Mette Lauesen - Coach

Mette Lauesen

Coach

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Empati, nærvær, en praktisk tilgang og masser af humor. Aftentider og via Skype eller telefon Mette Lauesen - Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Hvad kan jeg gøre for dig

Som coach kan jeg hjælpe dig med at:

 • Bryde mønstre, der ikke fungerer for dig.
 • Hjælpe dig med at acceptere noget, du ikke kan ændre - og lære dig at ændre det du kan.
 • Se på din karriere og dine muligheder med andre øjne og få lagt en plan for dig.
 • Få struktur og systematik fx når du skal prioritere din tid, dine penge eller måske dit forhold.
 • Få et bedre selvværd og mere selvtillid.
 • Og jeg kan garantere dig nærvær, varme og humor i vores sessioner.

 

Jeg kan se, at jeg får flere og flere klienter, hvor det handler om at få arbejdslivet til at fungere:

 • Laver jeg det rigtige
 • Hvilken karriere skal jeg vælge og hvordan
 • Hvordan kommer jeg derhen
 • Hvad mangler jeg på mit CV
 • Hvordan forbereder jeg mig til samtalen
 • Hvordan får jeg mit team til at fungere
 • Hvornår skal jeg sige til og fra

 

Hvordan gør jeg det?
Hos mig kan du slappe af, og så finder vi to sammen den løsning, som er det rigtige for dig. Jeg sørger for rammerne og processen - du kommer med dig og dine udfordringer.

 

Samarbejdet med mig tager altid udgangspunkt i dig, hvor du er - og hvor du godt vil hen.

 

Jeg arbejder en del med Enneagrammet og med de tre instinkter, og hvis det er aktuelt, så vil jeg inddrage de værktøjer i vores arbejde, fordi de er gode til at give dig klarhed og indsigt og hjælpe dig også meget længe efter, vi har sluppet hinanden. Jeg hører fra klienter, at jeg er god til at skabe et tillidsfuldt rum, hvor man bliver set. Det er jeg meget stolt over.

 

Har du brug for coaching uden for almindelig arbejdstid eller online (telefon, Skype eller noget tredje), så gør vi det. Jeg har flest tider sidst på eftermiddag/først på aftenen - og ind i mellem i weekenden.

 

Om mig
Jeg er Life & Business Coach fra Manning Inspire, certificeret Enneagram Practitioner, cand.mag., og sidder også som Vice President i den globale Enneagram-organisation, IEA.

 

Privat er jeg lykkeligt gift, og jeg bruger min fritid og ferie på bestyrelsesarbejde, rejser og læring. Jeg er i bund og grund et både nysgerrigt og empatisk menneske, og jeg kan garantere dig, at vi undervejs vil få os nogle gode grin. Jeg glæder mig til at møde dig. 

 

 

In English

 

What can I do for you?

As your coach I can help you:

 • Break patterns that aren't working for you
 • Help you accept that which you cannot change -- and perhaps teach you to change that which you can.
 • Look at your career and your options from a different perspective and make a plan for you
 • Get a structure on how you want to spend your time, your money or perhaps even how you want to have a relationship
 • Get more self-worth and self-esteem.

 

I guarantee you that I'll be there for you and we'll have a bit of fun as well. You will feel safe and seen and it matters to me that you get results.
How do I do it?

 

With me you can relax and the two of us will find the solution which is right for you. I provide the framework and the process - you just bring yourself and your challenges.

 

When working with me we will always start with you - where you are and where you want to go.

 

I do a great deal of work with the Enneagram and the three basic instincts and I will employ that in our work. These tools will give you insights and clarity for a long time -- and long after we've parted company. My clients tell me that I'm very good at creating a space of trust where they feel seen and met. I'm very proud about that.

 

About me
I'm a certified Life & Business Coach, a certified Enneagram Practitioner, M.A. and the Vice President of the global Enneagram association, IEA.

 

I'm also happily married and spend my spare time and holidays on board work, travels and learning. I love to learn and I love to get to know people and I know that we'll share some laughs. I look forward to meeting you! 

 

Klientudtalelser

Kvinde, 38 - "“Mette er et menneske, der ved præcis, hvem hun selv er. Og giver dig plads til at være præcis den, du er. Med hendes store indsigt i Enneagrammet kunne hun sågar forklare mig, hvorfor jeg gør, siger eller tænker forskellige ting, når jeg udtrykte undring. Ved hjælp af humor, støtte og større eller mindre skub, kom jeg tættere på, hvilken retning jeg gerne vil tage min karriere i. Og det på blot en enkelt session. Mette vil være mit førstevalg, hvis jeg igen får brug for karrieresparring.” "  Læs mere  Læs mindre

Mand, 45 - ""Jeg oplever Mette som tillidsskabende og empatisk med en oprigtig interesse for at skabe personlig forandring. Hun er spørgende, lyttende og nysgerrig og har kunnet udfordre mig til at se udfordringer i nye perspektiver, hvilket i høj grad har hjulpet mig til at fokusere på det rigtige og bringe mig endnu nærmere mine mål."​ Mand, 45"  Læs mere  Læs mindre

Mand, 59 - "Mit første besøg hos Mette gav mig den helt klare opfattelse, at der skal hjælp til at komme videre i livet, når man som jeg var gået næsten helt i stå. Der var ikke tale om behandling som sådan, men derimod en samtale om, hvad jeg skulle gøre. Efter nogle måneder med behandling var næste samtale også udbytterig. Nu venter jeg bare på at få min verden til at blive som jeg gerne vil se den – men ikke helt så lyserød som før. Der er skruet ned for ambitionerne. Det er godt."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 26 - "Jeg har været rigtig glad for din coaching, og den har hjulpet mig videre. Jeg er nu ved føle, jeg har lidt mere styr på mit liv og mere energi. Du har stillet de rigtige spørgsmål, der fik sporet min tankerække i den rigtige retning. Så det skal du have stor tak for."  Læs mere  Læs mindre

Dorthe, jobsøgende, 52 - "Vores møder har virkelig fået sat nogen ting i perspektiv for mig, og du har hjulpet mig godt i min jobsøgning. Jeg har fået nogen værktøjer med mig, og jeg er blevet mere klar over mine styrker, samt hvornår jeg skal sige fra. Det er svært, men jeg ved nu, at det er noget, jeg kan øve mig i. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.