Rasmus Kaag - NLP Practitioner, Coach

Rasmus Kaag

NLP Practitioner, Coach

Aarhus , GoMentor 24/7

8 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Stresscoaching 1.140 kr. Aftal tid

Genfind overblik, balance og energi med stresscoaching

Oplever du også, at det er svært at finde ligevægten mellem arbejde, familie, egentid og hvile, så er du ikke alene. Stress er desværre blevet noget mange stifter bekendtskab med. Der er mange forskellige symptomer på stress. Det kan være alt fra nedsat energi og søvnproblemer til de mere alvorlige som besvimelse, kroniske smerter og stressrelateret angst.

Det er vigtigt, at du reagerer, hvis du oplever stress-symptomer. For jo tidligere du sætter ind, jo hurtigere kan du komme tilbage på sporet.

Uanset om du identificere milde symptomer, eller du er sygemeldt pga. stress, kan jeg som din stresscoach hjælpe dig med at genfinde overblikket og skabe en god balance mellem arbejde, familie, hvile og tid til dig selv.

De metoder og indsigter, du får løbende i coachingforløbet, kan du både anvende nu og her – og fremadrettet.

Du kan få stresscoaching både i Århus C og online. Har din arbejdsplads en samarbejdsaftale med mig, kan det også foregå i virksomheden. En coachingsession varer normalt 2 timer. Men vi aftaler den varighed, der passer bedst til dig og din situation. Det er individuelt, hvor mange sessioner der er behov for.


Personlig coaching 1.140 kr. Aftal tid

Livsændringer, personlig udvikling og forandrings­processer

Livsændringer, problemer, glæder og bekymringer er en del af hverdagslivet, som ingen af os undgår. Nogle forandringer oplever vi som kærkommen afveksling. Andre vil vi gerne undgå, da de er forbundet med udfordringer, der stresser og belaster vores hverdag. Når der opstår omvæltninger i livet, er det helt naturligt, at du føler det som en særdeles udfordrende oplevelse.

Som din personlige coach kan jeg hjælpe dig med at komme godt igennem livsændringer og de forandringsprocesser, der uvilkårligt følger med.
Med udgangspunkt i en ligeværdig og respektfuld samtale får du metoder og værktøjer til at håndtere din nuværende situation bedst muligt.

Du kan få personlig coaching både i Århus C og online. Har din arbejdsplads en samarbejdsaftale med mig, kan det også i nogle tilfælde foregå i virksomheden.

En coachingsession varer normalt 2 timer. Men vi aftaler den varighed, der passer bedst til dig og din situation. Det er individuelt, hvor mange sessioner der er behov for.


JTI-personlighedstest 3.420 kr. Aftal tid

JTI-profiler har en bred anvendelighed

 • Lederudvikling (individuelt og lederteams)
 • Personlig coaching af medarbejdere
 • Teambuilding og interne relationer
 • Konflikthåndtering
 • Udviklingsprocesser
 • Forandringsprocesser og forandringsledelse

Som erhvervscoach for virksomheder og organisationer tilbyder jeg JTI-tests i flere forskellige sammenhænge.

Jeg tilbyder også JTI-test med opfølgning til private klienter i Århus og online.

Hvad indeholder et individuel JTI-forløb?

En JTI-test, som du besvarer via mail.

Du udfylder testen online. Jeg bruger portalen hos Center for Ledelse.
Efter din besvarelse forbereder jeg mig på tilbagemeldingsdialogen -1 times varighed.

Opfølgning og dialog – varighed 2 timer

Her taler vi om, hvordan dine præferencer fordeler sig. Og vi vil sammen undersøge, hvordan denne viden kan føre til nye erkendelser og nye handlemuligheder i dine personlige og faglige relationer

Du får tre PDF-dokumenter med forskellig information om din JTI-profil og karakteristika ved netop dine præferencer:

 • Pdf 1: Oversigt over testresultatet inkl. grundlæggende refleksioner omkring din personlige typekode (4 sider)
 • Pdf 2: Beskrivelse af de kendetegn, som viser sig ved kombinationen af dine præferencer. Jeg perspektiverer indsigten, så du kan bruge den som grundlag for refleksioner omkring ledelse, samarbejde og kommunikation (15 sider)
 • Pdf 3: Fysisk bog eller e-bog om Jungs teori vedr. præferencer og en samlet oversigt over alle tilgængelige præference kombinationer (71 sider)

Ledercoaching og personlig lederudvikling 1.140 kr. Aftal tid

Lederrollen er en kompleks størrelse, hvor du forventes at balancere i krydsfeltet mellem den overordnede organisation, ledelse af medarbejderne og dine egne opgaver.

At være og forblive en god leder i en omskiftelig verden kræver både håndgribelige ledelsesmæssige kompetencer, gode metoder og et gyldent overblik.

Når du kommer til ledercoaching hos mig, vil du møde en meget erfaren og veluddannet ledercoach.

Du kan få erhvervscoaching både i Århus C og online.

Har din arbejdsplads en samarbejdsaftale med mig, kan det også i nogle tilfælde foregå i virksomheden.

En coachingsession varer normalt 2 timer. Men vi aftaler den varighed, der passer bedst til dig og din situation. Det er individuelt, hvor mange sessioner der er behov for.

Erhvervscoaching 1.140 kr. Aftal tid

Udvikling af ledere, medarbejdere og teams - skræddersyet til jeres organisation

Oplever I ledelses- og samarbejdsproblemer, manglende arbejdsglæde, tab af effektivitet, stress, konflikter eller udfordringer ved forandringsprocesser, så kan jeg hjælpe.

Du kan få erhvervscoaching både i Århus C og online.

Har din arbejdsplads en samarbejdsaftale med mig, kan det også i nogle tilfælde foregå i virksomheden.

En coachingsession varer normalt 2 timer.

Men vi aftaler den varighed, der passer bedst til dig og din situation. Det er individuelt, hvor mange sessioner der er behov for.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Personlig coaching (GoMentor videosession) 1.140 kr. Aftal tid

Coaching - online (GoMentor videosession) 1.140 kr. Aftal tid

En coachingsession varer normalt 2 timer.

Men vi aftaler den varighed, der passer bedst til dig og din situation. Det er individuelt, hvor mange sessioner der er behov for.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Mangler du overblikket og oplever du stress? Føler du dig fastlåst og mangler handlemuligheder? Står du midt i svære forandringer? Så kan jeg hjælpe dig videre. Rasmus Kaag - NLP Practitioner, Coach

Beskrivelse

Coaching forankret i den praktiske virkelighed

For mig sker læring ikke kun gennem uddannelse og tænkning – men i lige så høj grad gennem mit arbejde som leder.
Den daglige interaktion i forskellige arbejdsmæssige og sociale sammenhænge giver mig en stor menneskelig indsigt og forståelse.
Gennem mit arbejde som leder er jeg solidt forankret i virkeligheden. Det betyder, at du møder en coach, der har en omfattende viden om og erfaring i, hvilke værktøjer der fungerer i praksis – og hvad der skal til for at nå i mål med en forandringsproces.

Mine specialer er:

 • Erhvervscoaching
 • Ledercoaching
 • Stresscoaching
 • Personlig coaching
 • JTI-test

Metode og afsæt for min coaching

I min coaching bruger jeg ikke bestemte fastlåste coachingmetoder. Du skal med andre ord ikke passe ind i en forudbestemt teoretisk ramme. I stedet er det din selvforståelse, dine erfaringer og din konkrete virkelighed, der er centrum for vores dialog.

Vi tager afsæt i dine vigtigste personlige værdier og har fokus på det, der er mest værdiskabende for dig.

Gennem anerkendende kommunikation finder vi de styrker, ressourcer og kompetencer, der baner vejen for gode løsninger og nye handlemuligheder.

Min baggrund

Jeg har 15 års erfaring som både coach og leder – og en række uddannelser bag mig:

 • Master i ledelse
 • Master i læreprocesser med specialisering i ledelses- og organisationspsykologi
 • NLP Master Practitioner
 • Prince 2 projektlederuddannelse
 • Diplommoduler i ledelse
 • Certificeret i JTI-personprofil (Jungiansk typeindeks)


Klientudtalelser

Afdelingsleder på døgninstitution, 61 år - "JTI - personlighedstest - fået opmærksomhed på mine ”blinde pletter”, og hvilke punkter der kan være gode for mig at beskæftige mig lidt med, så jeg udvikler mig. Jeg er afdelingsleder på en døgninstitution, som i en længere periode har været under et stort pres. Vi har svært ved at fastholde og rekruttere nye medarbejdere. Der er et stort arbejdspres, og det udfordrer arbejdsmiljøet. Min JTI-profil og typekode bekræftede mig i, at de værdier jeg har som menneske, også er det, som testen viser. Så der er en sammenhæng, som gør mig godt. Jeg har fået opmærksomhed på mine ”blinde pletter”, og hvilke punkter der kan være gode for mig at beskæftige mig lidt med, så jeg udvikler mig. Efter JTI-testen har jeg løbende oplevet effekt og forandring, når jeg står i situationer, hvor jeg kan genkende nogle af de eksempler, som testen viste. Det får mig til at reflektere, og jeg kan mere bevidst vælge at løse opgaverne på en anden – og tit mere konstruktiv og innovativ måde. Jeg oplevede tilbagemeldingen som rigtigt godt forberedt, og det gav tryghed. Dialogen var åben, positiv, autentisk og troværdig. Rasmus var god til at komme med meningsfulde og konkrete eksempler, som understøttede det, som testen viste. Som coach er Rasmus meget tillidsvækkende, og han har en anerkendende kommunikation. Han er meget opmærksom på den, han taler med, og har fokus på det hele menneske. Jeg vil anbefale Rasmus Kaag til både kollegaer og private forbindelser."  Læs mere  Læs mindre

Rådgivende ingeniør, 27 år - "Jeg var knækket sammen på arbejde pga. stress, fordi jeg ikke selv kunne sige stop. Da jeg tog kontakt til Rasmus Kaag, var jeg knækket sammen på arbejde pga. stress, fordi jeg ikke selv kunne sige stop. Coachingforløbet har været rigtig godt og meget bidragende. Det satte mit liv og prioriteringer i perspektiv, og har hjulpet mig med at prioritere i mit liv nu. Jeg har fået et meget større kendskab til mig selv, min krops signaler og mine egne grænser. Jeg har lært at respektere mig selv og mærke efter, hvad jeg selv har brug for. Jeg har ligeledes lært at prioritere min tid, og at det er ok ikke at være med til alt. Jeg føler, at Rasmus som stresscoach forstår at sætte sig i mit sted og samtidig sætte et spejl (perspektiv) op foran de ting, jeg selv siger, så jeg får beslutninger og situationer set fra andre vinkler. Jeg vil anbefale Rasmus til alle, der står i samme situation som jeg selv. Folk, som har store ambitioner og har svært ved at sænke barren."  Læs mere  Læs mindre

HR-koordinator, 42 år - "Havde for mange opgaver arbejdsmæssigt, sov dårligt, var konstant træt og drænet. Da jeg kontaktede Rasmus Kaag, var jeg presset i hverdagen. Jeg havde for mange opgaver arbejdsmæssigt, sov dårligt, var konstant træt og drænet, glemte ting og mistede overblikket både arbejdsmæssigt og privat. Forløbet har betydet, at jeg er blevet meget opmærksom på, hvilke tegn min krop giver mig. Og at jeg skal lære at mærke bedre efter, når hovedet og kroppen er ved at sige fra. Jeg oplevede coachingforløbet som meget professionelt. Jeg følte mig i trygge hænder, og der var tid til refleksion og fokus på, hvordan jeg havde det, og hvad jeg skulle arbejde med. Rasmus er meget rolig og lyttende og kommer samtidig med gode observationer, som man måske ikke selv er opmærksom på. Man er ikke i tvivl om, at man er i gode hænder."  Læs mere  Læs mindre

Seniorprojektleder, 38 år - "Stress og angst efter et hårdt arbejdspres og en hård skilsmisse. Jeg opsøgte Rasmus Kaag pga. stress og angst efter et hårdt arbejdspres og en hård skilsmisse. Jeg havde lidt forbehold, inden jeg tog kontakt, da jeg havde et stort alkoholforbrug på daværende tidspunkt, og var lidt bange for at fortælle åbent om det. Coachingforløbet har været enormt givende, og det gav mig nogle værktøjer til at komme videre i livet og se lys forenden af tunnelen. Jeg har lært mig selv bedre at kende og har fundet ud af, at det er ok at have det lidt svært en gang imellem. Og at jeg ikke er den eneste, som har det således. Det særlige ved Rasmus som coach er hans store menneskelig indsigt, ro og den målrettede coaching. Jeg vil anbefale Rasmus Kaag til alle, som går og tumler med noget, stort og småt."  Læs mere  Læs mindre

Pædagog, 51 år - "JTI - personlighedstest - Efter JTI-testen føler jeg mig mere handlekraftig. Jeg valgte at få en JTI-test hos Rasmus Kaag, da jeg følte mig utilstrækkelig – og ikke helt følte, at jeg kom i mål med det, jeg gerne ville. Jeg manglede overskud, overblik, og gennemslagskraft. I den opfølgende tilbagemeldingsdialog om min JTI-profil var Rasmus rigtigt god til at beskrive effekten af mine holdninger, tanker og min ageren i verden, hvilket gjorde processen rigtigt god. Jeg oplevede, at det at få sat ord på sin personlighed, gav en effekt i sig selv. Man kommer jo til at tænke over, hvordan man agere og siger tingene, og det skaber jo forandringerne. Efter JTI-testen føler jeg mig mere handlekraftig. Jeg blevet endnu mere bevidst om, at jeg agerer forskelligt i de to verdener – privat og professionelt. Jeg har fået bevidsthed om, hvad jeg kan skrue på for at få mere slagkraft bag mine ord. Jeg fordyber mig mere i tingene og føler, at processen har gjort, at jeg ser lysere på fremtiden. Rasmus’ rolige og rare væsen gav mig lov og lyst til at vende vrangen ud på mig selv. Og dermed kunne jeg få de ærlige og brugbare svar, jeg fik tilbage. Jeg vil anbefale Rasmus Kaag, så snart jeg kan se en anledning til det – både privat og professionelt."  Læs mere  Læs mindre

Teknisk designer, 47 år - "Tæt på at gå ned med stress og opsøgte Rasmus Kaag for at undgå en sygemelding. Jeg var tæt på at gå ned med stress og opsøgte Rasmus Kaag for at undgå en sygemelding. Jeg havde brug for at få styr på alt det, der rumsterede i hovedet, arbejdsopgaver og hvordan jeg skulle navigere rundt i alt dette. Rasmus er en meget behagelig person at snakke med, og man får automatisk tillid til ham. Han er rigtig god til at lytte efter det, man ikke siger og får stillet de rigtige spørgsmål, så man bliver nødt til at forholde sig til det. Efter coachingforløbet er jeg blevet bedre til at håndtere min hverdag. Jeg har en del ting i min værktøjskasse, som jeg kan tage frem, når jeg bliver presset på arbejde eller privat. Jeg tænker mere over at passe på mig selv og være tro mod mig selv, også når jeg er presset."  Læs mere  Læs mindre

Elev i firma, 35 år - "Ofte trist og usikker. Da jeg opsøgte Rasmus, følte jeg mig ofte trist og usikker – og jeg var bange for ikke at gøre tingene godt nok. Jeg ønskede at få hjælp til at få styr på min usikkerhed og tvivlen på mine kompetencer. Det har været et meget positivt forløb. Jeg fik meget ud af hver enkelt samtale, og kort tid efter den første samtale begyndte jeg at mærke en forskel. Det blev meget bedre efter hver samtale. Den personlige coaching har givet mig nogle gode redskaber at arbejde med. Ved tvivl og usikkerhed, tænker jeg hurtigt på nogle af de ord, som Rasmus har sagt – og kommer igen på rette spor. Rasmus er meget behagelig at snakke med, og jeg havde ikke svært ved at åbne mig op for ham."  Læs mere  Læs mindre

Projektleder, 40 år - "Jeg stod på kanten af at blive syg af at tage på arbejde. Da jeg kontaktede Rasmus Kaag, stod jeg på kanten af at blive syg af at tage på arbejde. Fanget i en situation, hvor jeg følte, at jeg ikke slog til på nogle af mine opgaver. Der var ganske enkelt for mange opgaver, som jeg var indblandet i såvel indenfor og udenfor min egen faglighed. Jeg oplevede ledercoaching hos Rasmus Kaag som en serie af lange meget givende samtaler. Rasmus formår at uddrage de vigtigste pointer og oversætte dem til enkelte overskrifter. Derved bliver samtalerne ret skarpe og har et højt kvalitetsniveau, fordi de bliver holdt på sporet. Han har en evne til at sætte ting i en hverdagsagtig personlig kontekst – modsat andre, der forsøger at tilpasse dig til en låst teori, de har lært på et managementkursus et sted."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.