Carina Højris Nordberg - Psykoterapeut MPF

Carina Højris Nordberg

Psykoterapeut MPF

Tåstrup

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat ved lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 09 80

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Carina Højris Nordberg - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse


Jeg tilbyder emotions-fokuseret samtaleterapi, hvor målet er, at du bliver fortrolig med dine følelser, så du bedre kan håndtere livets krav og udfordringer, samt opbygge sunde relationer.

Det er helt naturligt at vi som mennesker reagerer følelsesmæssigt, når vi støder på udfordringer, som påvirker os personligt og vores omgivelser.

Så uanset hvilke udfordringer du går igennem, kan samtaleterapi være med til at give dig en større forståelse, indsigt og måske endda afklaring i dit liv og relationer.

Måske har et akut opstået problem, tilbagevendende situationer hvor du ligesom ikke kommer videre. Du har måske oplevet tabet af et menneske der var betydningsfuldt, sygdom, pårørende til alvorlig/kronisk syge, angst, depression, overskridelse af egne grænser, afhængighed, spiseforstyrrelse, ensomhed eller magtesløshed.

Måske går du og har fornemmelsen af, at der er noget i dit liv, der bare ikke fungerer.

Samtaleterapi kan være vejen frem for dig, der oplever en eller flere problematikker, eksempelvis :

Angst

Depression, nedtrykthed, tomhedsfølelse og følelse af meningsløshed

Stress og overbelastning

Sorg

Tristhed, tomhed, ensomhed 

Eksamensangst

Livskrise fx. skilsmisse, parforhold, job, forældreskab

Relationer fx parforhold, søskende, børn, kollegaer mv.

Lavt selvværd og problemer med grænsesætning

Vrede, temperament og raseri

Afhængighed eller opvokset i misbrugsfamilie

Sygdom eller er pårørende til sygdomsramt

Indre kritiske dialoger eller kronisk dårlig samvittighed 

Selvudvikling


Stress :

Stress handler om at være overvældet uden tilstrækkelige ressourcer til at klare de krav, man enten selv eller andre stiller. Symptomer på stress kan vise sig som, hjertebanken, hovedpine, søvnløshed, hyppige infektioner, koncentrationsbesvær, glemsomhed osv.

Hvis du har symptomer på stress eller allerede er sygemeldt med stress, kan terapi være en hjælp og støtte. Så du igen kan blive i stand til at træffe de valg, der skal til, for at finde "balancen", så du kan leve dit liv uden stress.

Angst:

Angst kan vise sig på forskellig vis i vores liv. Al fra katastrofetanker, nervøsitet, ængstelse, hjertebanken og panikanfald. Uanset hvordan og hvor meget angsten viser sig, kan den være invaliderende, begrænsende og det kan have store konsekvenser, at leve et liv med angst. Tit fører angst til undgåelses adfærd og isolation, som blot forværrer tilstanden. Angsten kommer til at styre livsudfoldelsen. Terapi kan være en hjælp og støtte til at finde vej videre, hvor vi blandt andet arbejder med adfærdsændringer og med at finde den underliggende årsag til angsten.

I et terapeutisk forløb hos mig, vil vi arbejde med at få sammenhæng mellem følelser og tanker. Jeg kan støtte dig i ny følelsesmæssig indlæring til at tackle de udfordringer du står i, så du kan skabe den forandring i livet du har brug for. 

Du er velkommen til at kontakte mig for en indledende samtale, hvor vi kan finde ud af, hvordan terapi kan hjælpe dig. Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Om mig :

Jeg her en 4-årig uddannelse i psykoterapi med speciale i Emotionel Fokuseret Terapi, EFT.

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske, og har mange års erfaring i at tale og støtte mennesker i de udfordringer, man gennemgår igennem livets faser.

Jeg har tidligere været frivillig psykoterapeut / rådgiver i Kræftens Bekæmpelse for pårørende og efterladte.

Som psykoterapeut har jeg tavshedspligt.
Klientudtalelser

Kvinde, 46 år - ""Efter at være vokset op i en familie med misbrug, har jeg som voksen kæmpet med tristhed og lavt selvværd. Jeg har i terapien hos Carina, lært mig selv bedre at kende, mine behov og være bedre til at sætte grænser.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 53 år - ""Med Carina's empati, blev der skabt en ramme, hvor jeg hurtigt følte mig tryg. Carina har hjulpet mig med, at forstå og bearbejde mine tanker og følelser. Hun har været med til at gøre en svær tid nemmere at komme igennem.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 32 år - ""Carina er tillidsvækkende, og der gik ikke længe før jeg følte mig tryg, i hendes selskab. Jeg har følt mig set, hørt og omfavnet hos Carina i hver session. Jeg har arbejdet med at lære mine følelser bedre at kende og identificere uhensigtsmæssige mønstre. Jeg vil til hver en tid, anbefale Carina.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere