Carina Højris Nordberg - Psykoterapeut MPF - GoMentor
Carina Højris Nordberg - Psykoterapeut MPF

Carina Højris Nordberg

Psykoterapeut MPF

Roskilde

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat ved lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

5 sessioner a 60 min. 3.250 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 09 80

89 88 09 80

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Velkommen til Nordberg terapi. Carina Højris Nordberg - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Som uddannet emotionsfokuseret psykoterapeut tror jeg på, at vores følelser er et vigtigt indre navigationssystem. Følelserne giver en retning om, hvad der er vigtigt, hvad vi har brug for og hvordan vi skal handle i overensstemmelse med en bestemt situation.

Det er helt naturligt at vi som mennesker reagerer følelsesmæssigt, når vi støder på udfordringer, som påvirker os personligt og vores omgivelser.

Så uanset hvilke udfordringer du går igennem, kan terapi være med til at give dig en større forståelse, indsigt og måske endda afklaring i dit liv og relationer.

Måske har et akut opstået problem, tilbagevendende situationer, hvor du ligesom ikke kommer videre. Du har måske oplevet tabet af et menneske der var betydningsfuldt, sygdom, pårørende til alvorlig/kronisk syge, angst, depression, overskridelse af egne grænser, afhængighed, spiseforstyrrelse, ensomhed eller magtesløshed.

Måske går du og har fornemmelsen af, at der er noget i dit liv, der bare ikke fungerer.

Samtaleterapi kan være vejen frem for dig, der oplever en eller flere problematikker, det kunne være :

  • Angst
  • Depression
  • Sorg
  • Livskrise
  • Lavt selvværd
  • problemer med vrede
  • Misbrug eller opvokset i misbrugsfamilie
  • sygdom eller er pårørende til sygdomsramt
  • selvudvikling

Jeg kan tilbyde dig et trygt, empatisk og støttende rum med opmærksomhed på dig og dine udfordringer. Gennem samtaleterapi kan du lære dig selv bedre at kende.


Psykoterapi er en investering i dig selv og dine relationer.Du er velkommen til at kontakte mig for en indledende samtale, hvor vi kan finde ud af, hvordan terapi kan hjælpe dig. Jeg vil glæde mig til at møde dig.


Om mig :


Jeg her en 4-årig uddannelse i psykoterapi med speciale i Emotionel Fokuseret Terapi, EFT.

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske, og har mange års erfaring i at tale og støtte mennesker i de udfordringer, man gennemgår igennem livets faser.

Jeg har tidligere været frivillig psykoterapeut / rådgiver i Kræftens Bekæmpelse for pårørende og efterladte.

Som psykoterapeut har jeg tavshedspligt.


Klientudtalelser

Kvinde, 46 år - ""Efter at være vokset op i en familie med misbrug, har jeg som voksen kæmpet med tristhed og lavt selvværd. Jeg har i terapien hos Carina, lært mig selv bedre at kende, mine behov og være bedre til at sætte grænser.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 53 år - ""Med Carina's empati, blev der skabt en ramme, hvor jeg hurtigt følte mig tryg. Carina har hjulpet mig med, at forstå og bearbejde mine tanker og følelser. Hun har været med til at gøre en svær tid nemmere at komme igennem.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 32 år - ""Carina er tillidsvækkende, og der gik ikke længe før jeg følte mig tryg, i hendes selskab. Jeg har følt mig set, hørt og omfavnet hos Carina i hver session. Jeg har arbejdet med at lære mine følelser bedre at kende og identificere uhensigtsmæssige mønstre. Jeg vil til hver en tid, anbefale Carina.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.