Fik du ikke ladet op i sommerferien som forventet?

Skrevet d. 1-8-2019 16:11:08 af Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

Vi har ofte store forventninger til den årlige sommerferie. Efter et hektisk forår i et travlt arbejdsliv, er det endelig muligt at komme ned i gear og nyde solens stråler uden bekymringer, deadlines og krævende chefer. Endelig er det tid til at forsvinde i en fængslende roman, imens børnene leger harmonisk uden skærme og partneren viser sig at være fuld af overskud og nærvær.


Nogen gange bliver det bare ikke heeeelt sådan. Når familien er samlet, er der nemlig mange behov der skal dækkes og samtidigt kan forventninger fra alle sider være skyhøje. Vi håber på en masse god kvalitetstid sammen, men de voksnes energi slår bare ikke til. Det er ikke mærkeligt, hvis frustrationen rumsterer mellem strandture, isvafler og pakning.


Efter hvad der føles som højst en uge er vi så igen tilbage i det arbejde, vi før sommerferien følte os temmelig stressede i. Med VIP adgang til hamsterhjul og en endeløs strøm af opgaver foran os, kan vi se frem til endnu et efterår fuld af ”nye udfordringer”. Here we go again!


Lige der, er det svært ikke at miste modet. MEN lige præcis der, er der også et kæmpe potentiale for at skabe forandringer, hvis du tør gribe chancen. At slå en streg i sandet og erkende, at der skal ny inspiration til for at skabe et liv med mere overskud, både i familien og i arbejdslivet. Med enkle redskaber er det faktisk muligt at etablere rammerne for bedre trivsel og ofte er vejen dertil oven i købet kortere end du tror. Måske er det blevet tid til at række ud og få hjælp til at leve et liv i balance med dig selv og dine nærmeste…


Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om dine muligheder for samtaleforløb.


Mange hilsener

Marie Hyltén-Cavallius

 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.