Mette Schmidt-Kallesøe - Psykoterapeut

Mette Schmidt-Kallesøe

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Det er aldrig for sent ... Mette Schmidt-Kallesøe - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

Det er min påstand, at:

Det er aldrig for sent!

Det er aldrig for sent at gøre noget.

Det er aldrig for sent at ændre dig.

Det er aldrig for sent at prøve at blive hørt.

Det er aldrig for sent at finde ind til dig.

Jeg er sikker på, at vi alle har glæde af og får noget ud af at kigge indad og at arbejde med sig selv for dernæst at formå at se ud på verdenen og ens rolle i forhold til nære og fjerne.

Sommetider kan det være en stor hjælp at få talt med en udefra – én, som kan hjælpe med at få styr på tankerne, skabe en balance, så livet kan give mere mening og leves fuldt ud.

Jeg kan hjælpe dig med at få rettet op og finde din egen kurs igen, hvad enten målet er:

·         at undgå at videregive alt for mange hængepartier til sine børn (hvilket kan undgås ved at få ryddet op hos sig selv).

·         et ønske om at lære at være ærlig over for sig selv og dernæst sin ægtefælle og på den måde undgå at blive misforstået eller endog ikke hørt.

·         at turde være sig selv over for andre - det være sig selv over for venner og veninder, kæreste, svigermor eller arbejdskolleger.

·         at slippe for at gå i "hak" - dvs. at gentage et mønster igen og igen uden at forstå hvorfor eller hvordan det kan ændres.

·         at blive mere tolerant og kærlig over for dig selv, så selvhadet og den dårlige samvittighed kan slippe sit tag

·         at overleve i en sammenbragt familie og få det bedre med sin papdatter/-søn eller sin kærestes børn.

- eller måske noget helt andet. Det vigtigste for mig er at møde dig lige der, hvor du er. Og dette uden forventninger eller vurderinger.

Baggrund:

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra EFT Instituttet inden for en retning, der hedder emotionsfokuseret terapi. Læs evt. mere om det her: www.eft-instituttet.dk. Derudover har jeg været selvstændig med egen virksomhed i godt 17 år, hvor jeg bl.a. har videregivet mine erfaringer med andre selvstændige, nystartede iværksætter osv. i form af mentorordninger, rådgivning m.m.

Jeg tilbyder terapi på dansk, svensk og engelsk

Du er meget velkommen til at kontakte mig omkring netop dit mål/din problemstilling.

Afbud senest dagen før inden kl. 16, ellers skal sessionen betales fuldt ud.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links.

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op.

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.