Dorthe Marie Nielsen - Coach, Psykoterapeut

Dorthe Marie Nielsen

Coach, Psykoterapeut

Malling , Videosamtale

Personligt fremmøde

Sparring / rådgivning for selvstændige - 5 gange 3.000 kr. Aftal tid

Sparring / rådgivning for selvstændige 700 kr. Aftal tid

Coaching / rådgivning - 5 gange 3.000 kr. Aftal tid

Coaching / rådgivning 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi - 5 gange 3.000 kr. Aftal tid

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Sparring/rådgivning for selvstændige - 5 gange (GoMentor videosession) 3.000 kr. Aftal tid

Sparring / rådgivning for selvstændige (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Få viden og bevidsthed om dig selv, så du får friheden til at skabe forandringer, der passer til dig. Dorthe Marie Nielsen - Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse

Mit navn er Dorthe Marie Nielsen, jeg er certificeret ID coach og certificeret ID Psykoterapeut med afsluttende eksamen - Velkommen til min profilside.

Indimellem kan det være en stor hjælp til at få talt med en udefra, en udenforstående som ikke er følelsesmæssigt involveret - een, som kan hjælpe med at få styr på tankerne og følelserne, skabe en balance, så livet kan give mere mening og leves mere fuldt ud.
Jeg tilbyder dig et rum med atmosfære, tillid, respekt og hjertevarme -en plads til dig og din proces. 

Alle mennesker har forskellige baggrunde og befinder sig på forskellige steder i livet. Jeg arbejder naturligvis ud fra, hvor netop du befinder dig.

Det er afgørende for dit udbytte af terapien, at du vælger en terapeut, du mener, du kan have tillid til. En som du føler, du kan være tryg ved, når du er sårbar og åbner for personlige emner. Giv dig tid og vær omhyggelig.

Psykoterapi kan eksempelvis hjælpe dig, når du: 

 • ønsker at lære dig selv bedre at kende
 • har uhensigtsmæssige adfærdsmønstre 
 • har lav selvværd 
 • er i større livsændringer
 • har problemer i parforholdet
 • har problematiske relationer
 • er træt af at være på en bestemt måde og vil gerne være på ny
 • føler dig svag, sårbar og frygtsom efter at have haft kontrol med livet, har været en stærk person
 • er ramt af en krise, angst, depression, skilsmisse, sygdom, eller arbejdsløshed
 • har sorg over tabet af en nærtstående.

Coaching kan bl.a. hjælpe dig, når du:

 • står over for store beslutninger og har svært ved at vælge
 • mangler afklaring i forhold til hvad du vil med dit liv
 • går rundt med en drøm du ikke kan komme videre med
 • har brug for at finde dine drømme og retning i dit liv
 • ønsker en bedre balance imellem arbejde og privatliv
 • har brug for at få indsigt i dine egne styrker og begrænsninger
 • har brug for at få hjælp til prioriteringer

Lidt om mig 

Jeg har drevet selvstændig coach/psykoterapeutvirksomhed siden 2006 og har bl.a hjulpet mennesker med stress, skilsmisser, identitetskriser/tab, relationsproblemer, retning i livet, livsværdier og hjælp til prioriteringer.

Udover at arbejde med private klienter tilbyder jeg forebyggende stress, håndtering af stress og kriser, samt foredrag i virksomheder. Jeg har en hjemmeside rettet til virksomheder. Den er du velkommen til at besøge. Den er linked til siden - klik for at gå til hjemmesiden.

Jeg har 22 års erfaring med projektgennemførelser i private virksomheder. Jeg har arbejdet som teknisk projektassistent og projektleder. 

Jeg har yderligere i en årrække erfaring fra hjemmeplejen, samt nattevagt/omsorgsmedhjælper i det offentlige. Jeg har vist omsorg og højnet livskvaliteten hos ældre, psykiske syge, alkoholikere, stofmisbrugere og fysiske handicappede.

Endelig har jeg arbejdet som frivillig telefonvagt ved Landsforeningen for angste og pårørende i 2009, hvor jeg var en aktiv hjælper, der støttede mennesker med akutte angstanfald. Jeg har haft socialfobi og kender til angst. Er rask i dag. Det blev dengang vigtig for mig, at hjælpe/støtte mine medmennesker med akutte angstanfald, da jeg selv tidligere manglede støtte. 

 Jeg har flere års erfaring som foredragsholder for erhvervslivet og private. Holder foredrag særlig om:

Den indsigt min sygdomsperiode har givet mig efter at have været syg af stress og den psykiske lidelse  - socialfobi. Er rask i dag. Hvad skulle der til for at blive rask igen, få glæden og balancen tilbage, og hvordan bliver man i tide opmærksom på faresignalerne, så det tages i opløbet og før det løber af sporet… 

 • Hvilke processer og forandringer der opstår i en identitetskrise/tab, tvunget karriereskift efter sygdom eller afskedigelse.

Du er meget velkommen til at kontakte mig enten via telefon eller mail – eller hvis du foretrækker det, at trykke på ”Ring mig op”, så vil jeg ringe til dig så hurtigt som muligt.


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.