Louise Crandal - ID psykoterapeutstuderende

Louise Crandal

ID psykoterapeutstuderende

Nørre Snede

Personligt fremmøde

Psykoterapi 350 kr. Aftal tid

Nogle gange har vi brug for hjælp. Hvis det er fysisk går vi til lægen. Hvis det er psykisk eller både fysisk og psykisk er terapi en mulighed.

Stress, angst, depression, uro, vrede og usikkerhed kan være tegn på et overbelastet nervesystem. Det kan udmønte sig i meningsløshed, søvnproblemer, manglende klarhed og følelser af tomhed og tristhed. Med psykoterapi er der mulighed for at arbejde med de barrierer, der står i vejen for vores udfoldelse, livsglæde og autentisk kontakt både til os selv og andre.

Jeg tilbyder samtaler i et fortroligt og roligt rum, hvor du får mulighed for at arbejde med det, der står i vejen.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Det er i det ægte møde, at der er mulighed for forvandling og forandring. Den udvikling vil jeg gerne bidrage til. Louise Crandal - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Det er i det ægte møde, at der er mulighed for forvandling og forandring. Når vi bliver set og accepteret, er der basis for at arbejde med det, der står i vejen for at udvikle os og leve det liv, vi gerne vil.

Jeg tilbyder samtaler i et fortroligt og roligt rum, hvor du får mulighed for at arbejde med det, der fylder, det der står i vejen eller blot det, du har lyst til at blive klogere på.

- Det kan være sorg, tab, traumer, svigt og oplevelser af ikke at blive set og mødt. Udforskning af hvem du egentlig er.

- Det kan være oplevelse af stress, angst og depression. Manglende mening, energi og glæde. Lyst til større selvindsigt og personlig udvikling.

- Det kan være bekymringer, uro, manglende retning og klarhed. Motivation for forandring og hjælp til at komme i rigtig retning, opnå mål og få energi til processen.

- En blanding af det hele eller noget helt fjerde. Alt er velkommen.


Lidt om mig:

Min dybeste interesse og mit fokus i alt, hvad jeg laver, er at arbejde med menneskers udvikling og bevidsthed som en vej til større indre frihed og helhed.

Jeg er på 4. år af min uddannelse som psykoterapeut og kan tilbyde træningsterapi til en reduceret pris så længe jeg er under uddannelse.

Af uddannelse er jeg cand.mag. i journalistik og filosofi. Jeg er tidligere eliteidrætsudøver og dobbelt verdensmester i paragliding. Siden 2006 har jeg modtaget undervisning af Jes Bertelsen og er bosat i Nørre Snede, hvor jeg er tilknyttet Vækstcenteret. De seneste ti år har jeg undervist i meditation og personlig udvikling.

Jeg tilbyder sessioner på 60-75 minutter til 350 kr. Efter nytår stiger prisen til 450 kr.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.