Tim Dahl

Psykoterapeut

Frederiksberg

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Individuel terapi for studerende 550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Tim Dahl - Psykoterapeut

Beskrivelse

Velkommen, her kan du læse om hvad jeg kan tilbyde dig og lidt om hvem jeg er.


Vi kan ikke altid sætte ord på, hvad det er, der er galt, men nogle gange kan vi bare mærke, at tingene ikke er som de skal være.


Føler du...

- At du at du skal være perfekt?

- At du skal være på en bestemt måde?

- At du er stresset? 

- At du er plaget af angst og tomhed? 

- At du er nedtrykt eller deprimeret?

- At du har svært ved at sige fra?


Dette er emner, som jeg bl.a. arbejder med.


Jeg lader det være op til dig at bestemme, hvilke emner vi skal tale om.

Det kan være svært at skulle vælge en psykoterapeut, coach eller psykolog, når man i forvejen har det svært. For mig er det vigtigt at du føler dig mødt.

Jeg har selv oplevet hvor befriende det kan være at tale med en som ikke kender ens baggrund og som lytter.


Vi kan alle sammen have brug for en at tale med og særligt med en som ikke dømmer, og som godt kan rumme dine tanker og følelser uden at gøre dig forkert.


Det kan være så fedt at tale med en anonym person.

Har du blot brug for en enkel time er du også velkommen til at kontakte mig. Vi har alle brug for at lette vores hjerte til andre en gang imellem.


Kort om mig:

Tim Dahl, eksamineret psykoterapeut og medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter -- FaDP.

Jeg har en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse ved Psykoterapeutisk Institut i København.

Derudover har jeg videreuddannet mig på (AU) Aarhus universitet indenfor (MBSR) som står for Mindfulness-baseret stressreduktion.


Som psykoterapeut kan jeg hjælpe dig ved problemer som for eksempel:

· Angst

· Stress

· Følelsen af ikke at være god nok.

· Ensomhed

· Tristhed

· Vrede

· Selvkritiske tanker

· Livskriser

· Skam og skyld m.m.


Der kan være mange gode grunde til at starte i psykoterapi, og kender du til blot en af følgende situationer, så kan jeg hjælpe dig.


Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Tim Dahl, Psykoterapeut

Hos mig er alle følelser velkomne

Klientudtalelser

Nanna - "Tim er en varm, rolig, tålmodig og yderst kompetent psykoterapeut, som jeg varmt kan anbefale. Når jeg taler med Tim føler jeg mig forstået og tryg til at udfordre gamle handlingsmønstre og utrygge situationer. Tim har været det omsorgsfulde øre som jeg havde brug for og har derigennem været en stor støtte til at finde MIN rette vej."  Læs mere  Læs mindre

Rasmus - "Jeg har haft en række samtaler med Tim, der har handlet om alt fra udfordringer i forholdet, manglende selvtillid og usikkerhed om arbejdet og fremtiden hermed. Tim har været utrolig lyttende, og har kunne stille de rigtige og svære spørgsmål, der har åbnet op for en masse selvrefleksion, som jeg så har kunne arbejde med frem til næste samtale. Det er uformelt og roligt at tale med Tim, men som med alle gode samtalepartnere, så kræver det lige nogle besøg før begge parter får stillet skarpt på hinanden. Jeg kan derfor anbefale, at man kontakter Tim, hvis man har noget der ligger en på sinde, og sørger for at gå ind til samtalerne med åbent sind, og ikke holder igen med relevante tanker, da samtalerne er meget mere frugtbare, når der er åbenhed mellem parterne."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere