Marlene Hyldgaard Koch - Psykoterapeut

Marlene Hyldgaard Koch

Psykoterapeut

GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Marlene Hyldgaard Koch - Psykoterapeut

Beskrivelse

Vi løser de fleste problemer selv, eller med hjælp fra venner og familie. Men engang imellem kan det være nyttigt og måske ligefrem nødvendigt, at få professionel hjælp. Som terapeut kan jeg hjælpe dig/jer med at finde nye veje, der er mere givende og positive for dig og din familie. 


Terapien kan enten foregå som individuel terapi, parterapi eller som familieterapi, hvor hele familien er med – og hvor du/I ønsker at få belyst de bagved liggende konflikter, mønstre og lærdomme der er skyld i at du/I ikke er der hvor I ønsker at være.


Samtalerne tager udgangspunkt i det hele menneske og de problematikker der er i fokus lige nu og her. Vi vil samme være i et terapeutisk miljø hvor du er i centrum.


Gennem oplevevelses terapeutisk tilgang kan vi gå på opdagelse i nogle at de bagvedliggende problematikker der måske ligger til grund for din/jeres nuværende udfordringer.


Kontakt mig gerne for yderligere information - og hør hvordan jeg kan hjælpe dig videre til en bedre udgave af dig selv.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.