Nanna Ingemann - Business coach, Coach

Nanna Ingemann

Business coach, Coach

Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Videosamtaler

Karriere coaching (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

!!Tilbyder i anledning af COVID-19 krisen lige nu coaching til halv pris til alle der er blevet arbejdsløse!!

Det er ikke en hemmelighed at jobmarkedet er hårdt, både for dem der går uden arbejde men også for dem der sidder i et job, der ikke nødvendigvis er deres drømmejob.

Som karrierecoach tilbyder jeg rådgivning og sparring baseret på mere end 20 års erhvervs -og ledererfaring fra store danske og internationale virksomheder samt fra egne virksomheder i Danmark og udlandet.

Det handler om, at du bliver bevidst om din situation, dine muligheder, styrker og svagheder samt dine ambitioner, men i ligeså høj grad også om der er nogle omstændigheder i dit liv, der gør det svært for dig. Det kan være økonomisk, emotionelt, psykisk eller adfærdsmæssigt som hindrer dig i at nå dit mål.

Ved at kigge 360 grader på dit liv, vil du blive bevidst om situationen, som den er her og nu, og du vil dermed lettere være i stand til at se, hvad der er det rette for dig, og dermed tage bevidste valg der får dig tættere på dit mål.

Indledende samtale (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Den første samtale koster altid kun 800kr

Strategi - coaching (GoMentor videosession) 1.250 kr. Aftal tid

Er strategi coaching noget for dig?

Når du teamer op med mig får du en kombination af en coach og konsulent. Du vil blive udfordret på din måde at se din forretning, dine mål og drømme, og du vil få konstruktiv feedback baseret på mine mere end 20 års erfaring fra dansk og internationalt erhvervsliv. Jeg har blandt andet været selvstændig i Danmark og Dubai, samt arbejdet som leder for virksomheder som Saxo Bank, Danske Bank og Aller Media.

4 steps til at nå dit mål: ​

 • Identificer dit ønskede mål
 • Få belyst de problemer og udfordringer der forhindrer, at målet ikke er nået allerede   
 • Lav en overordnet plan inklusiv delmål
 • Tracking og tilretning af planen, da verden konstant forandrer sig ​

Jeg glæder mig til at høre fra dig


Med venlig hilsen
Nanna Ingemann    

Mentor /coach (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

At bruge en mentor er en effektiv måde, at nå dine mål, og arbejde med din personlige og faglige udvikling.

Gennem et forløb kan du:

• Bliv skarp på dine kompetencer - faglige og personlige

• Bliv afklaret med dine mål og karrierevej

• Styrk motivation og effektivitet-og opnå dine faglige og personlige mål

• Find balance i arbejdslivet: Trivsel og work-life balance

• Få sparring og hjælp til en konkret plan for din fremtidige karriere, til strategisk udvikling og optimering af drift i din virksomhed

• Få coaching og mentoring i forbindelse med start-up.


Vil du vide mere så kig på min hjemmeside: moving-on.dk

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Karriere coach / mentor med mere end 20 års erhvervs- og ledererfaring fra virksomheder som Saxo Bank, Aller Media, Teleselskabet 3… Nanna Ingemann - Business coach, Coach

Beskrivelse

Karriere coach / mentor med mere end 20 års erhvervs- og ledererfaring fra virksomheder som Saxo Bank, Aller Media, Teleselskabet 3…


Som karrierecoach tilbyder jeg rådgivning og sparring baseret på mere end 20 års erhvervs -og ledererfaring fra store danske og internationale virksomheder samt fra egne virksomheder i Danmark og udlandet.

Jeg er specielt god til hurtigt at identificere, hvor problemet ligger og til at hjælpe dig med at se hvad der skal til, for at du kan nå dine mål, samt støtte dig undervejs.

Min coaching stil er en blanding af coaching/ mentoring, hvor jeg bruger mine mange års erfaring til at give dig det lille kærlige skub. Jeg vil hellere at du kommer 3 gange hos mig effektivt end det skal tage måneder, hvis det ikke er nødvendigt.


Kender du det at:

• Du er ikke glad i dit job, men du ved ikke hvad du ellers skal lave

• Du kender ikke dine kompetencer eller hvor de bedst vil kunne bruges

• Du har brug for hjælp til at blive skarp på, hvad du gerne vil, og hvordan du kommer derhen

• Lige er startet på din karriere og trænger til

• Har fået dit første lederjob og mangler sparring til at klare dagligdagens lederudfordringer

• Du mangler modet til forandring i dit arbejdsliv

• Ambitionerne er der men du ved ikke hvor du skal starte

• Du trænger til et kærligt skub i rigtig retning.


Jeg vil kunne hjælpe dig, der ønsker at udvikle dig på et eller flere livs- eller arbejdsområde, eller dig der føler, at du er kørt fast i livet, eller måske du har brug for sparring til at træffe en stor beslutning. Jeg har en strategisk tilgang til situationen, hvor muligheder, forhindringer, ressourcer, kompetencer og mål bliver belyst, så vi sammen kan få lagt en plan, der er tilpasset dig, dine drømme, mål og behov.


Jeg glæder mig til at høre fra dig


De bedste hilsner

Nanna IngemannKlientudtalelser

Hanne Schneemark - "Ved at bruge Nanna som karrierecoach, sparede jeg mig selv for en masse tid, fordi hun med sine skarpe spørgsmål og gode menneskekendskab ret hurtigt fik sporet sig ind på, hvem jeg var, og hvad jeg brænder for. Hun hjalp mig til at blive endnu mere bevidst om mine værdier i jobsøgning, hvilket gjorde det hele jobsøgnings processen meget nemmere og sjovere. Derudover får Nanna point for sin store fleksibilitet og hurtige responstid. Fem ud af fem stjerner herfra !"  Læs mere  Læs mindre

Lene Wiis - "Tak for et spændende og bevidsthedsudvidende coachingforløb. Jeg har følt mig hørt, set og forstået som fundament for at tale om forhindringer, styrker og nye veje at gå mod mine drømme. Nanna er klar i sin tale, og koncist stiller hun de essentielle spørgsmål, der giver gejst og optimisme til at arbejde videre med strategierne til at nå sine mål med. Hun giver konkrete værktøjer til processen. Nanna har en anerkendende og professionel tilgang og mestrer den svære balance mellem nærhed og professionel distance. Jeg er blevet mere skarp på mine mål og fået værktøjer til fortsat at arbejde videre med at udleve min drøm om selvstændig virksomhed. Jeg oplever Nanna som super dygtig i sin coaching, og hun øser gavmildt ud af sin viden. Det har givet mig en højere grad af klarhed og fokus på at prioritere. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale et coachingforløb hos Nanna, hvis du vil ”moving on”. Lene Wiis "  Læs mere  Læs mindre

Dorte Christiansen  - "Kan på det varmeste anbefale Nanna. Hun er meget nærværende, lyttende og kommer med relevante input og løsninger. Jeg har fået vendt mit mindset positivt og har fået fornyet energi efter mine samtaler med Nanna - Tak Nanna "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere