Sanne Tophøj Johannsen - Psykoterapeut, Coach

Sanne Tophøj Johannsen

Psykoterapeut, Coach

Videosamtale

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Sanne Tophøj Psykoterapeut og Coach Sanne Tophøj Johannsen - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Er du udfordret, stikker dine tanker af, og kan du ikke forstå hvorfor?

Vores hjerne styrer os og vil holde os i frygt, derfor prøver den hele tiden at blive, hvor der er “trygt”, og ikke bevæge sig væk fra det du kender! Måske oplever du at ville noget nyt, men mærker frygten for at fejle, eller tanker om hvad andre mon vil tænke om dig, og det du gør? Vid at det er helt normalt, og at mange har det sådan! Ønsker du noget andet, at gøre det du drømmer om, at ændre på dit liv og din hverdag, at få mere glæde ind i den, og gribe de muligheder der byder sig, så kan jeg hjælpe.


Jeg kan hjælpe dig med at afdække de tanker, begrænsninger og gamle overbevisninger der holder dig tilbage. Når vi ikke ved, hvad der står i vejen, kan vi ikke ændre det, men i det øjeblik vi opdager hvad en bestemt tanke eller overbevisning gør, så kan vi begynde at gøre noget andet, og skabe det liv vi ønsker.


Ved at ændre dine tanker, kan du ændre dit liv!


Når vi arbejdet sammen, er det dig det bestemmer målet, og hvad du ønsker at få af samtalen. Sammen afdækker vi, hvad der står i vejen, og hvad der skal til, for at nå dit mål og den forandring du ønsker at skabe.


Du er velkommen til at ringe og få en afklarende samtale.

Klientudtalelser

Marie, 20 år - "Hos Sanne herskede et blidt og imødekommende rum. Atmosfæren og Sannes rolige blik gjorde, at jeg kunne åbne meget mere op, end jeg har kunnet hos andre. Vekslingen mellem samtale og mere meditative vejrtrækningsøvelser spillede godt sammen, og det gav flere lag i problemstillingerne. Jeg har været glad for at gå hos Sanne, da jeg var bosat i Sønderborg."  Læs mere  Læs mindre

Jens Ole, 67 år - "Jeg har ikke kunnet finde et sted, hvor jeg har kunnet skrive din anbefaling, MEN den kan jeg kun give dig! Det var dejlige rolige og ikke prangende omgivelser, hvor der var tid til reflektion og rolig snak og fortælling og strukturering af "mit liv""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.