Gratis taknemlighedsøvelse til dig der søger balance, glæde og overskud i dit liv

Skrevet d. 20-7-2020 13:19:14 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut

Få en gratis taknemlighedsøvelse direkte i din indbakke - uden det skal koste dig noget!


Øvelsen lærer dig at opnå mere taknemlighed i dit liv. Du opdager hvordan du med et enkelt værktøj kan starte en omlægning af dit liv fra kaos, uro og tristhed til mere ro, balance, overskud og glæde.


Taknemlighed kommer ind i dit liv, når du begynder, at have fokus på ALT det postive du har i dit liv, og det du dagligt møder på din vej. Når du begynder at lægge mærke til ALT det skønne, du omgiver dig med i din hverdag, ligegyldigt hvor det kommer fra. Alt det der sker i dit indre. Alt det der sker i din ydre verden, også alt det du - ingen kontrol og indflydelse har på. 


Jamen, hvordan gør man det Camilla, når alt bare føles som et stort kaos, og jeg intet positivt kan få øje på?


Der er altid noget positivt i vores liv  - også i dit liv. Det ved jeg, også selvom jeg ikke kender dig. Blot det at have tag over hovedet. Mad på bordet. Tøj på kroppen. Måske har du en person i dit liv du holder af og de holder af dig. Måske har du mulighed for at gå en tur i naturen og opleve smukke blomster. Skønne sommer dufte. Er det ikke værd at være taknemmelig for? 

Men spørgsmålet er, hvor har du dit fokus? De fleste holder fokus på, alt det der IKKE virker. Alt det som er negativt. Alt det de IKKE har og jo mere fokus, du har på det, jo mere vil det fylde i dit indre og jo størrere vil det føles for dig.


Min taknemlighedsøvelse vil lære dig, at flytte dit fokus hen på det positive. Den vil lære dig, at dit mindset er det hele.

Øvelsen kan omlægge dit liv, hvis du går "ALL IN" og ønsker forandring i dit liv. Det kommer ikke til at ske 1. dag eller dag 2. Du må have tålmodighed. Udvis tålmodighed overfor dig selv. Elsk dig selv for du tager dig selv alvorligt og dit liv.


Jeg har gennem mange år brugt øvelsen til klienter og kunder og kan garantere dig en effekt, når du tager øvelsen i brug på daglig basis. Jeg bruger den selv på 5. år hver evig eneste dag og fastholder mig i at leve mit liv 100% i taknemlighed uanset de udfordringer jeg møder på min vej.


Det eneste du kan forandre er dig selv, og det forandrer alting<3


PS:

Kunne du tænkte dig at leve et liv i taknemlighed med glæde, overskud og balance? Hvis du kan sige ja til det? Så er du hjertelig velkommen til at skrive til mig og øvelsen er på vej til dig. Jeg gemmer ikke din email adresse. Du skriver dig ikke op til nyhedsbrev eller andet. Du hører ikke fra mig igen. Du vil blot modtage min øvelse helt gratis i din indbakke.  


Dejlig sommer!


Kærligst 


Camilla<3Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere