Sanne Tophøj Johannsen - Psykoterapeut, Coach

Sanne Tophøj Johannsen

Psykoterapeut, Coach

Sønderborg , Videosamtale

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

I individuel terapi arbejder vi med det du ønsker. Vi arbejder i nutid, fortid og fremtid alt efter hvad der giver mening. Fokus vil hele tiden være dig og hvad der træder frem og bliver vigtigt at kigge på.

Individuel terapi rabat til studerende 650 kr. Aftal tid

Coaching 750 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Video samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Video samtale rabat for studerende (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Sanne Tophøj Psykoterapeut og Coach Sanne Tophøj Johannsen - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Er du udfordret, stikker dine tanker af, og kan du ikke forstå hvorfor?

Vores hjerne styrer os og vil holde os i frygt, derfor prøver den hele tiden at blive, hvor der er “trygt”, og ikke bevæge sig væk fra det du kender! Måske oplever du at ville noget nyt, men mærker frygten for at fejle, eller tanker om hvad andre mon vil tænke om dig, og det du gør? Vid at det er helt normalt, og at mange har det sådan! Ønsker du noget andet, at gøre det du drømmer om, at ændre på dit liv og din hverdag, at få mere glæde ind i den, og gribe de muligheder der byder sig, så kan jeg hjælpe.


Jeg kan hjælpe dig med at afdække de tanker, begrænsninger og gamle overbevisninger der holder dig tilbage. Når vi ikke ved, hvad der står i vejen, kan vi ikke ændre det, men i det øjeblik vi opdager hvad en bestemt tanke eller overbevisning gør, så kan vi begynde at gøre noget andet, og skabe det liv vi ønsker.


Ved at ændre dine tanker, kan du ændre dit liv!


Når vi arbejdet sammen, er det dig det bestemmer målet, og hvad du ønsker at få af samtalen. Sammen afdækker vi, hvad der står i vejen, og hvad der skal til, for at nå dit mål og den forandring du ønsker at skabe.


Du er velkommen til at ringe og få en afklarende samtale.

Klientudtalelser

Marie, 20 år - "Hos Sanne herskede et blidt og imødekommende rum. Atmosfæren og Sannes rolige blik gjorde, at jeg kunne åbne meget mere op, end jeg har kunnet hos andre. Vekslingen mellem samtale og mere meditative vejrtrækningsøvelser spillede godt sammen, og det gav flere lag i problemstillingerne. Jeg har været glad for at gå hos Sanne, da jeg var bosat i Sønderborg."  Læs mere  Læs mindre

Jens Ole, 67 år - "Jeg har ikke kunnet finde et sted, hvor jeg har kunnet skrive din anbefaling, MEN den kan jeg kun give dig! Det var dejlige rolige og ikke prangende omgivelser, hvor der var tid til reflektion og rolig snak og fortælling og strukturering af "mit liv""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.