ADHD - effektiv teknik giver utrolige resultater

Skrevet d. 8-11-2014 18:00:17 af Karsten Schiøtz - Terapeut, Coach

Mange er diagnosticeret med ADD eller ADHD og tager daglig medicin for at give klienten øget livskvalitet. Undersøgelser viser at der er en arvelig sammenhæng mellem sygdommen tuberkulose og en nedarvet sygdomskim på DNA-niveau der giver afkom af overlevne tuberkulose ramte forældre symptomer der giver anledning til diagnosen ADHD. Dette er en energitilstand på celleniveau, der kan gøres noget effektivt ved.

Her er et par udtalelser:

Gurid Poulsen – 42 år:

Jeg er diagnosticeret med ADHD og er ledig. Jeg har altid følt mig anderledes. Har ikke kunnet koncentrere mig i længere tid ad gangen. Allerede i folkeskolen, kunne jeg ikke huske hvad jeg havde læst, hvis jeg havde lavet lektier. Har altid 'snydt' mig igennem. Der er dog mange ting, jeg kan huske, men som regel er det noget, jeg ikke kan bruge til noget.

Jeg har været rasløs, har ikke kunnet holde fokus, så som at holde orden i hjemmet i længere tid ad gangen. Jeg har altid kunne lide at læse, men har glemt det lige så snart jeg har læst. Har haft meget tankermylder, f.eks når jeg skulle sove. Jeg har været nødt til at tage kraftig sovemedicin, pga at jeg har udviklet bipolar type 2, som jeg er sikker på, jeg har udviklet gennem længere tids stress.

Jeg har fået 1 behandling hos Karsten, og jeg må sige, det har været vildt at opleve, hvordan det har forbedret min tilstand. Efter 1 session har jeg oplevet følgende konkrete forandringer:

  • før kunne jeg læse i en bog om aftenen, men ikke huske indholdet dagen efter. Det kan jeg nu!før kunne jeg ikke holde orden i mit hjem på løbende basis. Der er nu gået 3 uger siden sessionen, og jeg kan vise mit hjem frem, uden at skulle rydde op inden der kommer nogen.
  • før havde jeg irriterende ticks – f.eks. konstant urolige fødder og hænder og en følelse af, at jeg ikke kan være i min krop, samt konstant rastløshed. Nu er jeg ikke rastløs og jeg har rolige hænder og fødder.
  • før var jeg nødt til at tage sovemedicin inden jeg gik i seng. Nu har jeg stoppet med sovemedicin og har fint i 3 uger uden medicin.
  • før fik jeg altid irriterede tankemylder når der var ro omkring mig. Nu er der ingen tankemylder når der er ro

Det er en stor forandring at jeg bare oplever alt det nævnte velbehag UDEN at jeg skal huske på, at jeg skal ændre mine mønstre. Jeg har tidligere fået 18 sessioner i kognitiv adfærdsterapi, men dengang var problemet at jeg glemte hvordan jeg skulle ændre tankemønstrene, når jeg var stresset. Endelig vil jeg tilføje, at jeg har fået mod på at søge job igen.

Denne behandling har skabt permanente forbedringer i min hverdag. Det er en stor lettelse, der har givet mig troen på en positiv fremtid tilbage.

Jonas Haakonsson - 28 år:

Jeg er diagnosticeret med ADHD og har hele livet vidst, at der var noget galt med mig. Jeg følte mig anderledes i forhold til mine jævnaldrende kammerater i skolen, og det fandt mine kammerater også hurtigt ud af. Jeg blev lynhurtigt mobbeoffer.

Før behandling hos Karsten:
Jeg havde meget svært ved at koncentrere mig om noget som helst i længere tid af gangen. Bare det at se film fra start til slut var svært at koncentrere sig om. Jeg var altid meget urolig, sad og trommede i borde, og vippede med benene. Jeg fik daglig medicin (concerta 54 mg)Kort sagt, var det svært at være til blandt andre mennesker, uden de synes jeg var belastende.

Efter behandling hos Karsten:
Efter 3 behandlinger er jeg blevet medicinfri, og har fået meget bedre koncentrationsevne. Nu kan jeg sidde og slappe af, se film fra start til slut og jeg er meget rolig. Men det bedste er, at jeg er blevet 100 % fri for medicin.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.