Mette-Marie Damborg Andersen - Coach

Mette-Marie Damborg Andersen

Coach

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Eksistentiel coaching - din vej til personlig udvikling. Mette-Marie Damborg Andersen - Coach

Beskrivelse

Jeg tilbyder samtaler til dig, der ønsker

 

 • Personlig udvikling og forandring
 • Accept og væren med det der er
 • Glæde og harmoni
 • Mod til at drømme store drømme igen

 

Har du mod på at ændre de ting, der ikke fungerer i dit liv og tør du se din frygt i øjnene - så garanterer jeg dig, at du er godt på vej videre...Rabat til unge, arbejdsledige og studerende.


Mulighed for sessioner aften og weekend.


Jeg har især erfaringer med coaching af unge mennesker, der møder deres frygt for "første gang" og har hæmmende overbevisninger i forhold til at opnå det, de gerne vil i livet eller være den, de er.


Det kan være i forbindelse med:


 • Studie og karriere
 • Lavt selvværd - f.eks. oplevelsen af forkerthed i relationer
 • Problemstillinger af kærlighedsmæssig karakter - det for eksempel værende: Parforhold -  Singleliv -  Familie - Venskaber


Der er ingen problemstillinger, der er mere rigtige eller forkerte end andre. Hos mig vil du altid blive mødt med anerkendelse og respekt for netop det, der fylder i dit liv.


Jeg ved at du kan få det godt - at du kan opnå det du ønsker og begynde at drømme store drømme igen.


Jeg har det grundsyn, at du altid har mulighed for at gå i seng med et andet og mere personligt støttende livssyn end det du stod op med. Dag for dag kan du arbejde dig hen i mod bedre livskvalitet, større accept, mere glæde og harmoni.

 

Uanset hvad dit mål er, så vil jeg hjælpe dig godt på vej. 


Ring eller skriv ganske uforpligtende. Jeg svarer altid så hurtigt som muligt

 

Klientudtalelser

A.K - "Jeg kontaktede Mette-Marie da jeg af forskellige årsager var gået i stå med mit speciale. Ved hjælp af spørgsmål, der fik mig til at reflektere over min adfærd samt enkle og overskuelige forslag til min planlægning, begyndte jeg at nyde skriveprocessen. Og endte med et 12-tal."  Læs mere  Læs mindre

Lena - "Når jeg synes, at det hele var helt uoverskueligt og jeg følte, at der ikke var noget jeg kunne gøre, kunne Mette-Marie få mig til at kigge på situationen på en anderledes måde. På den måde kunne jeg se hvilke muligheder jeg havde for at komme videre, hvor jeg ellers ville være gået i stå og have givet op. Jeg følte mig meget forstået og det hele blev taget i mit tempo. Jeg har lært mere om mig selv og blevet mere bevidst om hvad det er jeg selv kan gøre for at komme videre og være glad – noget som jeg også kan bruge fremover."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.