Karsten Schiøtz

Terapeut, Coach

3 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er Coach i firmaet Coach2Manage har stor erfaring med telefon-coaching og er samtidig Core Dynamics Coach Træner i Danmark. Velkommen online..... Karsten Schiøtz - Terapeut, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR

Jeg hedder Karsten Schiøtz og er Coach og organisationskonsulent på 13. år. Jeg driver min virksomed fra Videnshuset i Vordingborg, og har stor erfaring med online-coaching. 


Jeg coacher ledere, medarbejdere og privatpersoner og mit speciale er at færdiggøre følelsesmæssigt ubehag. Følelser som vrede, angst, isolation, traumer, PTSD, frustration, irritation, mindreværd mm. der tager din energi, kan som regel mærkes fysisk i kroppen. Det er følelsesmæssig energi der skal gøres færdig. Core Dynamics coaching benytter nogle i Danmark helt nye og effektive teknikker til at færdiggøre følelsesmæssigt ubehag, så du kan opnå at være fuldt tilstede med de vilkår der er uden at opleve følelsesmæssigt ubehag. 

Et nyt spændende koncept er Mental Førstehjælp, der kan bidrage til bedre trivsel til den enkelte og dermed også til alle på arbejdspladsen eller uddannelsesinstitutionen. Se under kursus i Mental Førstehjælp.

Hvis du ønsker en tid, så skriv eller ring til mig og aftal tid (bedst kl. 12-13), Da min GoMentor kalender ikke holdes opdateret med alle mine aftaler.

Velkommen online..... 

Mvh 
Karsten Schiøtz
Coach & Organisationskonsulent

 

Klientudtalelser

Nadja Andersen - "Karsten er fantastisk. Jeg gik fra at have angst hver eneste dag til intet på bare een session. Jeg vil anbefale ham til ALLE som har mistet håbet og dem som ikke har.. Jeg ved ikke hvad der er sket, men jeg har det fantastisk... Tusind tak :)"  Læs mere  Læs mindre

Ilhan Unsal - "Jeg var til session hos Karsten angående mit angst problem, vi fik en lang snak omkring hvordan angst fungerede etc. Derefter begyndte vi at gå nogle øvelser igennem, hvor vi arbejdede med den negative energi der var i kroppen. Da jeg kom ud af sessionen kunne jeg allerede dér mærke et eller andet, noget jeg ikke vidste hvad var, jeg følte mig bare "king of world" og havde det så godt. Idag er der ikke skyggen af den ubehag og angst jeg gik og rodede med, det så skønt. Jeg takker Karsten for hjælpen og en rigtig hyggelig snak."  Læs mere  Læs mindre

Line Knudsen - "Jeg er en pige som bliver student her til sommer. jeg har haft problemer ang. eksamensangst som har gjort jeg ikke kunne få de karakterer som jeg burde kunne få. men eksamens angst gik ud på at jeg var nervøs op til flere dage før jeg skulle op til eksamen. under selve eksamen fik jeg svedige håndflader, rystende hænder, en mærkelig og ond mave følelse(som ikke kan forklares) og de fleste af gangene gik der en "sort klap ned" som gjorde jeg gik i stå og slet ikke kunne svare på lærerens spørgsmål selvom det var noget jeg sagtens kunne. efter eksamen fik jeg tit af vide af lærerne at de vidste jeg sagtens kunne og de kunne se på at det var eksamens angst. dette var i 1- og 2.g Da det avr mit sidste år besluttede jeg mig for at der skulel gøres noget, min mor fortalte mig og Karsten Schiøtz og vi fik bestilt en tid hvor jeg skulle komme op til ham en onsdag, men mandag aften ringede Karsten og sagde at der Torsdag kørte noget " Bekæmp eksamensangsten" hvor man fik selve sessionen over telefon- dette var gratis. det var et stort plus at Karsten ringede og sagde det, ellers havde vi aldrig opdaget det. jeg fik denne session, selvom jeg var meget skeptisk over det og ikke rigtig troede på det ville virke. jeg har nu været op til eksamnerne og det er gået bedre end forventet. selv min familie har kunne mærke på mig at jeg slet ikke har været nervøs dagene op til, om min lærer har også klart kunne se forskellen. jeg har fået en indre ro og har endda haft overskud til at smile og grine lidt under selve eksamen. Dette er helt klart vær at prøve for andre studerende, da det helt klart har hjulpet mig og der kun er plusser herfra. :)"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.