Sanne Tophøj Johannsen - Psykoterapeut, Coach

Sanne Tophøj Johannsen

Psykoterapeut, Coach

GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Sanne Tophøj Psykoterapeut og Coach Sanne Tophøj Johannsen - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE LÆNGERE AKTIV PÅ GOMENTOR.


Du har alle svar!

En af de ting, folk siger, når de kommer til mig første gang, er, at de har tænkt på at skulle have hjælp i lang tid.

Nogle har tænkt på det i flere år! Det er ikke meningen, vi skal have det skidt og kun komme igennem livet. Det er meningen, at vi skal have det godt, og at vi skal lære at finde ud af, hvad der er godt for os. Måske har vi som børn lært, at der er følelser, vi ikke må have, eller en adfærd der var “bedre” end andre. Det har gjort, at vi har lukket af for noget og gemt os væk, fordi vi blev skældt ud eller ignoreret, når vi viste hele os.

Ved at komme til samtale og fortælle om det, der har været svært og udfordrende, kan du måske begynde at få øje på, hvad der står i vejen for dig. Når du får en bevidsthed om, hvad der spænder ben, kan du gøre noget andet, og derfra begynde at skabe det liv, du gerne vil have. Intet er konstant, følelser kommer og går. Det handler om at finde en måde at være i livet på som løfter dig.

Hvis du har brug for støtte til at skabe en ny fortælling, så vil jeg gerne hjælpe og skabe et trygt rum, hvor der er plads til dig.

Handling skaber forvandling.

Klientudtalelser

Marie, 20 år - "Hos Sanne herskede et blidt og imødekommende rum. Atmosfæren og Sannes rolige blik gjorde, at jeg kunne åbne meget mere op, end jeg har kunnet hos andre. Vekslingen mellem samtale og mere meditative vejrtrækningsøvelser spillede godt sammen, og det gav flere lag i problemstillingerne. Jeg har været glad for at gå hos Sanne, da jeg var bosat i Sønderborg."  Læs mere  Læs mindre

Jens Ole, 67 år - "Jeg har ikke kunnet finde et sted, hvor jeg har kunnet skrive din anbefaling, MEN den kan jeg kun give dig! Det var dejlige rolige og ikke prangende omgivelser, hvor der var tid til reflektion og rolig snak og fortælling og strukturering af "mit liv""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.