Opnå bevidsthed om dine ubevidste roller

Skrevet d. 8-11-2014 14:01:19 af Dorthe Marie Nielsen - Coach, Psykoterapeut

Opnå viden og bevidsthed om dine roller, du ubevidst er fastlåst i, som er medvirkende til at du f.eks. oplever stress, konflikter, depression og udbrændthed på arbejdet eller privat. 

Du kan f.eks. ubevidst være fastlåst i rollen som -  den lidt for flinke, den selvkritiske, den arbejdsnarkomaniske og stræbsomme, den der tager overdrevent ansvar for andres ve og vel, den sårbare, den der føler sig utilstrækkelig, den der ikke sætter grænser.

Den øgede bevidsthed baner vejen for, at du kan bryde med dine begrænsede handlemønstre og vaneprægede roller. Med den øgede bevidsthed følger nemlig muligheden for at kunne forstå, hvorfor du handler som du gør og hvorfor du ubevidst spiller den rolle, du gør.

Muligheden for personlig vækst og forandring bestemmer evnen til din succes og øget præstation. Via personlig udvikling bryder du med gamle fastlåste roller, så du begynder at mestre dig på flere forskellige måder i arbejdet, så bl.a. stress tages i opløbet og før det løber af sporet….

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.