Core Dynamics Coaching og PTSD

Skrevet d. 8-11-2014 17:57:29 af Karsten Schiøtz - Terapeut, Coach

Core Dynamics Teknikker er meget anvendelige til at løse alle slags fobier, traumer mm. over telefonen eller via Skype.

Her følger en udvalgt beskrivelse af oplevet personligt udbytte. 

Lise Ringsing – Mor til traumatiseret soldat og selv diagnosticeret med PTSD:

Jeg kontaktede Karsten Schiøtz, da jeg ikke følte at psykologhjælp var nok til at hjælpe hverken min søn eller jeg på fode igen, efter min søns udsendelse. Jeg havde fået Karstens navn via en kontakt i Forsvaret. Da jeg først kontaktede Karsten, vidste jeg intet om Core Dynamics teknikken, men mente det var værd at prøve – jeg var parat til at afprøve alle muligheder.

Det har nu resulteret i, at både min søn og jeg har fået telefon-konsultationer hos Karsten. Blot et par telefon-konsultationer har givet et helt FANTASTISK resultat. For mit eget vedkommende kan jeg fortælle, at før jeg startede hos Karsten kunne jeg absolut ikke se mig selv på arbejdsmarkedet igen. I hvert fald ikke før om lang lang tid. Jeg var konstant bekymret for fremtiden, og for hvorledes jeg skulle kunne blive i mit hus uden anden indtægt end sygedagpenge. Jeg havde ikke overskud til noget som helst – hverken socialt eller huslige pligter herhjemme. Jeg magtede i perioder kun at komme i bad og så sidde i sofaen og se tv resten af dagen, og jeg længtes bare efter at det skulle blive ved den tid, hvor jeg kunne ”tillade” mig at gå i seng. Jeg var parnoid. Jeg var konstant bekymret for min søn, da jeg fornemmede at han måske ville få psykiske efter reaktioner efter udsendelse. Med andre ord: Jeg kunne overhovedet ikke se, at, der var noget som helst lys for enden af tunnelen.

Efter at jeg har haft blot få konsultationer med Karsten, har jeg, foretaget en total 180 graders vending. Jeg føler, at jeg snart kan vende tilbage til arbejdsmarkedet. Jeg har en følelse af lettelse. Jeg er glad igen (som jeg normalt er af natur). Jeg ved, at jeg nok skal få det økonomiske til at hænge sammen på den ene eller den anden måde. Jeg orker socialt selskab. Jeg føler mig ikke længere paranoid, når jeg er ude blandt andre mennesker, kører bil eller er ude at handle. I det hele taget ser jeg igen lyst på tilværelsen. Disse konsultationer har gjort, at jeg nu langt om længe kan se lys for enden af tunnelen.

Efter 3 telefon-konsultationer af 1 time er jeg ved at være helt ovenpå igen. Som det vist tydeligt fremgår af ovenstående, kan man vist godt sige, at jeg er et lysende eksempel på den positive effekt denne teknik har.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.