Bo Bromberg Olsen - Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

Bo Bromberg Olsen

Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

København K, Hundested

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Terapi 800 kr. Aftal tid

Kropsligt orienteret psykoterapi.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

16 år i politiet. 13 år i socialpsykiatrier. Bodynamic kropspsykoterapeut i 10 år. Chok og traumer. Mindfulness. NADA. Krisecenter. Misbrug. Bo Bromberg Olsen - Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør, Supervisor, Coach, Traumeterapeut

Beskrivelse

I terapier har jeg ofte bemærket, at klienter, der taler hurtigt og "uden om"  svære problemstillinger, kommer ned i tempo, når jeg beder dem om, at mærke, hvad der sker i kroppen. M.a.o. opstår der et helt andet nærvær og mange gange erindringer om, hvornår det nu var, at den der knude i maven eller lign., meldte sig på banen første gang. Ud fra Bodynamic teorien arbejder jeg med det psykologiske indhold i musklerne, bl.a. ved at "møde" de kropslige spændinger eller den opgivenhed, som viser sig og få italesat, hvad det handler om.

Grundpillen i Bodynamic kropspsykoterapeut systemet er balancen imellem Værdighed og Samhørighed. Positiv udvikling foregår i samspil med andre mennesker, hvor du kan være dig og jeg kan være mig - og hvor vi kan bibeholde kontakten, uanset hvor uenige vi er. Har man lært at trække sig i svære situationer og holde fast på sin værdighed på trods af tabet af samhørighed eller har man lært samhørigheden på trods af tabet af værdighed...?.....eller har man primært haft sunde møder. Uanset hvilken "model" man har lært(valgt), sætter det sine spor i vores muskler, krop og adfærd -  og de spor følger os igennem livet og bliver vores mønstre - indtil der arbejdes med dem i kontakt.

Emotioner er vigtige og jeg holder af, at se på dem som små børn, der når de ikke mødes bliver insisterende og påtrængende, imens reaktionen er ganske anderledes, når de mødes med nærvær og kontakt.

Efter mange års arbejde i politiet i div. afdelinger, var jeg fra 2003 - 2016 ansat i socialpsykiatrier. Herunder 3 år som projektleder på projekt vedr. psykisk sårbare unge mænd og som tovholder på et nyopstartet botilbud. Igennem en årrække var jeg desuden ansat i et amtsligt - og siden hen regionalt Akutteam, ligesom jeg i en lang årrække var tilknyttet et krisecenter for voldsramte kvinder. Jeg har endvidere mange års erfaring i, at arbejde med mennesker med diverse former for misbrug. De seneste år har jeg været selvstændig psykoterapeut og endvidere været tilknyttet behandlingshjem for anbragte børn.

Siden 2014 har jeg undervist på Bodynamic's uddannelser, ligesom jeg også underviser på PUC (Psykoterapeutisk Uddannelses Center)

Jeg har egen klinik i Hundested i hverdagen og lokale i København på torsdage - inkl. aften.


I en verden, hvor tingene går hurtigere og hurtigere, er der en tendens til, at vi kommer mere og mere "op i hovedet" og dermed taber kontakten til vores  krop. Vejrtrækningen bliver måske overfladisk. Vi vænner os til de signaler i form af spændinger eller kollaps, som kroppen gav på et givet tidspunkt -  de bliver hverdag og ofte en negativ spiral, som har en tendens til at blive mere og mere kraftfuld. Ved at stoppe lidt op og få kroppen inddraget, udtaler mange klienter:  "Det begyndte jo allerede dér". "Lige dér mærkede jeg den første knude i maven" el. lign.

I terapien arbejdes der med de muskulære "forsvar" som viser sig kropsligt, f.eks. ved et "kollaps" i nakken, spændinger i skuldrene eller lignende. Med udgangspunkt i Bodynamic tænkemåden arbejder vi med, at "møde" de spændinger og kollaps, der måtte være - erindringer dukker op - og heling bliver mulig.

Meget præcise bevægelser, der aktiverer specifikke muskler, er en del af terapien, ligesom hjemmearbejde i form af forskellige øvelser, vil være en del af et forløb.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.