Bo Bromberg Olsen - Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

Bo Bromberg Olsen

Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

Hundested , Frederiksberg , Videosamtale

Personligt fremmøde

Stress, Eksamensangst, Jobsamtaler m.m. 800 kr. Aftal tid

Via konkrete fysiske kropslige nærværsøvelser samt forståelse for dit nervesystem, vil du på ganske få sessioner blive langt bedre klædt på til at håndtere f.eks. eksamens situationer, jobsamtaler samt stress og få væsentlig forøget adgang til dit fulde potentiale i disse betydningsfulde situationer.

Der gives rabat ved grupper.

Supervision 850 kr. Aftal tid

Chok og traumer. 800 kr. Aftal tid

Frigørelse af traumer kræver en meget nænsom, præcis og respektfuld tilgang.

Med udgangspunkt i kropsligt nærværs-  samt færdighedstræning suppleret med øget kendskab til -, samt forståelse af vores nervesystemer, opbygges der igennem terapien kapacitet til, at kunne se på traumemønstrene. 

Parterapi. 900 kr. Aftal tid

Par terapi udbydes med udgangspunkt i EFT-modellen. (Emotionsfokuseret parterapi)

Metoden er en meget stærk og præcis metode, hvor der bl.a. tales om primær og sekundær følelser, som understøtter tilgangen til at forstå sin partner optimalt i stedet for at forstå det, som bliver udtrykt lige i situationen, hvor man er meget presset eller måske endda i affekt. (Der hvor vi kommer til, at såre hinanden). Ad denne vej lærer parrene optimalt set, at finde hinanden igen, i stedet for at gå hver til sit. 
Bodymap 2.000 kr. Aftal tid

En specifik "kortlægning" af de opgivne, neutrale, samt opspændte "tilstande", som vi har i kroppen.

Der takseres yderligere én time til analyse og udlægning af BodyMap'en.

Se mere på min hjemmeside.

Psykoterapi 800 kr. Aftal tid

Alle vores mentale spændinger og frustrationer afspejler sig i kroppen. Via samtaler, kontakt samt specifikke øvelser "løsnes" der op for disse spændinger og "materialet" kommer frem, hvorved vi kan arbejde med det i kontakt.


"Når kroppen løsner op løsner sindet op".Videosamtaler

Psykoterapi. Coaching. Stresshåndtering o.m.a. (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

En stor del af min arbejdsmetode tager udgangspunkt i, hvad der sker i kroppen hos "kunden" under samtalen. Ved italesættelse og regulering af kropslige sansninger og udtryk får vi sammen fat i noget af det helt essentielle i de problematikker,  som de kommer med og håndterer det derfra.


Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Kropspsykoterapeut og supervisor. Chok og traumer. Mindfulness. Misbrug. Stress. NADA. (øre-akupunktur) Bo Bromberg Olsen - Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

Beskrivelse

Om mig

Efter en lang årrække i politiet har jeg siden 2003 været ansat i socialpsykiatrier, hvorfra jeg har stor erfaring bl.a. i misbrugsområdet.

Fra 2004 - 2009 tog jeg en kropspsykoterapeutisk uddannelse og har siden arbejdet terapeutisk med udgangspunkt i kroppen.

Jeg underviser på Psykoterapeutisk Uddannelses Center og har tidligere undervist i Bodynamic systemet såvel herhjemme som i udlandet.

Fra 2007 har jeg været selvstændig psykoterapeut og sideløbende arbejdet med anbragte børn.

Jeg er p.t. igang med endnu en chok- og traume uddannelse, ligesom jeg er ifærd med at uddanne mig til parterapeut i EFT-systemet. (Emotionsfokuseret parterapi.)

Jeg bliver til stadighed overrasket og ydmyg over at se, hvor meget det giver klienter, at arbejde med kroppen og få "vækket" og inkluderet fraspaltede tilstande.
Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.