Jesper Schack Clausen

Coach, Virksomhed

København V, Online

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

KarriereCoaching 1.495 kr. Aftal tid

Opdag dine styrker og kompetencer i et forløb, der sætter fart på din motivation, hvad end du ønsker et nyt job eller er "mellemtilfreds" i dit nuværende job og søger inspiration.

Gennem coaching og mentoring garanterer jeg et forløb, der skaber refleksioner og gør det nemmere at prioritere rigtigt ifølge dine egne værdier.

KarriereTjek - dit overblik! 295 kr. Aftal tid

Få et overblik over, hvor du står ift. din jobsituation.

Få gennemgået dit CV, ansøgning eller LinkedIn, og få sat et mål for dit næste (karriere)skridt.

Dette er uanset om du er jobsøgende, studerende eller allerede har et job.

Et godt udgangspunkt for et fremtidig forløb eller blot et kærligst "spark" i den rigtige retning!

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 68

89 88 68 68

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Online coaching (GoMentor videosession) 995 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 68

89 88 68 68

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Målrettet job- og Karrierecoach, der brænder for det rette job til netop DIG! Jesper Schack Clausen - Coach, Virksomhed

Beskrivelse

Hvad kan jeg gøre for dig?

Jeg hjælper dig, der enten føler dig mellemtilfreds i dit job, hvis karriere måske er gået i stå eller som er jobsøgende. På professionel og fortrolig vis skubber jeg til din karriere via resultatskabende og holistisk coaching. Jeg skaber dermed værdi igennem dialog, der bygger bro mellem erkendelsen af, hvor du er på nuværende tidspunkt og hvad dit potentiale er.


Hvad kan du forvente af mig?

Jeg tilfører din udvikling værdi ved at stille dig coachende, udfordrende spørgsmål kombineret med en jobmæssig mentorproces, der giver dig værktøjer og styrke til at træffe de rette valg. Du er medbestemmende for, hvor meget coaching eller mentoring, altså råd og vejledning, du ønsker, men du vil med garanti opnå personlig indsigt i din karriere.


Hvorfor skal du booke en tid hos mig?

Fordi jeg tilbyder dig mere end bare en hjælpende hånd. Den virkelige udviklingen finder sted imellem vores sessioner, hvor jeg uden ekstra omkostninger tilbyder dig hjælp, støtte og sparring via både mail og telefon. Derfor arbejder jeg også kun i forløb, dog kan en indledende forsamtale naturligvis bookes. Min tilgang til din udvikling er praksisnær, og jeg har selv været i processen som både mellemtilfreds og jobsøgende, så jeg ved, hvad det kræver at søge (det rette) job, gå til den (svære) samtale og tage (den rigtige) beslutning!


Til dig der savner udfordringer i din karriere:

Er du mellemtilfreds med dit job eller usikker på næste skridt? Jeg tror, at vi ofte karrieremæssigt famler i blinde og lader os forføre af ansvar, titler og andres ideer. Derfor arbejder vi med dine værdier og motiverende styrker, hvilket giver en kompenceafdækning, der kan hjælpe dig videre. 

Jeg har selv været igennem en ledelsmæssig raketkarriere, hvor min passion for karriereudvikling bl.a. ledte mig et salgsansvar for over 500 sælgere som regionschef. Jeg blev herefter headhuntet og forført af flere spændende jobopslag, indtil jeg gik efter min drøm om at blive selvstændig.

En række af dem jeg arbejder med har fået deres forløb betalt af deres virksomhed, og gen)finder dermed motivationen - en såkaldt win-win-situation! Har du snakket med din chef om den mulighed?Til dig der er jobsøgende:

Er du træt af ikke at blive kaldt til jobsamtale eller forvirret når du endelig kommer til samtale? Vi fristes ofte til at tro, at det er os selv, der er noget galt med, men virkeligheden er langt mere kaotisk og helt ude af vores kontrol - selvom du får noget andet af vide, når du får afslag.

Jeg har haft ansvaret for screening af alle ansøgninger og CV hos en stor organisation og har kørt utallige jobsamtaler. Jeg har dermed siddet på jobinterviewerens side af bordet og overvejet hvorvidt den rette kandidat skulle vælges ud fra kompetencer eller ud fra personlighed - hvad tror du?

Som jobsøgende tilbydes du at få professionelt sparring på CV, ansøgning og præsentationsteknik til kun 495,-, der med garanti vil gøre en forskel.


Tryk på "Aftal tid" og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske.

Klientudtalelser

Annemette Grønborg - ""Jesper er god til at skabe fremdrift I samtalen. Han hører præcist, hvad man siger og forstår det problem, man sidder med. Han har en korrekt og fordomsfri vurdering af den person, han sidder overfor. Han er derfor en behagelig sparringspartner, og han er god til at lede ens opmærksomhed væk fra én selv og rette energien ud i verden.""  Læs mere  Læs mindre

Mie Aoki - ""Jeg kan varmt anbefale Jesper som træner, coach og motivator.""  Læs mere  Læs mindre

Pia - ""Jesper er helt igennem en motiverende og inspirerende person!""  Læs mere  Læs mindre

Jenny Lauridsen - ""Jesper har været min coach i ca. 6 måneder og jeg er meget tilfreds med vores samarbejde i løbet af den tid. Jesper er meget engageret og udviser oprigtig interesse for mig og mine udfordringer. Jesper er professionel, troværdig, ydmyg, indsigtsfuld, åben og omsorgsfuld, så jeg føler mig helt tryg ved at dele mine tanker og følelser med ham. Udover sine egne menneskelige evner og sin konstruktive og positive attitude har han flere øvelser i sin værktøjskasse, som har hjulpet mig med at få mere klarhed og struktur til at fokusere på de vigtige mål i mit liv. Jeg kan klart anbefale Jesper og ser frem til et længerevarende samarbejde med ham.""  Læs mere  Læs mindre

Gert Holme Rasmussen - ""Sammen med Jesper har jeg fået vendt mange ting i vores job-forløb, som ikke kun drejer sig om mit arbejde, men også personligt. Det er meget positivt, fordi vi sammen opnår en god kemi og samtalen kommer mere ind under huden. Det gør, at man vågner mere op, jeg tænker i mange nye baner""  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.