Jeanette Ibenfeldt - Psykoterapeut

Jeanette Ibenfeldt

Psykoterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Du er ikke alene - sammen finder vi vejen. Intet er for sent, når det kommer til selvudvikling og vejen frem til en bedre livskvalitet. Jeanette Ibenfeldt - Psykoterapeut

Beskrivelse

Du er ikke alene - sammen finder vi vejen

Intet er for sent, når det kommer til selvudvikling og vejen frem til en bedre livskvalitet.

I et terapiforløb/samtaleforløb hos mig, er det meget vigtigt, at du føler dig tryg og forstået, og at du føler, vi har en god kemi. Jo mere åben og ærlig du tør være (også om de meget svære ting), desto bedre vil jeg kunne hjælpe dig. Individuel terapi Ved hjælp af kognitiv samtaleterapi kan vi sammen ændre dine adfærdsmønstre og/eller negative tanker om dig selv.

Det kan fx være:

Social angst

Generaliseret angst

Spiseforstyrrelse

Depression/livskrise

Dårligt selvværd

Selvdestruktiv adfærd

Selvmordstanker

Parforhold

I forhold med en narcissist/psykopat

Psykisk vold/fysisk vold

Seksuelt misbrug

Alkohol misburg

StressTerapien vil tilpasses dine behov, og hvad du gennemgår. Udgangspunktet er dine personlige oplevelser/tanker, hvad der gør dig til den du er, og hvor i livet du befinder dig.

Husk på, at du bestemt ikke er alene. Jeg har selv - som mange andre - ting med i bagagen, som til tider har gjort livet svært. Jeg er en meget åben og nuanceret person og intet er pinligt her. Jeg lægger stor vægt på at møde hvert menneske åbent og uden at dømme og med en tilgang, der passer til den enkelte.

Samarbejdet I et forløb hos mig vil der blive skabt en dynamik af ærlighed og tryghed. I terapien vil der være fokus på at gå i dybden med, hvad der fylder og besværer din dagligdag, så vi sammen kan få skabt en øget form af indre ro og forståelse.

Det kan være svært at åbne op for ting, der ligger dybt og gør ondt. Det kan tage tid at bearbejde disse ar, men det første step på vejen er at vide, at du er ikke alene. Jeg har personligt kæmpet og været udsat for mange ting, hvilket er derfor, jeg har en særlig passion for at hjælpe andre igennem lignende situationer.


Særligt til dig der ønsker hjælp til både det indre og ydre

Til dig der har brug for et mentalt boost samt ændring af din personlige stil og livsstil tilbyder jeg et coaching-forløb, hvor vi sammen afklarer dine mål, hvad du vil opnå og hvordan for at opnå en bedre hverdag. I sådan et forløb vil der være fokus på blandt andet personlig styling, kost og motion samt samtaleterapi.


Kognitiv terapi

Kognitiv terapi handler om at ændre den måde, du tænker på - oftest til det mere positive og optimistiske i modsætning til det selvdestruktive og negative tankemønster. Der er således fokus på ens følelser og adfærd, og hvordan disse i høj grad styres af vores tanker. Dermed prøves der at ses sammenhængen mellem tankerne, adfærd, følelser og fornemmelser og på den måde finde frem til, hvordan man ændrer denne til et mere positivt mindset.


Terapiforløb

I terapiforløbet er der fokus på at lære dig, hvordan du, med forskellige øvelser og metoder, kan ændre dit mind-set, så du får et bedre liv. Det foregår ved, at der ses på sammenhængen mellem ens personlighed og omverdenen, og hvordan disse spiller sammen og påvirker hinanden. Ofte kan et givet problem, udfordring eller afhængighed skyldes noget udefrakommende, som har påvirket en til at komme i den pågældende tilstand. Her er det grundlæggende at søge at ændre denne negative tilstand eller tankegang, som præger en, ved at sætte fokus på at skabe et selvunderstøttende, kreativt og fokuseret tankemønster, som derimod gavner en.


Om mig

Mit navn er Jeanette Ibenfeldt, og jeg er uddannet kognitiv psykoterapeut, kostvejleder og coach i personlig styling. Udover mit terapeutiske arbejde, arbejder jeg som frivillig i røde kors for udsatte kvinder og deres familier. Du er meget velkommen til helt uforpligtende at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information.

Klientudtalelser

Anne - "Kære Jeanette. Du har været en utrolig nærværende og indsigtsfuld terapeut. Altid glad og imødekommende og mødt mig på et ligeværdigt niveau, så jeg har oplevet tillid og turde åbne mig. Jeg har fået gode værktøjer og stof til eftertanke, som jeg bruger dagligt. Hilsen Anne♥️"  Læs mere  Læs mindre

Vibeke - "Jeg vil på det varmeste anbefale Jeanette. Jeg er meget taknemmelig for den store hjælp og støtte, der har været under hele forløbet. Jeg er kommet over på den anden side og langt om længe fået det godt. Jeg har prøvet mange terapeuter/psykologer, men Jeanette har været den bedste med et særligt syn og forståelse for mine problemer."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.