Helle Nielsen - Psykoterapeut

Helle Nielsen

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Terapeutiske samtaler med børn og unge Helle Nielsen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support, hvis du ønsker hjælp med at finde en anden.

 

Jeg tilbyder terapeutiske børnesamtaler om skilsmisseproblematikker, skoletræthed, ensomhed, tristhed, mobning, teenageproblematikker eller andre ting, der fører til dårlig trivsel.

 

Jeg har ligeledes stor erfaring med terapi med børn med Aspergerprofil og OCD.

 

For nogle børn kan livet i perioder være vanskeligt

Børn reagerer meget forskelligt, når livet er svært  - måske med tristhed, angst, isolation, vrede, rastløshed, søvnproblemer, tavshed. Som forældre aner man til tider ikke, hvad man skal gøre, og man føler sig utilstrækkelig og magtesløs. Jeg har stor erfaring i at tale med børn. Jeg skaber en tryg og tillidsfuld atmosfære ved at se, møde og forstå og anerkende børnene på deres præmis, og hermed oplever langt de fleste børn, at de får lyst til at tale om deres liv og vanskeligheder.

 

Alle forløb indledes med en samtale med barn og forældre, hvor vi sammen får aftalt et forløb. Nogle forløb er både børnesamtaler og familiesamtaler - andre kun børnesamtaler alt efter behov og ønsker ,og hvad jeg vurderer er bedst for barnet.

 

Om samtaler med børn

Tryghed, tillid, anerkendelse, ro, omsorg,varme og accept er nøgleord i mit terapeutiske arbejde. Jeg har fokus på at hjælpe børn med at udtrykke følelser, lære at acceptere dem og regulere dem. Jeg kaster lys på ressourcer og muligheder og forstærker de selvfortællinger som er kraftfulde og berigende. Der er ingen problemer, der bor i barnet - alt kan kun forstås i en kontekst og udspiller sig i relation til andre. 

 

Alle børn vil gerne lykkes - de tror, håber og gør det allerbedste de kan - altid - og det er her de skal mødes og anerkendes !!

 

Om mig 

Jeg har arbejdet med børn i 30 år - som lærer, AKT-vejleder, konsulent og terapeut. Mit terapeutiske arbejde tager udgangspunkt i forskellige tilgange. I mine samtaler med børn anvender jeg en lang række forskellige visuelle redskaber ex. KAT-kassen( Kognitiv- Affektiv-Træning), tegninger, plancher, brevskrivning, dagbøger, drømmehuse, skatkister mm.

 

Jeg har en 4-årig terapeutisk uddannelse indenfor emotionsfokuseret terapi. Herudover har jeg en vejlederuddannelse, der har sit udspring i narrativ terapi og systemisk teori. Jeg har ligeledes forskellige kurser i Theraplay

 

Jeg er 55 år og samtalerne foregår i Havnegade 49, hvor jeg har praksis i fællesskabet " Psykologerne og Psykoterapeuterne i Havnegade" . I særlige tilfælde kan jeg komme i barnets hjem.

 

Ring eller skriv ganske uforpligtende og hør nærmere hvordan jeg kan hjælpe jer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere