Louise  Grønborg - Psykolog

Louise Grønborg

Psykolog

Galten, Videosamtale

Personligt fremmøde

Konsultation 950 kr. Aftal tid

Hvis du har sundhedsforsikring, vil det være muligt at søge tilskud gennem denne.

Videosamtaler

Session (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Hjælp ved stress, angst eller depression. 15 års erfaring som psykolog i arbejdet med børn, unge og voksne. Louise Grønborg - Psykolog

Beskrivelse

Det vigtigste når man søger hjælp er at blive mødt, forstået og rummet som den man er. Det er det centrale afsæt for mig som psykolog at arbejde videre ud fra. Tillid og tryghed er derfor nøgleord for mig, hvilket også betyder at jeg løbende afstemmer med dig om vi bevæger os i den retning du ønsker og havde håbet på.


Jeg tager afsæt i kognitiv terapi når vi arbejder sammen, men jeg tilstræber også at være fleksibel således mine metoder tilpasses den problemstilling du kommer med. Jeg er også inspireret af narrativ og eksistentialistiske terapiformer i samtalen. Nogle gange kalder samtalen måske mere på konkret vejledning og redskaber til hvordan man kan gå frem i forhold til en problemstilling. Jeg har ansvaret for at balancere dette og det er noget af det jeg elsker ved at være psykolog.


Jeg har 15 års erfaring som psykolog, hvor jeg har arbejdet i psykiatrien med misbrugsbehandling, på et opholdssted med anbragte unge og i kommunalt regi ved PPR. Det har været fantastisk for mig at få mange nuancer og facetter samt forskellige perspektiver på psykologjobbet. Disse erfaringer trækker jeg dagligt på i mødet med mennesker, som søger hjælp hos mig i min psykologpraksis. Jeg tilbyder samtaler til børn, unge og voksne.


Jeg tilbyder hjælp i forhold til dig hvis du har angst, stress, depression eller døjer med misbrug eller anden mistrivsel.


Jeg tilbyder også hjælp til pårørende.


Derudover tilbyder jeg pædagogisk rådgivning til opholdssteder, plejefamilier ol.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.