Mona Christensen - Coach, Parterapeut

Mona Christensen

Coach, Parterapeut

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er examineret psykoterapeut med speciale i par og familieterapi. Mona Christensen - Coach, Parterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Par- og familieterapi er et emne som for mig at se har meget stor betydning idag, fordi mange famler efter viden og konkrete redskaber til at få de bedste intentioner om en god hverdag til at lykkes. 

Jeg har en 4 årig uddannelse med eksamener til psykoterapeut med flere tillægsuddannelser og træningsforløb til familie- og parterapeut samt en coachinguddannelse. I de sidste snart 10 år har jeg holdt foredrag og undervist over hele landet. Jeg har arbejdet med alt fra narkomaner til børn og virksomhedsledere. 

Jeg har oplevet mange forskellige dele af livet, både privat og i mit arbejdsliv. Jeg har lavet film på Grønland, gået på universitet i L.A, jeg har renset strande i Japan, været på safari i Kenya og bestyret en gourmetrestaurant. 

I min terapi og coaching er jeg nede på jorden og nærværende og bruger hellere et par bandeord for meget end højtragende fagudtryk. Jeg møder dig ligeværdigt og der hvor du er på det givne tidspunkt. Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du mener at jeg kan hjælpe dig eller hvis der er noget du ønsker at spørge mig om. 

Psykoterapi er også kaldt samtaleterapi. Psykoterapi er brugt til mange forskellige tilstande så som depression, angst, sorg, m.m. Det kan også bruges af mennesker som gerne vil forstå sig selv og sine overbevisninger og handlinger bedre, eller som er kørt fast i en problemstilling og gerne vil videre.

 Til daglig arbejder jeg i min praksis i Roskilde, men tager også på besøg til familier og par som ønsker det. Jeg er dybt fagligt engageret i den terapeutiske process hvor flere er involverede. 

Psykoterapi er anbefalet til følgende: 

 - Depression

 - Stress

 - Uforklarlig uro

 - Lavt selværd

 - Tvangstanker

 - Sorg og krise

 - Ensomhed

 - Angst

 - Handlemønstre som du ikke forstår

 - Lever med en alkoholiker

 - Er afhængig

 - Spiseforstyrrelser

 - Mange konflikter

 - Problematisk barndom som stadig præger dig

 - Og meget andet

Coaching:

Coaching er et begreb som har vundet indpas i Danmark i løbet af de sidste 10 år. En coach er en person som kan hjælpe dig til at definere de mål som du gerne vil nå og derefter at nå dem. 

Coaching hjælper dig til at finde det mål som du konkret vil arbejde på og tager derefter fat på at finde ud af hvad der skal til for at nå det og hvad der evt. står i vejen for at du når målet.

Coaching kan bruges i alle dele af livet. Det kan bruges til at finde nyt arbejde, forandre din privatøkonomi, hjælpe dig med at forme din karriere eller noget helt fjerde.   Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links.

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op.

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.