Anja Ranfelt - Psykolog

Anja Ranfelt

Psykolog

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg foretager samtaleforløb med mennesker der på den ene eller anden måde har ondt i livet. Anja Ranfelt - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Du er ikke alene! Mange mennesker oplever perioder af deres liv hvor de har det svært. Mange psykiske lidelser kan heldigvis behandles – dvs. at du kan få det bedre. Du vil i terapien få støtte og hjælp til at arbejde med de vanskeligheder, der hindrer dig i at have det godt.

 

Mit navn er Anja Meiland Ranfelt. Jeg er aut. psykolog og foretager samtaleforløb med mennesker der på den ene eller anden måde har ondt i livet. Jeg har egen klinik i Svenstrup samt i Møldrup.

 

Jeg tilbyder * Individuel terapi * Parterapi * Supervision * Gruppeterapi

 

Jeg har især erfaring med samtaleterapi i forbindelse med:

 • Angstlidelser (bl.a. OCD, socialangst og fobier) 
 • Depression
 • Stress og udbrændthed
 • Parterapi; Det gode forhold og skilsmisse
 • Seksuelle problematikker
 • Livskriser, sorg og tab
 • Spiseforstyrrelser (anoreksi og bulimi)
 • Seksuelle overgreb
 • Selvskadende adfærd fx cutting
 • Aggression og vredeshåndtering (voldelige forhold)
 • Mennesker med autismespectrumforstyrrelse (Asperger, infantil autisme)
 • Pårørendesamtaler til børn/voksen med fysisk samt psykisk lidelse
 • Personlighedsforstyrrelser

 

Forespørg allerede nu på ledig tid i kalenderen

Jeg har åbent 8-16.30 og 8-20 om fredagen. Weekend åbent efter aftale.

 

Har du også meget at se til i det daglige - måske for meget? Har du en oplevelse af at du ikke kan nå det hele? Er din lunte blevet kortere eller har du svært ved at koncentrere dig? Lider du af hovedpine eller uforklarlige smerter? Føler du dig drænet og er meget træt. Sover du dårligt eller har en indre uro? Så lider du måske af stress.

 

Undgår du helst steder med mange mennesker? Oplever du at få negative tanker omkring dig selv eller hvad andre tænker om dig, når du er sammen med andre. Får din krop nogle gange sit eget liv hvor du får åndedrætsbesvær, håndsrysten, kvalme, svedture eller ondt i maven? Så lider du måske af angst.

 

Er du blevet din egen værste fjende? Får du kritiseret de ting du gør og har du mange negative tanker? Har du svært ved at foretage valg selv om de mindste ting? Er du begyndt at glemme ting du skal? Oplever du at have svært ved at koncentrere dig eller fx at læse? Har du svært ved at glæde dig længere? Så lider du måske af depression.

 

Klientudtalelser

Line Mogensen - "Jeg har valgt at starte ved psykolog for en del år siden, da jeg havde brug for at få styr på og lære at håndtere mit dengang lidt finurlige liv. Jeg er rigtig glad for at jeg traf det valg dengang og kommer stadig hos min psykolog Anja og deler de ting der presser sig på i livet. "  Læs mere  Læs mindre

Matilde Christensen - "Gennem mit forløb hos Anja Ranfelt har jeg fået nogle gode redskaber til at kunne udvikle mig og kunne ”kontrollere” min psyke bedre. Anja har formået at skabe et meget trygt og ikke dømmende rum til vores samtaler, hvilket har været vigtigt for mig. Hun er rigtig god til at være sikker på at hun har mig med og fortæller mig på en måde, så jeg forstår det hvad der sker inde i mig, mit hoved og mine følelser. Hun giver mig også en rigtig god forståelse for, hvorfor jeg reagerer som jeg gør – hvilke situationer der ligger til grund for mine handlinger i dag. Anja er en fantastisk psykolog. Jeg føler hun tager mig alvorligt og forstår hvad man siger til hende. Jeg har både været hos hende i eneterapi og med min kæreste i parterapi – han ønsker ikke sin fortid behandlet i vores terapi og det er der fuld respekt for. Samtidig ved jeg at hun har en fin tavshedspligt fra min eneterapi til parterapien, så alt kan komme frem i min egenterapi og jeg skal ikke være bange for hun nævner noget som jeg ikke ønsker min kæreste ved. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere