Louise Crandal - ID psykoterapeutstuderende

Louise Crandal

ID psykoterapeutstuderende

Nørre Snede

Personligt fremmøde

Psykoterapi 350 kr. Aftal tid

Nogle gange har vi brug for hjælp. Hvis det er fysisk går vi til lægen. Hvis det er psykisk eller både fysisk og psykisk er terapi en mulighed.

Stress, angst, depression, uro, vrede og usikkerhed kan være tegn på et overbelastet nervesystem. Det kan udmønte sig i meningsløshed, søvnproblemer, manglende klarhed og følelser af tomhed og tristhed. Med psykoterapi er der mulighed for at arbejde med de barrierer, der står i vejen for vores udfoldelse, livsglæde og autentisk kontakt både til os selv og andre.

Jeg tilbyder samtaler i et fortroligt og roligt rum, hvor du får mulighed for at arbejde med det, der står i vejen.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

ID Psykoterapeutstuderende Louise Crandal - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Nogle gange har vi brug for hjælp. Hjælp til at tage et skridt - måske et lille skridt i en ny retning eller et større skridt i retning af at blive klogere på hvem vi er, hvad vi er, hvor vi skal hen og måske hvorfor.


Uanset skridtets størrelse er det en rejse mod større helhed og autencitet. Den rejse vil jeg gerne støtte i og bidrage til gennem samtale, væren og udforskning.Stress, angst, depression, uro, vrede og usikkerhed kan være tegn på et overbelastet nervesystem og tegn på at noget trænger til at blive kigget på - eller rettere set og mødt.


Det kan udmønte sig i meningsløshed, søvnproblemer, manglende klarhed og følelser af tomhed og tristhed. Med psykoterapi er der mulighed for at arbejde med de barrierer, der står i vejen for vores udfoldelse, livsglæde og autentisk kontakt både til os selv og andre.


Nogle gange ved vi ikke helt hvad, men en indikator på at noget står i vejen, kan være at vi ikke kommer derhen eller i den retning vi gerne vil.Jeg tilbyder samtaler i et fortroligt og roligt rum, hvor du får mulighed for at arbejde med: 


Fortiden: Sorg, tab, traumer, svigt og oplevelser af ikke at blive set og mødt. Udforskning af hvem du egentlig er. 


Nutiden: Oplevelse af stress, angst og depression. Manglende mening, energi og glæde. Lyst til større selvindsigt og personlig udvikling.


Fremtiden: Bekymringer, uro, manglende retning og klarhed. Motivation for forandring og hjælp til at komme i rigtig retning, opnå mål og få energi til processen.Lidt om mig:

At arbejde med menneskers udvikling og bevidsthed som en vej til større indre frihed og helhed er min interesse og mit fokus.


Jeg har undervist i meditation og personlig udvikling i en del år og valgte for et par år siden at tage en psykoterapeutuddannelse for at kunne arbejde dybere med mennesker.


Gennem arbejdet med mange forskellige mennesker blev det tydeligt, at jeg måtte vide mere - om alt, men især menneskets psykologi.


Vi mennesker er vidunderligt komplicerede og det gik op for mig at jeg i højere grad ville kunne hjælpe mennesker, hvis jeg blev klogere på hvordan vi fungerer. Det har været og er stadig en fantastisk rejse.


Nu er jeg på 3. år af uddannelsen og må have træningsklienter, så jeg kan de næste to år tilbyde terapi til en reduceret pris så længe jeg er under uddannelse. Det har jeg glædet mig til!Jeg er 50 år og har de sidste 15 år beskæftiget mig intensivt med bevidsthed, meditation og den menneskelige eksistens. Jeg har en daglig meditationspraksis, er tilknyttet Vækstcenteret i Nørre Snede og har Jes Bertelsen og Helen Gamborg som mine vigtigste lærere.


Jeg er uddannet cand.mag. i Journalistik og Filosofi og videnskabsteori. Desuden har jeg en fortid som eliteidrætsudøver, underviser og mentaltræner og har  arbejdet med egen og andre menneskers angst, psykologiske barrierer samt lyst og motivation til nå mål og større personlig frihed.


Derudover har jeg i forskellige sammenhænge arbejdet som filosofisk vejleder individuelt og i grupper, samt arbejdet med selvmordsforebyggelse som rådgiver på Livslinien.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.