Bo Bromberg Olsen - Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

Bo Bromberg Olsen

Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

København K, Hundested

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Terapi 800 kr. Aftal tid

Kropsligt orienteret psykoterapi.

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 10 72

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

16 år i politiet. 13 år i socialpsykiatrier. Bodynamic kropspsykoterapeut i 10 år. Chok og traumer. Mindfulness. NADA. Krisecenter. Misbrug. Bo Bromberg Olsen - Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

Beskrivelse

Kropsligt orienteret psykoterapi

I terapier har jeg ofte bemærket, at klienter, der taler hurtigt og "uden om" svære problemstillinger, kommer ned i tempo, når jeg beder dem om at mærke, hvad der sker i kroppen og spørger ind til specifikke kropssansninger. 


Med udgangspunkt i Bodynamic tænkemåden arbejder vi i terapien med at møde de spændinger og kollaps, der måtte være. På denne måde vil erindringer dukker op - og heling bliver mulig.


Kroppen er således altid involveret i sessionerne, ligesom hjemmearbejde ofte vil være en del af et forløb.


Om mig

Efter 16 år i politiet, har jeg siden 2003 arbejdet i div. socialpsykiatrier, været tilknyttet krisecenter for voldsramte kvinder og været i akutteam.  Jeg underviser på Bodynamic's uddannelser og på PUC (Psykoterapeutisk Uddannelses Center)


Jeg er meget optaget af sammenhængen imellem vores kropslige udtryk i forhold til vores psykologiske udfordringer og vældig ofte er den kropslige tilgang meget direkte, præcis og resurseopbyggende.


Mine erfaringer fra terapeutisk arbejde med en målgruppe spændende over "almindelige klienter" til krisecenter og socialpsykiatrier, akutteam m.m. er således, at involvering af kroppen sammenholdt med kognitive samtaler, giver mulighed for at finde et solidt fundament i sig selv.


Jeg har egen klinik i Hundested på hverdage og lokale i København én dag ugentligt.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere