Tal dig selv OP til mere glæde, overskud og balance i dit liv

Skrevet d. 3-8-2020 17:17:44 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Kære dig,


Dit liv, din virkelighed lige nu er skabt af dig. Dine inderste tanker og holdninger afspejler de mennesker, du omgiver dig med og af de omstændigheder, som er i dit liv.

Livet kan synes uretfærdigt. Hvis du tror, du ikke kan eller fortjener noget, vil alt og alle som dukker op i dit liv - give dig følelsen af at den teori nok er rigtig. Det du har fokus på, vil vokse sig større i dit liv og desværre kan sindet ikke se forskel på, om det er positivt eller negativt - og derfor kan dit sind ikke "passe på dig" det SKAL du selv med dine tanker, og den virkelig du skaber.

Vær ekstra opmærksom på de ting, du tror, siger og mener om dig selv❤️ Ydre omstændigheder kan du ikke tage ansvar for. Vær derfor dygtig til, at kende forskel på hvad der er dit, hvad der er andres.  

Hvad skal jeg gøre? For det er sådan jeg har det lige nu!


  1. DU skal tale dig selv op
  2. DU skal fortælle dig selv, hvilket fantastisk menneske du er
  3. DU skal rose dig selv for, at være nået så langt i dit liv
  4. Du skal elske dig selv for, at du tager dig selv alvorligt, og er på en forandrings-rejse
  5. DU skal tilgive dig selv, og alle de følelser der dukker op i dig, istedet for at forsøge at skubbe dem væk. Omfavn dem og tilgiv dine følelser. Du vil opdage, hvad det kan forandre i dig. 
  6. DU skal acceptere dig selv, som det fine menneske du er
  7. DU skal anderkende dig selv og dit liv og hvor du er idag
  8. DU skal vide, at al forandring er mulig


TAL DIG SELV OP   TAL DIG SELV OP    TAL DIG SELV OP   TAL DIG SELV OP 


Som tankefelterapeut arbejder jeg med tanker, bekymringer, frygt og angst, som suser rundt i sind og krop. Jeg arbejder med at forløse de bagvedliggende traumer og de historier, som er sket i livet. Vi omskriver dine historier, som forløser dig fra din nuværende tilstand, så du mærker ro i tankerne, lethed i kroppen og et fredfyldthjerte.

Lykke til på din rejse mod mere glæde, overskud og balance. 


Kærligst


Camilla

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.