Gitte Friis - Coach, Stresscoach, Mentor

Gitte Friis

Coach, Stresscoach, Mentor

7 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Certificeret Master Stress, business, og karrierecoach siden 2006. Stresshåndtering, businesscoaching, karrierecoaching. 25 års erfaring fra det private erhverv Gitte Friis - Coach, Stresscoach, Mentor

Beskrivelse

Velkommen til min profil side

 

Mit navn er Gitte Friis og jeg er certificeret mastercoach og master-stresscoach og indehaver af virksomheden Victory Coaching.

Jeg tilbyder:

 1. Stressforebyggelse/stresshåndtering
 2. Businesscoaching - Sparring og personligt lederskab
 3. Karrierecoaching - afklaring, CV og ansøgning
 4. Personlig udvikling - bryde tanker, ændre vaner, ændre fokus
 5. Foredrag/workshops

- se nedenstående

Jeg har arbejdet som stress, business, og karrierecoach siden 2006 – og har 25 år erfaring fra det private erhvervsliv primært inden for forretningsudvikling og marketing.

Jeg tilbyder coaching til dig, der har mål og ønsker inden for job og karriere og ønsker personlig udvikling samt udvikling af lederskab.

Derudover tilbyder jeg effektive stresscoaching forløb – både til private og virksomheder.

Stress

Stresscoaching er en effektiv form for hjælp til både at afhjælpe stress og til at forebygge stress. Et effektivt og individuelt forløb med fokus på dit liv og din hverdag.

 • Hvornår og hvordan opstår stressen og hvad kan du gøre anderledes
 • Fokus på dit tankemønstre og dine vaner
 • Professionelle og brugbare værktøjer

Jeg er med hele vejen gennem. Kontakt mig, gerne inden en sygemelding er sidste udvej.

Ledelse og personligt lederskab

Businesscoaching er et effektivt værktøj til udvikling af personligt lederskab. Coaching udvikler evnen til selvledelse og selv-anerkendelse samt evnerne til at lede og inspirere sig selv og andre.

 • Selv-anerkendelse og selvledelse
 • Motivation og værktøjer til at nå målet
 • Udfordring af begrænsende normer, vaner og tankemønstre
 • Gør gode medarbejdere endnu bedre
 • Struktur, herunder også kalender- og opgavestyring

Job og karriere

Karrierecoaching bruges i erkendelse af, at det er et utroligt effektivt middel til at afklare, definere og planlægge for dermed at nå mål i forbindelse med karriereudvikling eller karriereskift. Du coaches  på motivation og begrænsende tankemønstre udfordres – og jeg hjælper dig med at brande dig selv og gøre dig attraktiv i forhold til drømmejobbet.

 • Nyt job
 • Ny branche
 • Nye muligheder
 • Jobsamtale
 • Hjælp til udarbejdelse af ansøgning og CV   

Personlig udvikling

Lifecoaching er en professionel dialog, en systematisk proces, hvor der via spørgsmål guides til nye tilgange, indsigter, vaner og tankemønstre, altid med udgangspunkt i dine ønsker og personlige målsætninger.

 • Bryde fri af mønstre, roller og overbevisninger
 • Bryde negative tanker
 • Fastholde fokus
 • ”At sige nej”
 • Se nye muligheder
 • Positivitet
 • Selvværd/Selvtillid

Mange mennesker hænger fast i gamle historier, regler og normer for, hvad man kan og ikke kan. De føler ikke, at de lever fuldt ud. Sådan skal det ikke være; livet skal leves. Det skal leves godt, og det skal leves lige nu.

Workshop og foredrag

Professionelle, effektive og humoristiske foredrag målrettet direkte mod virksomhedens ønsker og behov. Alt fra 1/2 time til en hel dag.

 • Stressforebyggelse og stresshåndtering
 • Arbejdsglæde og motivation
 • Du bliver hvad du tænker - så tænk dig om

Om mig

Uddannet og certificeret erhvervs- og lifecoach i 2006 hos Manning Inspire v/Sofia Manning. Samme år uddannet stresscoach hos Forebyg Stress. I 2017 udvidet mine kompetencer med 2 Mastercoach uddannelser indenfor erhvervs-, stress- og teamcoaching. Har gennemført mere end 1.500 individuelle coachsessioner og mere end 50 workshops/teamcoachinger.

Jeg er handlings-, resultats-, og løsningsorienteret, engageret, lyttende, skarp og empatisk.

Glæder mig til at hjælpe dig – ring eller skriv og hør mere om hvad coaching kan gøre for dig.

Se gerne "Anmeldelserne" på min Facebook side. Victory Coaching v/Gitte Friis

Du er også velkommen til at forespørge på en ledig tid med det samme, jeg svarer altid hurtigt tilbage.


Klientudtalelser

Lone - "Gitte Friis - flot og konstruktivt foredrag fra dig idag! - yderst brugbart og reflekterende! Tak for dig! "  Læs mere  Læs mindre

Michelle - "Fremragende foredrag i går - så inspirerende og dygtig! "  Læs mere  Læs mindre

Ida - "Gitte Friis kom ind på alle de vigtige punkter som understøttede vores konference og vi er så taknemmelige for dette foredrag. Foredraget hedder; Du bliver’ hvad du tænker, så tænk dig om. Gitte er meget jordnær og siger tingene som de er - sådan kan os vestjyder jo lide det. Ikke noget med at gå rundt om den varme grød. Jeg kan i høj grad anbefale firmaer at booke Gitte til deres næste foredrag! "  Læs mere  Læs mindre

Jane - "Hej Gitte, Jeg har gået og tænkt på dig de seneste dage og VIRKELIG glædet mig over, at det langt om længe er gået op for mig, at det er selveste dygtige dig, som alle mine kolleger bliver coachet af. For fanden da, for at sige det på godt dansk, hvor er jeg glad for at høre, at de er i så gode hænder. Da jeg blev ansat hos XX for 1½ år siden, havde de store trivsels-problemer og arbejdede med "Tank op, tænk positivt" projekt og jeg-skal-komme-efter-dig. Mine kolleger nævner DAGLIGT "min coach siger også....." og "som coachen siger...." eller "min coach har givet mig lektier for" og jeg har hele tiden tænkt, at nu håber jeg fandme, det er en god coach. Min nye chef og jeg sidder over for hinanden, og vi taler begge højt med os selv, så for et par dage siden hørte jeg hende sige "Victory Coaching", da hun læste sine mails, og først da gik det op for mig, at DU af alle mennesker er den så ofte citerede coach. FEDT!!!!!!! Mega hurra!!!!! De har aldrig nævnt dit navn - og de kommer jo alle sammen fra andre byer, så de har heller ikke nævnt Hjerting eller andet, der kunne lede mig på sporet. Kan du forestille dig hvordan al arbejde blev indstillet og jeg kæftede op. "Er det Gitte Friis, der er jeres coach?!!!! Neeeeeeeeej, hvor dejligt for jer" og blah-blah, hvorpå min chef spurgte, om du og jeg da var veninder eller noget..... "Nej, men jeg har selv været igennem et coaching forløb hos Victory Coaching for år tilbage". Ha' det rigtigt godt. Jeg kan slet ikke lade være med at sende dig en masse glade tanker fremover også, for du er jo dagligt på tapetet på arbejde. Kæmpe knus, Jane :o))) "  Læs mere  Læs mindre

HR chefen i en stor Esbjergensisk virksomhed - ""Vi benytter Victory Coaching, fordi det er vigtigt at vores stressramte medarbejdere får hurtig hjælp og der er Gitte ekstremt fleksibel. Vi foretrækker også, at hjælpen gives ude af huset på neutral grund. Endelig er Gittes professionalisme og meget menneskelige tilgang afgørende for at vores medarbejdere hurtigt kommer i gang med arbejdet hen mod at få det bedre. De får gode brugbare værktøjer, bliver udfordret og lærer, hvordan de fremadrettet tackler lignende situationer. Gitte kender samtidig sine begrænsninger, så tilfælde der kræver mere dybdegående hjælp, f.eks. psykolog sendes videre. Alt i alt er vi meget tilfredse med Gittes ydelser, hvilket også er årsagen til, at vi nu benytter hende på 7. år!" "  Læs mere  Læs mindre

Lilian - "Hej Gitte Jeg vil lige skrive til dig for at fortælle at Kamilla har det godt. Det har du nok regnet ud, siden vi ikke render dig på dørene. Terminsprøverne er nu vel overstået. Hun har lært rigtigt meget af tiden hos dig og bruger stadig "værktøjerne" når der er svære dage. Hun har haft et par enkelte dage med nedbrud vedr. nerver ved mundtlige fremlæggelser. Måske en brush-up hos dig til foråret, hvem ved. Alt i alt skal du vide at hun har det godt og er kørende igen. Hvis du mangler referencer er vi dine største fans. Mange tanker og hilsner fra Lilian "  Læs mere  Læs mindre

Ninna - "Hej Gitte. Tusind tak for en super god samtale i dag. Det gav mig virkelig noget handlekraft og jeg tog direkte ud og købte en dagbog. Derudover har jeg opsagt min lejlighed. Så nu føler jeg virkelig, at jeg er på vej. Det var rigtig fedt. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere