Marlene Hyldgaard Koch - Psykoterapeut

Marlene Hyldgaard Koch

Psykoterapeut

Herning

Personligt fremmøde

Individuel terapi 650 kr. Aftal tid

Individuel terapi; rabat til studerende og lægehenviste 400 kr. Aftal tid

Par-terapi 800 kr. Aftal tid

Familie-terapi 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 04 22

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Marlene Hyldgaard Koch - Psykoterapeut

Beskrivelse

Vi løser de fleste problemer selv, eller med hjælp fra venner og familie. Men engang imellem kan det være nyttigt og måske ligefrem nødvendigt, at få professionel hjælp. Som terapeut kan jeg hjælpe dig/jer med at finde nye veje, der er mere givende og positive for dig og din familie. 


Terapien kan enten foregå som individuel terapi, parterapi eller som familieterapi, hvor hele familien er med – og hvor du/I ønsker at få belyst de bagved liggende konflikter, mønstre og lærdomme der er skyld i at du/I ikke er der hvor I ønsker at være.


Samtalerne tager udgangspunkt i det hele menneske og de problematikker der er i fokus lige nu og her. Vi vil samme være i et terapeutisk miljø hvor du er i centrum.


Gennem oplevevelses terapeutisk tilgang kan vi gå på opdagelse i nogle at de bagvedliggende problematikker der måske ligger til grund for din/jeres nuværende udfordringer.


Kontakt mig gerne for yderligere information - og hør hvordan jeg kan hjælpe dig videre til en bedre udgave af dig selv.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere