Eva Andersen - ID psykoterapeutstuderende

Eva Andersen

ID psykoterapeutstuderende

Odense

Personligt fremmøde

parsamtale 450 kr. Aftal tid

Parsamtale

Individuel samtale 375 kr. Aftal tid

Individuel samtale. Hvis du ønsker en længere samtale.

Individuel samtale 275 kr. Aftal tid

Individuel samtale

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi med fokus på det hele menneske og terapi i trygge og omsorgfulde rammer. Eva Andersen - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Jeg er psykoterapeutstuderende hos ID Academy og er i min afsluttende fase, hvilket betyder, at jeg på nuværende tidspunkt er i gang med at skrive speciale med certificering for øje. Jeg har haft klienter i terapi gennem det sidste år og har ydermere qua min uddannelse som fysioterapeut bred erfaring i forhold til at arbejde med mennesker.

Som psykoterapeutstuderende er jeg underlagt tavshedspligt, modtager løbende supervision i uddannelsesregi og går i egenterapi for hele tiden at udvikle mig såvel som menneske og som professionel.

Jeg søger klienter til kortere eller længere terapiforløb.

Har du brug for et frirum med plads til at tale om stort eller småt og savner du at kunne tale i trygge og omsorgsfulde rammer? Jeg tilbyder samtaler, hvor der er plads til at mærke efter, opdage eller genopdage egne behov og ønsker til livet. Samtaler som tager udgangspunkt i dig og det du har brug for.


Nedenstående emner kunne ligge til grund for at opsøge en psykoterapeut:

- Ønsket om forandring på et eller flere områder i dit liv

- Brug for hjælp til at bryde fastlåste vaner eller mønstre eks overspisning.

- Lavt selvværd

- Usunde relationer til eks. forældre eller partnere

- Nedtrykthed, uro eller manglende glæde

- Svært ved at sætte grænser

- Ensomhed

- Sorg/ Tab - Stress

- Skyld/skam  - Afhængighed

- Manglende motivation

- Manglende mål og retning i livet

- Arbejdsrelaterede problematikker

- Angst eller ubehagelige tanker/følelser

-Ubehagelige oplevelser, svigt eller skuffelser, som har sat sig i kroppen

- Ønske om personlig udvikling


Uanset hvad er du meget velkommen til at kontakte mig.


En session á 60 min - 275 kr.

En session á 90 min - 375 kr. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.