Personligt fremmøde

Individuel psykoterapi 1.800 kr. Aftal tid

Parterapi 2.400 kr. Aftal tid

Parterapi 950 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi med lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi 650 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel psykoterapi (GoMentor videosession) 1.800 kr. Aftal tid

Parterapi (GoMentor videosession) 2.400 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi med lægehenvisning (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Parterapi (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Individuel terapi - samtaleterapi (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stor erfaring med stress, depression, angst, vold og traumer, vrede og sorg, konflikter og afstand i parforhold. Ingen eller kort ventetid. Gitte Pedersen - Parterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

INDIVIDUEL PSYKOTERAPI

Sammen udforskes det, som forhindrer, at du kan leve dit liv i overensstemmelse med dine ønsker og værdier. Psykoterapi kan hjælpe dig med at blive et mere helt menneske, når vi nænsomt tager hånd om de steder, hvor livet har gjort ondt, og hvor traumer måske har sat sine spor.

Når vi har ondt i kroppen, er det ikke usædvanligt at det har sit afsæt i, at vi har ondt i livet. Som din psykoterapeut kan jeg hjælpe dig med at gå på opdagelse i hvorfor du har ondt og hjælpe med at finde vejen mod større balance, tilfredshed og glæde. Måske er du kommet derhen, hvor du ikke længere lever dit liv i overensstemmelse med det, der er vigtigt for dig.


Stress, angst og depression

Hvis livet har sat sine spor i kroppen og psyken og nu siger fra via symptomer på stress, depression eller angst vil du opleve, at jeg nænsomt tager hånd om de steder, der gør ondt. Igennem samtaleterapi finder vi årsagerne til belastningen, så du kan ændre det, der har bragt dig derud, hvor det ikke længere er dig, der styrer retningen


Traumer

Traumer kan sætte dybe spor i krop og sind. Og de kan spænde ben for det liv, som vi ønsker at leve . De kan dukke uventet op i forskellige relationer og kontekster senere i livet. Traumer kan invadere os med smertelige følelser og minder, ukontrollerbare katastrofetanker, overvældende kropslige fornemmelser, og de kan forårsage uønskede handlemåder.

Med mig som terapeut vil du opleve nænsomhed og nærvær, når vi sammen besøger de smertefulde steder, hvor du stadig har ar på sjælen. Jeg arbejder ud fra forståelsen at traumet sidder i kroppen og skal forløses derigennem, for at åbne for hukommelsen og blive eksponeret igennem samtale.


Vrede

Hvis du har været udsat for urimeligheder og ubalancer i relationer, er der stor sandsynlighed for, at der har opbygget sig en vrede. Vrede har altid et afløb, og du kan miste besindelsen og lade vreden gå ud over vigtige relationer, der ikke har haft noget med uretfærdigheden at gøre. Det bringer dig i risiko for at ødelægge eller helt miste relationen.

Du kan også opleve at du retter vreden mod dig selv og ofte slår dig selv i hovedet med bebrejdelser, anklager og fordømmelse. Måske har du svært ved at forholde dig til vrede på grund af din opdragelse og samfundets normer. Hvis der ikke tages hånd om vreden risikerer du, at den kan sætte sig som psykosomatiske sygdomme i kroppen.

Derfor er det vigtigt at få identificeret vreden og arbejde med at blive bedre til at sige fra og passe på dig selv. På den måde bygges vreden ikke op og bliver ødelæggende for dig og andre.


Usunde magtrelationer og lavt selvværd

Hvis vi har været i usunde magtrelationer er der risiko for, at vi har mistet noget af os selv undervejs. Det kan være i vores opvækst, i et parforhold, i skolen eller på arbejdspladsen. Hvis du har været eller er i sådanne relationer, kan jeg støtte dig i at genfinde dine grænser og rettigheder - og få sagt fra, så der igen bliver en balance imellem hensynet til andre og hensynet til dig selv. Jeg kan hjælpe dig med at få øje på eventuelle mønstre, der har været med til at bringe dig ud på denne vej. Jeg vil også sætte fokus på de steder, hvor du har formået at holde fast i dig selv og gjort modstand på trods af konsekvenserne.


Psykisk vold og narcissisme

Som terapeut har jeg en del erfaring med de ødelæggende effekter det har på mennesker, at leve med psykisk vold og manipulation. Det har store konsekvenser at være i en tæt relation, hvor du er blevet udsat for psykisk vold. Mange er i tvivl om det er psykisk vold, og de kan have en oplevelse af, at det der foregår, er deres egen skyld.

Hvis du ikke får sagt fra og passet på dig selv, er der stor risiko for, at du ender med at miste dig selv. Du er nemlig nødt til at rette alt dit fokus på den person, der udsætter dig for volden, for at prøve at undgå at det eskalerer. Og du forsøger instinktivt at undgå, at det ender med andre former for vold – fysisk, materiel eller seksuel vold.

Usunde tætte relationer kan også ændre din måde at se både på dig selv og andre. Du kan være kommet helt derud, hvor du oplever dig isoleret fra andre. Måske ender du med at gå på kompromis med dine værdier, for at undgå at volden eskalerer. Jeg har hjulpet mange fri af narcissistiske og ødelæggende magtrelationer igennem tiden. Og jeg går med hele vejen mod at genfinde balancen og komme til at leve et gladere og mere sundt liv.


Sorg og krise

Som din terapeut kan jeg gå med dig, når du mærker sorgens bundløse smerte. Jeg kan vandre sammen med dig gennem tågen, indtil den letter, og i smerten indtil den bliver lidt nemmere at bære. Jeg har øje for hvornår et sorg- og kriseforløb er normalt, og hvornår det bliver psykosomatisk, hvor du kan have brug for endnu mere støtte, før du igen kan kigge lidt fremad.


Relationelle udfordringer

Oplever du konflikter og afstand i betydningsfulde relationer, og er det vigtigt for dig at jeres relation får de bedste betingelser at vokse, leve og ånde i?

Kontakt mig og lad os sammen kigge på hvordan jeres relation kan få en ny begyndelse eller som minimum mindre afstand, færre konflikter og større forståelse for hinanden. Igennem en bedre forståelse for hinanden bliver det muligt at kunne kommunikere fra et mere venligt sted og dermed et bedre grundlag for klimaet imellem jer.


PARTERAPI

Hvis I overvejer parterapi, dukker der sikkert en masse spørgsmål om, hvad parterapi er, hvordan det foregår og hvad man kan forvente. Parterapi er for jer, som gerne vil have et bedre parforhold. Parterapi kan både bruges som brandslukning, når der er krise, men parterapi kan også bruges forebyggende. Parterapi er en slags samtaleterapi og kan eksempelvis hjælpe jer med kommunikation, konflikter, dårligt sexliv, utroskab, manglende kærlighed, børn, familieliv, svigt, hverdagsliv eller kærestetid.


Kan parterapi Hjælpe?

Parterapi virker konfliktnedtrappende og hjælper til at løse de udfordringer I har, før de forårsager uoprettelig skade og måske fører til utroskab, separation eller skilsmisse. Metoden I møder hos mig hedder EFT-parterapi. Denne metode er forankret i forskning og praksis, og undersøgelser viser: 

 • op mod 75 % af alle par får løst deres problemer ved hjælp af EFT
 • op mod 90 % af alle par oplever forbedringer ved hjælp af EFT

EFT-parterapi er således en af de mest effektive parterapi-metoder! En anbefaling er derfor at vælge en EFT-parterapeut.


Hvad er EFT-parterapi?

EFT-parterapi står for Emotionsfokuseret Parterapi. Metoden tager afsæt i den nyeste forskning om tilknytning og mentalisering. Arbejdet består i at forstå jeres negative mønstre og finde frem til jeres længsler, for derigennem at kunne nærme jer en givende og positiv dynamik. Et vigtigt aspekt er, at ”det vi kan dele, det kan vi hele” og derfor drejer parterapien sig i høj grad om, at hjælpe jer til at kunne have en anderledes samtale om det svære, sådan at det lykkes at række ud efter hinanden på en måde, hvor den anden både har lyst og mulighed for at være der.


Er du der for mig?

De fleste par, der kommer i parterapi, har i virkeligheden ét grundlæggende spørgsmål: Er du der for mig? Vores tilknytningssystem er skabt til at reagere, når vi bliver i tvivl om, hvorvidt den person, der betyder mest, er der for mig. Når den person, som vi er følelsesmæssigt afhængig af, er utilregnelig eller ikke reagerer, får vi en oplevelse af, at være ligegyldig og lukket ude. Bekymringer i parforholdet påvirker vores immun- og hormonsystem negativt, og det kan derfor have stor indflydelse på, hvordan vi oplever livskvaliteten.


Parterapi hvornår - og er det mon for sent?

Få par gør brug af parterapi til trods for, at det er en dokumenteret virksom behandling. Det er aldrig for sent at gøre noget godt for dit parforhold. Men jo længere tid I udsætter det, desto sværere bliver det. Dårlig stemning, skænderier og følelsesmæssig afstand oparbejder en psykisk gæld, som kun vokser med tiden. Derfor gælder det om at få parforholdet ind på en god kurs hurtigst muligt.


Hvordan foregår parterapi?

Parterapi fokuserer især på samspillet mellem jer, og mindre på den enkeltes fejl og mangler. Den enkeltes personlige udfordringer håndteres bedst i individuel terapi, og derfor ser jeg ofte parterne enkeltvis sideløbende med parterapiforløbet. Ofte er der elementer af “undervisning”, hvor jeg forklarer, hvilke mekanismer der er på spil. På den måde bliver I klogere på, hvad der foregår imellem jer, og hvad I kan gøre for at ændre en usund dynamik.


Parterapi alene

Hvis din partner ikke ønsker at starte i parterapi sammen med dig, kan du overveje selv at starte i terapi. Du kan få hjælp til at kigge på mønstrene i jeres parforhold. Du kan blive klogere både på dig selv og på det, der bliver ødelæggende for rummet imellem jer - og det rum jeres børn vokser op i.


Skilsmisse

Hvis I har besluttet at jeres veje skal skilles, kan parterapi også være en hensigtsmæssig måde at afslutte et forhold på. Hvis I har børn, er I med til at skabe de bedste betingelser for at de kan komme videre på den bedste måde midt i noget svært.


LIDT OM MIG 

Der findes forskellige psykoterapeutiske metoder til at hjælpe mennesker. Forskning viser dog, at en af de vigtigste faktorer for positive forandringer i terapien er, om kemien passer.

Først og fremmest er jeg født i 1965. Jeg er gift, og sammen har vi tre voksne børn, svigerbørn og seks børnebørn.

Som terapeut lægger jeg vægt på at være nærværende, empatisk og nænsom. Jeg tager altid udgangspunkt i, at det er dig der er eksperten på dit eget liv. Det er via din fortælling, at jeg kan hjælpe dig med at se dine udfordringer fra nye perspektiver. Jeg bruger ofte tavle som en refleksiv flade i terapien, da det er en god måde at eksternalisere problemet på, og få øje på nye veje at gå. For mig som professionel er det vigtigt at finde de metoder, der passer lige præcis til dig, således at du får det bedste ud af forløbet og kommer styrket videre. 


Uddannelser og erfaring

 • Certificeret Psykoterapeut – 4-årig uddannelse fra Systemisk Narrativ Individuel, Par og Familieterapi.
 • Dansk Parterapeutisk Institut Århus – Efteruddannelse i Relationsfokuseret Parterapi ved Lone Algot.
 • Institut for Gruppeanalyse, Århus – 2-årig uddannelse i Gruppepsykoterapi ved Institut for Gruppeanalyse.
 • 2 – årig KRAP uddannelse – Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik.
 • Ansat på Randers krisecenter siden 2006 med Rådgivning, Terapeutiske Samtaler, Gruppe- og Parterapi.
 • Professionsbachelor som Pædagog Århus
 • Sundhedscentrum SE-Traumeterapi – ”Traumer sætter spor i kroppen, hvad kan vi gøre?” – 50 timers Teori, Praktiske øvelser og Supervision – senere opfølgning og videre supervision.
 • Center for Mentalisering – undervisning i betydningen af traumer for mentaliserings evnen. Traumer i familier, tilknytningstraumer, udviklingstraumer. Det neuropsykologiske grundlag for mentalisering i parforhold og forældreskab.
 • Kurset: Rørt, Ramt og Rystet – PTSD og sorg/krisereaktioner. Stress, udbrændthed og sekundær traumatisering.
 • Motivational Interviewing Center – Motivation for forandring 4 moduler.


Metoder

Min metodiske tilgang er som udgangspunkt Narrativ og Systemisk. Jeg anvender endvidere metoder og redskaber fra blandt andet EFT - Emotionsfokuseret Terapi, Imago og med blik for Neuroaffektiv Psykologi og Tilknytningsteori. Derudover har jeg med min Traumeuddannelse i SE – Somatic Experiencing også øje for de spor, som traumer sætter i vores krop. SE er en terapeutisk metode, som er virksom til at mindske og opløse stressreaktioner fra chok og traumer.


Kemi og tillid

Som beskrevet tidligere påvirker relationen mellem terapeut og den person, der er i terapi, selve udbyttet af et terapiforløb i udtalt grad. Derfor vil mødet mellem os aldrig være udelukkende baseret på teoretiske metoder ej heller udelukkende på erfaringer. Det er først når disse følges ad, at det går op i en højere enhed. Og det er denne pakke, som jeg kan tilbyde.


Kontakt mig for et personligt møde i mine hyggelige lokaler eller book en online session. 

Jeg tilbyder en gratis forsamtale så vi sammen kan finde du af om det er mig der skal hjælpe dig/jer.

Klientudtalelser

Coaching/supervision - "Som leder har jeg flere gange brugt Gitte til at supervisere mig eller én af mine medarbejdere i forhold til nogle arbejdsmæssige vanskelige situationer. Gittes evne til at lytte, visualisere problematikken og bidrage med nye perspektiver, har fungeret yderst hjælpsomt, afklarende og problemløsende."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde  - "Gitte evner at skabe et tillidsfuldt, nænsomt og nærværende rum, hvor hun med sine mange erfaringer og brede faglige værktøjskasse har arbejdet sig roligt ind til kernen af nogle vanskelige relations-issues, som jeg har kæmpet med i rigtig mange år. Gennem terapi og brug af visuelle ’opsamlinger’ har Gitte hjulpet mig ud af uhensigtsmæssige tankemønstre, så jeg i dag føler mig fri i den konkrete relation. Det har påvirket min selvopfattelse, så jeg i dag er glad for den jeg er, hvilket også positivt har sat sig igennem i min hverdag, i mine andre relationer og i mit arbejdsliv. Jeg ville kun ønske, at jeg havde gået i denne terapi hos Gitte for mange år siden!"  Læs mere  Læs mindre

Parterapi  - "Vi kom til Gitte, fordi vi elsker hinanden, og ikke kan undvære hinanden, men vi kunne ikke få det til at fungere. Vi har hver især meget dårligt med i vores rygsække. Vi havde derfor problemer med at rumme hinanden. Det endte ofte i skænderier, som kunne strække sig over lang tid. Hos Gitte kunne vi få snakket om tingene på en tryg måde. Vi blev guidet til at se, hvad vi hver især havde med i bagagen, og hvad der styrkede os i stedet for kun at se det negative. I dag kan vi diskutere uden at blive vrede. Og vi kan være der for hinanden. Vi er blevet et stærkt par, hvor vi kæmper sammen og ikke imod hinanden."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde  - "Sammen med Gitte fandt jeg ud af, at det ikke kun var psykisk vold jeg havde mén fra, men også traumer fra min barndom, hvilket lå dybt begravet i mig. Gitte lærte mig at tage vare på mig selv; og at jeg ikke behøver at please alle. Hun lærte mig at sige højt, hvad jeg har brug for. Jeg er i dag meget bedre klædt på til at tackle de udfordringer jeg møder. Gitte skaber et varmt rum med tillid og tryghed. I hendes rum slapper jeg af, bliver hørt og forstået. Jeg kan se tingene fra en anden vinkel."  Læs mere  Læs mindre

Mand  - "På trods af arbejde på en fantastisk arbejdsplads, oplevede jeg uro og mis-trivsel, når det kom til nogle af mine arbejdsopgaver - opgaver som jeg ellers mestrede. Jeg havde brug for at forstå denne uro for at kunne komme mistrivslen til livs. Samtalerne med Gitte gav mig nye perspektiver på situationen, således at jeg blev mere afklaret og siden-hen fandt ud af, hvor det var nødvendigt at sætte ind."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.