Carit Abrahamsson - Psykoterapeut, Stressterapeut, Coach

Carit Abrahamsson

Psykoterapeut, Stressterapeut, Coach

Videosamtale

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Carit Abrahamsson - Psykoterapeut, Stressterapeut, Coach

Beskrivelse

Ved du ikke, hvad du skal stille op med din situation eller har du et helt konkret problem, som plager dig?

Så kan psykoterapi hjælpe dig.


Psykoterapi henvender sig til dig, som er i pine eller føler dig låst fast. Det kan være, at du føler dig trist og mismodig eller ikke ved, hvad du skal stille op med din situation. 


Andre gange kan det være et helt konkret problem, som plager dig. Måske fortæller din familie og venner dig, at det er ved at komme for vidt.


Mine særlige erfaringsområder

Jeg har arbejdet indgående med stress, depressioner, angst, præstationspres, selvskade, sorg og job/karriere. Jeg arbejder altid med fokus på følelser, krop og relationer. Jeg har også en god forståelse for problematikkerne på arbejdsmarkedet og det moderne parforhold. Sammen undersøger vi, hvad det er der plager dig, og hvordan det relaterer sig til dine følelser, sådan som de opleves i kroppen og udspiller sig i dine relationer.


Sådan er det at gå i terapi hos mig

Først og fremmest ligger det mig på sinde, at der er plads til at du kan være dig selv. Lige præcis som du er. Her er der rum til at dele det, der er svært for dig. Jeg stiller ofte åbne og nysgerrige spørgsmål for at lære dig at kende og for at forstå, hvad det er, der fylder hos dig. Sammen arbejder vi på, at du får greb om dine udfordringer, så det bliver dig, der styrer dem og ikke omvendt. 


Lidt om mig

Jeg er uddannet psykoterapeut og coach. Derudover har jeg sidefag i psykologi fra Københavns Universitet. Sideløbende med min praksis arbejder jeg med personaleudvikling og er tilknyttet Købehavns Gestalt Institut.

Psykoterapi virker

Vi ved i dag, at psykoterapi virker. Det er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. For eksempel ved vi, at den gennemsnitlige klient efter endt psykoterapi klarer sig bedre end 80% af dem, der ikke har modtaget psykoterapi. Der er med andre ord ingen grund til ikke at være optimistisk omkring din situation. Langt de fleste får det bedre.

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig, eller du kan skrive en mail. 

Jeg glæder mig til at møde dig.


De bedste hilsner
Carit Abrahamsson

 

Klientudtalelser

Kvinde i 40-erne - ""Jeg opsøgte Carit efter en lang periode med stress og uro. Hos Carit oplever jeg et frirum, hvor jeg ikke behøver at være stærk eller at holde på mig selv. Jeg har fået modet til at prøve at ændre de ting i mit liv, som ikke fungerer, og jeg har lært, at jeg selv kan dæmpe uroen, når den dukker op, så jeg ikke bliver styret af den, hvilket har været en sejr og en stor befrielse.""  Læs mere  Læs mindre

Mand i 50-erne - "“Carit hjalp mig igennem min depression. Det var svært for mig at acceptere og erkende min situation. Hos Carit fandt jeg modet til at tale om det, som var vanskeligt for mig. Det hjalp, ting faldt på plads og jeg fik håbet igen.”"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 30-erne - "”Jeg har tidligere haft mange bekymringer og været meget stresset i mit studieliv. Med psykoterapien blev jeg i stand til at gøre de ting jeg ville, nyde tilværelsen og komme igennem semesteret på en positiv måde. Det føltes som en stor frihed, og jeg kunne bestemt ikke have undværet forløbet.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.