Lars Ginnerup - Psykolog

Lars Ginnerup

Psykolog

København K

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Første hjælp - telefonsamtale 750 kr. Aftal tid

Første hjælp: 45 minutters telefonsamtale, hvor DU fortæller mig om dine problemer/ udfordringer/ mål/ ønsker, og jeg giver dig de første værktøjer til håndtering og hurtig optur.

Anden (2.) konsultation 1.000 kr. Aftal tid

Inden anden konsultation anbefaler jeg dig at tage to videnskabelige tests vedrørende henholdsvis dine styrker og din pessimisme/optimisme. Begge tests er gratis og tager tilsammen mindre end en time.

Anden konsultation: Efter tydning af dine testresultater spørger jeg ind til din livssituation og danner mig et rigt billede af dine muligheder og omstændigheder. Efterfølgende modtager du forslag til håndtering af din situation ved hjælp af værktøjer, som jeg har udvalgt fra min samling på ca. 300. Ofte er der tale om nye, gode greb om tilværelsen, som kan udføres på 2-20 minutter – og genanvendes.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 20 01

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Overskud til OVERSKUD: Effekten af alle indsatser v/ cand.psych. Lars Ginnerup - som psykologisk rådgiver med 300 værktøjer fra den nyeste forskning Lars Ginnerup - Psykolog

Beskrivelse

Den sikre løsning – baseret på 300 forskningsbaserede værktøjer

Du kommer med problemer, udfordringer og ønsker og går med favnen fuld af værktøjer, som letter dig vejen ud af alt det negative og hele vejen frem til de ønskede situationer/resultater. Forbløffende hurtigt, fordi jeg kan vælge de bedste værktøjer til DIG og også gør mig den ulejlighed at sende dig brugsanvisninger udarbejdet specielt til dig i din situation. Det er en ære for mig at trække dig ud af dine vanskeligheder og lede dig frem, så du straks ser glimt af lys og går mod lysere tider. -


Når du ringer, bestræber jeg mig på at give dig nye, gode greb til håndtering af dine problemer, udfordringer, mål og ønsker, og selvfølgelig møder jeg dig med aktiv og konstruktiv forståelse.


Jeg har haft henved 500 klienter.


TV2 gav mig i 2010 den opgave at gøre en såkaldt helt almindelig dansk kvinde, Birgitte Nielsen, 42 år, lykkeligere, og det kom der en lærerig udsendelse ud af. På en lykkeskala fra 1-10, hvor 5 er neutral, 10 er top, og 0 er bund, lå Birgitte helt nede på 3. Hun var ulykkelig uden særlig grund. Fordi jeg efter en konsultation skrev et brev til hende med konkrete, typisk små opgaver og øvelser, kunne hun i løbet af 5 uger stige til 7 på ovennævnte skala, og et halvt år efter var hun steget yderligere i graderne.


Mit navn er Lars Ginnerup, og jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. På CBS har jeg modtaget FUHUs store undervisningspris for coaching på Master of Management Development (lederudvikling).


Igennem de sidste 12 år har jeg hvert år brugt ca. 1.000 timer på at udvinde værktøjer fra forskningsbaseret psykologisk litteratur. Rundt regnet har jeg ca. 300 af disse som paratviden. Det betyder, at jeg allerede under første samtale kan give dig helt konkrete råd til dåd både med hensyn til 1) at håndtere dine problemer/udfordringer og 2) at opfylde dine mål og ønsker. Efter den anden samtale/konsultation sender jeg dig brugsanvisninger på særligt relevante værktøjer - givet din situation og dine ønsker.


Hvis du f.eks. har en vinterdepression, kan du glæde dig til 5 sider med brugsanvisninger på 10 befriende værktøjer, der vel at mærke er forskningsbaserede og lette at anvende. Adskillige af dem kan du bruge livet ud.


Mange af de evidensbaserede værktøjer er forbløffende effektive allerede efter få minutter/dage. Jeg har som nævnt haft ca. 500 klienter og må konstatere, at jeg har værktøjer til alle lige fra de deprimerede eller eksamensangste til de toppræsterende.


Jeg er anerkendt ekspert i positiv psykologi og motivation (kurser for CBS Executive, DJØF, Advokaternes HR, Ledernes HR) og kan lære dig at opretholde en god følelsesmæssig balance, så du kan tage fat med mere overskud og mindre stress. Udover videnskabelige lykketeorier har jeg indgående kendskab til 10 års forskning i de meget heldiges tænkning og adfærd sammenlignet med de meget uheldiges. Forskellen fremgår af 12 principper for styret held, som du kan testes for og lære at udnytte. Alle kan blive lykkeligere, heldigere og stærkere. Det afgørende er at kende til forskningen siden 1998.


Min fremgangsmåde er:
1) Første hjælp: 45 minutters telefonsamtale, hvor DU fortæller mig om dine problemer/ udfordringer/ mål/ ønsker, og jeg giver dig de første værktøjer til håndtering og hurtig optur.
2) Inden anden konsultation anbefaler jeg dig at tage to videnskabelige tests vedrørende henholdsvis dine styrker og din pessimisme/optimisme. Begge tests er gratis og tager tilsammen mindre end en time.
3) Anden konsultation: Efter tydning af dine testresultater spørger jeg ind til din livssituation og danner mig et rigt billede af dine muligheder og omstændigheder. Efterfølgende modtager du forslag til håndtering af din situation ved hjælp af værktøjer, som jeg har udvalgt fra min samling på ca. 300. Ofte er der tale om nye, gode greb om tilværelsen, som kan udføres på 2-20 minutter – og genanvendes.


NB For at have tid til research i mine righoldige, virtuelle værktøjskasser rådgiver jeg kun 4 klienter pr. dag. Book tid nu og oplev en mærkbar lettelse og handlekraft forbløffende hurtigt! Kom op i gear med nyt håb, begrundet optimisme, selvopfattet kompetence og ukuelighed…Klientudtalelser

Tina, 57 år, butikschef - "I forbindelse med nogle svære job- og karrieremæssige overvejelser spillede jeg ”psykologisk skak” med Lars. Han viste mig nogle helt nye træk og kombinationer, som jeg kunne bruge i forskellige situationer, - både dem, som jeg ønskede at komme ud af, og dem, som jeg ønskede at komme ind i. Men først og sidst gav han mig en dybere forståelse af, hvad der var på spil, og hvordan jeg kunne satse på mine styrker og min helt unikke erfaring. I dag har jeg et absolut drømmejob."  Læs mere  Læs mindre

Birgitte Nielsen, 49 år - "Jeg må sige, at det stunt med at melde mig til TV2 programmet med Lars Ginnerup som psykolog i den grad har sat sine spor. Jeg blev ikke bare meget lykkeligere, jeg har arbejdet med min personlige udvikling lige siden. Det har bragt meget GODT med sig, min virksomhed blev en succes... I dag har jeg så meget mod på tilværelsen, at jeg skifter spor. Jeg er ved at tage en ny uddannelse, som jeg forventer mig SÅ meget af - også på andres vegne."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere