Claus Nielsen - Psykoterapeut, Coach

Claus Nielsen

Psykoterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg tilbyder min støtte til psykoterapi, parterapi, coaching eller supervision. Du får støtte til afklaring, forandring og nye måder at handle på. Claus Nielsen - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Mit navn er Claus Verner Nielsen. Velkommen til min profil.

Når vi har brug for hjælp til at komme videre i livet eller ud af en krise, kan et samtaleforløb hos en psykoterapeut være et værdifuldt redskab. Selvom du måske har et godt bagland med nære venner og familie, kan det ofte være lettere at tale med en udenforstående, som ikke er følelsesmæssigt involveret i din problemstilling.

I et terapiforløb hos mig vil du komme ud på en indre oplevelsesrejse, hvor du opnår øget bevidsthed omkring dine essentielle kvaliteter – og dermed får du mulighed for at gøre dig fri af de mere negative sider af din personlighed, der dræner dig for energi i hverdagen. 

Sammen kan vi eksempelvis arbejde med følgende:

 • Modløshed/Tristhed
 • Parforhold
 • Jalousi
 • Stress
 • Angst
 • Usikkerhed
 • Sorg
 • Krise
 • Tab
 • Job
 • Eksistens og meningen med livet


Jeg er certificeret ID-psykoterapeut og har siden 2000 drevet Human Contact som egen praksis. Her tilbyder jeg psykoterapi, coaching, supervision og parterapi. 

ID står for Integrativ Dynamisk Psykoterapi og er indbegrebet af et holistisk menneskesyn.  
Denne terapiform tager udgangspunkt i, at vores livskvalitet forøges i takt med at vi genfinder og styrker vores kontakt til den dybere identitet – vores kerne – som ligger bag vores umiddelbare selvforståelse og ydre personlighed. 

Som psykoterapeut kan jeg tilbyde dig et personligt fristed, hvor du kan få frit afløb for dine tanker og følelser. Uanset om du ønsker at bearbejde en konkret problemstilling, eller om du blot ønsker at udvikle dig personligt, kan et terapiforløb hjælpe dig med at få bedre kontakt til dig selv - og når du er i kontakt med dit autentiske selv, vil du stå meget stærkere i forhold til ydre påvirkninger.

Det er afgørende for dit udbytte af terapien, at du vælger den rette terapeut for dig. En, du har tillid til, så du føler dig tryg ved at være sårbar og åbne op for personlige emner. Giv dig tid og vær omhyggelig. 

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende forsamtale, så du kan mærke om det føles rigtigt for dig, at indgå et forløb hos mig.

Hvis du ønsker at jeg ringer dig op, kan du udfylde formularen "Ring mig op" - så kontakter jeg dig snarest muligt.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.