Heidi Demant - Psykoterapeut MPF

Heidi Demant

Psykoterapeut MPF

Odense M

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Familerådgivning 600 kr. Aftal tid

Familie og Par terapi 800 kr. Aftal tid

Terapi individuel, unge og børn 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 89

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Heidi Demant - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Tilbyder Individuel- og parterapi i Odense.

Om mig:

Jeg arbejder med mennesker og det gør jeg med stor respekt. Der er plads til at være dig og være med det der er.

Accept af den du er.

Terapien skaber selvindsigt, nye muligheder og fremmer trivsel. Dette skaber bevidsthed om egne værdier, færdigheder og giver dig nye måder at agere på, både overfor dig selv og andre.

For mig er du eksperten i eget liv. Du vil bedre kunne vælge det liv der er godt for dig, jo bedre du lærer dit sind og handlemønstre at kende.

Du kan henvende dig med lige det, der fylder for dig - stort eller småt.

Der er naturligvis fuld fortrolighed og tavshedspligt.


Jeg kan hjælpe med:

Vandkeligheder eller konflikter i dine relationer f.eks. familie, venner, parforhold og job.

Lavt selvværd, svære følelser og kritiske tanker om dig selv.

Angstsymptomer. Håndtere angst i hverdagen og undgå angst for angsten.

Stress i privatlivet eller på arbejdet.

Unge eller børn der ikke trives.

Parforhold eller ægteskab. Gode relationer. Vanskeligheder der står i vejen for at leve det liv der ønskes.

Spiseforstyrrelse og håndtering af den indre kritiker.

Personlig udvikling.

Vredeshåndtering.


Mine værdier: Ærlighed, engagement, respekt, ydmyghed, oprigtig interesse, troværdig, Faglighed og empati.


Kunder: Jeg møder mennesker med oprigtig interesse og ydmyghed.


Kultur: jeg udviser respekt, og jeg tør at tage ansvar.


Produkt: jeg yder en professionel rådgivning og terapi, hvor du bliver mødt med respekt.


Person: jeg er troværdig, engageret, empatisk og faglig dygtig.


Mine leveregler:

 • Tavshedspligt er en selvfølgelighed
 • Stor faglighed
 • Fokus på det enkelte menneske
 • Respekt og oprigtig interesse
 • Refleksion til udvikling og selvindsigt


Vision: Min rådgivning og terapi skal kunne tænde gnisten og give håb.

Mission: Rådgivning og terapi der vil skabe udvikling, selvindsigt og "jeg kan godt"-følelse.

Klientudtalelser

Brian og Line - "Anbefaling. Vi havde samtaler med Heidi, da vores datter mistrivedes i sin børnehaven. Vores samtaler med børnehaven bar præg af, at børnehaven talte som fagpersoner til os forældre der var følelelsesmæssigt påvirkede af situationen. Vi oplevede ikke at blive hørt og kunne ikke gennemskue børnehavens rolle i problemstillingen og hvilket ansvar vi havde som forældre. Heidi var uvildig og kunne se sagen fra begge vinkler. Heidi var vores familievejleder samtidig med at hun støttede os i en konstruktiv dialog med børnehaven. Heidi klædte os på til at stille kritiske spørgsmål og krav til børnehaven, og med Heidis hjælp fandt vi frem til den forandring der skulle til, for at vores datter igen trivedes. Vi kan kun anbefale Heidis hjælp til andre familier der har brug for uvildig, professionel, tryg og omsorgsfuld hjælp :) -Brian og Line"  Læs mere  Læs mindre

Ritha - "Jeg har gennem årene prøvet flere forskellige psykologer uden rigtig at føle, at jeg fik det ønskede resultat. Jeg følte mig stadig trist og ikke tilfreds i mit liv, der manglede noget. Jeg følte bl.a., at jeg hele tiden skulle præstere for at være noget værd, med der af følgende tilbagevendende stress tilstande. Men Heidi fik mig en dag guidet frem til erkendelsen af, at jeg havde et stærk værdisæt, som jeg slet ikke accepterede. Jeg skubbede det faktisk væk, som værende uacceptabelt. Jeg er nu begyndt at give plads til dette værdisæt og har fået en god portion glæde og overskud i mit liv igen. Det var en kæmpe øjenåbner. Heidi har også hjulpet mig med mange andre ting, som at se de gode ting i stedet for at fokusere på de negative og anerkende det gode, både i forhold til mine egne evner og min relation til mine børn. Heidi er super god til at holde snakken på sporet og stille de rigtige spørgsmål, så man kommer frem til det virkelige "problem". Hun kommer med konkrete råd og løsningsforslag, når det er det, man efterspørger og lytter når det er det, der er brug for. Jeg er hver gang gået derfra, med noget jeg følte, jeg virkelig kunne bruge. Jeg har været rigtig glad for Heidis hjælp og kan varmt anbefale hende. Ritha, 43 år."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere