Jeanette Ibenfeldt - Psykoterapeut

Jeanette Ibenfeldt

Psykoterapeut

Klampenborg , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Parterapi 600 kr. Aftal tid

Kognitiv samtaleterapi 600 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Kognitiv samtaleterapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Parterapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Du er ikke alene - sammen finder vi vejen. Intet er for sent, når det kommer til selvudvikling og vejen frem til en bedre livskvalitet. Jeanette Ibenfeldt - Psykoterapeut

Beskrivelse

Du er ikke alene - sammen finder vi vejen

Intet er for sent, når det kommer til selvudvikling og vejen frem til en bedre livskvalitet.

I et terapiforløb/samtaleforløb hos mig, er det meget vigtigt, at du føler dig tryg og forstået, og at du føler, vi har en god kemi. Jo mere åben og ærlig du tør være (også om de meget svære ting), desto bedre vil jeg kunne hjælpe dig. Individuel terapi Ved hjælp af kognitiv samtaleterapi kan vi sammen ændre dine adfærdsmønstre og/eller negative tanker om dig selv.

Det kan fx være:

Social angst

Generaliseret angst

Spiseforstyrrelse

Depression/livskrise

Dårligt selvværd

Selvdestruktiv adfærd

Selvmordstanker

Parforhold

I forhold med en narcissist/psykopat

Psykisk vold/fysisk vold

Seksuelt misbrug

Alkohol misburg

StressTerapien vil tilpasses dine behov, og hvad du gennemgår. Udgangspunktet er dine personlige oplevelser/tanker, hvad der gør dig til den du er, og hvor i livet du befinder dig.

Husk på, at du bestemt ikke er alene. Jeg har selv - som mange andre - ting med i bagagen, som til tider har gjort livet svært. Jeg er en meget åben og nuanceret person og intet er pinligt her. Jeg lægger stor vægt på at møde hvert menneske åbent og uden at dømme og med en tilgang, der passer til den enkelte.

Samarbejdet I et forløb hos mig vil der blive skabt en dynamik af ærlighed og tryghed. I terapien vil der være fokus på at gå i dybden med, hvad der fylder og besværer din dagligdag, så vi sammen kan få skabt en øget form af indre ro og forståelse.

Det kan være svært at åbne op for ting, der ligger dybt og gør ondt. Det kan tage tid at bearbejde disse ar, men det første step på vejen er at vide, at du er ikke alene. Jeg har personligt kæmpet og været udsat for mange ting, hvilket er derfor, jeg har en særlig passion for at hjælpe andre igennem lignende situationer.


Særligt til dig der ønsker hjælp til både det indre og ydre

Til dig der har brug for et mentalt boost samt ændring af din personlige stil og livsstil tilbyder jeg et coaching-forløb, hvor vi sammen afklarer dine mål, hvad du vil opnå og hvordan for at opnå en bedre hverdag. I sådan et forløb vil der være fokus på blandt andet personlig styling, kost og motion samt samtaleterapi.


Kognitiv terapi

Kognitiv terapi handler om at ændre den måde, du tænker på - oftest til det mere positive og optimistiske i modsætning til det selvdestruktive og negative tankemønster. Der er således fokus på ens følelser og adfærd, og hvordan disse i høj grad styres af vores tanker. Dermed prøves der at ses sammenhængen mellem tankerne, adfærd, følelser og fornemmelser og på den måde finde frem til, hvordan man ændrer denne til et mere positivt mindset.


Terapiforløb

I terapiforløbet er der fokus på at lære dig, hvordan du, med forskellige øvelser og metoder, kan ændre dit mind-set, så du får et bedre liv. Det foregår ved, at der ses på sammenhængen mellem ens personlighed og omverdenen, og hvordan disse spiller sammen og påvirker hinanden. Ofte kan et givet problem, udfordring eller afhængighed skyldes noget udefrakommende, som har påvirket en til at komme i den pågældende tilstand. Her er det grundlæggende at søge at ændre denne negative tilstand eller tankegang, som præger en, ved at sætte fokus på at skabe et selvunderstøttende, kreativt og fokuseret tankemønster, som derimod gavner en.


Om mig

Mit navn er Jeanette Ibenfeldt, og jeg er uddannet kognitiv psykoterapeut, kostvejleder og coach i personlig styling. Udover mit terapeutiske arbejde, arbejder jeg som frivillig i røde kors for udsatte kvinder og deres familier. Du er meget velkommen til helt uforpligtende at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.