Bo Bromberg Olsen - Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

Bo Bromberg Olsen

Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

Hundested, Frederiksberg

Personligt fremmøde

Terapi 800 kr. Aftal tid

Kropsligt orienteret psykoterapi.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 10 72

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Bodynamic kropspsykoterapeut og supervisor. Chok og traumer. Mindfulness. Misbrug. Stress. NADA. (øre-akupunktur) Bo Bromberg Olsen - Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

Beskrivelse

Om mig

Efter 16 år i politiet blev jeg psykoterapeut og har siden 2003 arbejdet i div. socialpsykiatrier;  været tilknyttet krisecenter for voldsramte kvinder; arbejdet i akutteam, ligesom jeg har stor erfaring fra arbejde med anbragte børn.  

Jeg er meget optaget af sammenhængen imellem vores kropslige udtryk i forhold til vores psykologiske udfordringer og vældig ofte er den kropslige tilgang meget direkte, præcis og resurseopbyggende.

Mine erfaring er, at samtaleterapi med involvering af kroppen, giver klienten mulighed for at finde et solidt fundament i sig selv.

Jeg har egen klinik i Hundested, men tager også klienter i København.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere