærk og selvstændig person. Han viste mig en bedre og mere selvsikker Hanne."  Læs mere  Læs mindre

Catrine Brix - "Jeg kontaktede Jesper, da jeg havde brug for sparring omkring dét at være selvstændig, så jeg valgte at kontakte ham og han sagde heldigvis ja. Jeg har fået en tro på mig selv, og at jeg nok skal lykkes som selvstændig. Jesper er meget dygtig, inspirerende og driven mand. Han er god til at stille de rigtige spørgsmål, knivskarp og har evne til at give et skub i en positiv retning. Jeg kan godt lide at han kombinerer det du laver, med også at inkorporere fysisk aktivitet i form af boksning. Det er en fed kombination, da man kan lære noget af begge verdener. Jesper er manden, som du skal gå til, hvis du har brug for mere end hvad en almindelig coach tilbyder. Han er en meget kompetent og inspirerende person, der i sit arbejde som coach motivere og er med til at give et ekstra kick."  Læs mere  Læs mindre

Martine - "Min motivation for at starte et coaching forløb var at jeg befandt mig i en tilstand af ubeslutsomhed. Jeg havde arbejdet mange år i samme branche og var kommet i tvivl om i hvilken retning jeg skulle bevæge mig. Jeg var kommet i tvivl om mig, mine kompetencer og om mit job var det rette for mig. Allerede fra første session kunne jeg mærke, at Jesper fandt ”mig” og tog fat i nogle dårlige vaner, som styrrede mit liv. Gennem erkendelser og prioriteringer af værdier fik jeg et klarsyn, som har gjort det mere tydeligt for mig, hvem jeg er, og i hvilken retning jeg vil gå. Da jeg var i slutningen af forløbet, stod jeg ved en jobmæssig skillevej. Coaching gjorde at jeg med overbevisning traf den rigtige beslutning. Jeg bruger de dagligt værktøjer Jesper har givet mig, det er ikke kun i jobbet, men også i forhold til de relationer jeg har. Jeg kan kun anbefale et forløb hos Jesper, og ser frem til at skulle have et endnu forløb hos ham i min nye rolle."  Læs mere  Læs mindre

Annemette Grønborg - ""Jesper er god til at skabe fremdrift I samtalen. Han hører præcist, hvad man siger og forstår det problem, man sidder med. Han har en korrekt og fordomsfri vurdering af den person, han sidder overfor. Han er derfor en behagelig sparringspartner, og han er god til at lede ens opmærksomhed væk fra én selv og rette energien ud i verden.""  Læs mere  Læs mindre

Pia - ""Jesper er helt igennem en motiverende og inspirerende person!""  Læs mere  Læs mindre

Jenny Lauridsen - ""Jesper har været min coach i ca. 6 måneder og jeg er meget tilfreds med vores samarbejde i løbet af den tid. Jesper er meget engageret og udviser oprigtig interesse for mig og mine udfordringer. Jesper er professionel, troværdig, ydmyg, indsigtsfuld, åben og omsorgsfuld, så jeg føler mig helt tryg ved at dele mine tanker og følelser med ham. Udover sine egne menneskelige evner og sin konstruktive og positive attitude har han flere øvelser i sin værktøjskasse, som har hjulpet mig med at få mere klarhed og struktur til at fokusere på de vigtige mål i mit liv. Jeg kan klart anbefale Jesper og ser frem til et længerevarende samarbejde med ham.""  Læs mere  Læs mindre

Gert Holme Rasmussen - ""Sammen med Jesper har jeg fået vendt mange ting i vores job-forløb, som ikke kun drejer sig om mit arbejde, men også personligt. Det er meget positivt, fordi vi sammen opnår en god kemi og samtalen kommer mere ind under huden. Det gør, at man vågner mere op, jeg tænker i mange nye baner""  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere