Henriette Egeholm - Psykoterapeut, Parterapeut

Henriette Egeholm

Psykoterapeut, Parterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

At vælge terapi er en livsinvestering! Henriette Egeholm - Psykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv

 

Mit mål er:

 

  • At sætte mig ind i din aktuelle oplevelsesverden og konkrete situation og dermed få en forståelse af, hvordan du ser og oplever din livssituation og hvad du tænker om den.
  • At fastholde opmærksomheden på centrale og dybereliggende dele af dit indre liv.
  • At give dig en forståelse for dine reaktioner (Psykoeducation) så du hurtig kan identificere og håndtere fremtidige udfordringer, og dermed også opleve en reduktion af følelser som magtesløshed, tristhed og mindreværd.

 

Jeg åbnede praksis i 2005 har stor erfaring i problemstillinger som traumer fra seksuelle misbrug/overgreb, vold, selvskade,  stressproblematikker og efterfølgende hjælp til at returnere til arbejdsmarked. Gennem en længere årrække har jeg været tilknyttet Christine Centeret og Foreningen Hjælp Voldsofre som ekstern terapeut.

Desuden har jeg afholdt foredrag, undervisningsforløb, superviseret psykologer/terapeuter og ansatte ved kommuner og lavet coachingforløb inden for karriereudvikling og lederskab.

 

Som coach skaber jeg et frirum til at finde nye strategier, som kan bringe dig til det ønskede mål. Det er en handlings- og løsningsorienteret metode til personlig udvikling, der skaber personlig vækst, motivation og handling.

Det varierer, hvor længe et terapiforløb varer. Nogle har brug for få timer og andre for et længere forløb. Vi evaluerer og justerer løbende terapien for at du oplever den ønskede udvikling.

 

Jeg har åbningstid til kl. 20:00, så forespørg gerne på en tid og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

 

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere