Louise  Grønborg - Psykolog

Louise Grønborg

Psykolog

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Hjælp ved stress, angst eller depression. 15 års erfaring som psykolog i arbejdet med børn, unge og voksne. Louise Grønborg - Psykolog

Beskrivelse

Det vigtigste når man søger hjælp er at blive mødt, forstået og rummet som den man er. Det er det centrale afsæt for mig som psykolog at arbejde videre ud fra. Tillid og tryghed er derfor nøgleord for mig, hvilket også betyder at jeg løbende afstemmer med dig om vi bevæger os i den retning du ønsker og havde håbet på.


Jeg tager afsæt i kognitiv terapi når vi arbejder sammen, men jeg tilstræber også at være fleksibel således mine metoder tilpasses den problemstilling du kommer med. Jeg er også inspireret af narrativ og eksistentialistiske terapiformer i samtalen. Nogle gange kalder samtalen måske mere på konkret vejledning og redskaber til hvordan man kan gå frem i forhold til en problemstilling. Jeg har ansvaret for at balancere dette og det er noget af det jeg elsker ved at være psykolog.


Jeg har 15 års erfaring som psykolog, hvor jeg har arbejdet i psykiatrien med misbrugsbehandling, på et opholdssted med anbragte unge og i kommunalt regi ved PPR. Det har været fantastisk for mig at få mange nuancer og facetter samt forskellige perspektiver på psykologjobbet. Disse erfaringer trækker jeg dagligt på i mødet med mennesker, som søger hjælp hos mig i min psykologpraksis. Jeg tilbyder samtaler til børn, unge og voksne.


Jeg tilbyder hjælp i forhold til dig hvis du har angst, stress, depression eller døjer med misbrug eller anden mistrivsel.


Jeg tilbyder også hjælp til pårørende.


Derudover tilbyder jeg pædagogisk rådgivning til opholdssteder, plejefamilier ol.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.