Camilla Qwist

Coach, Stresscoach

Slagelse, Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Drømmer du om at skabe mere balance i hverdagen? Mindre stress og mere overskud og glæde? Camilla Qwist - Coach, Stresscoach

Beskrivelse

Er din hverdag stresset og føler du aldrig helt du slår til?

Føler du dig træt, udkørt og altid bagud?

 

Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende udsagn:

 • Jeg føler jeg kæmper for at få hverdagen til at hænge sammen, men er aldrig tilfreds.
 • Jeg er ikke den mor jeg gerne vil være og ender alt for ofte i at snerre eller skælde ud, eller sige "lige om lidt". Selvom det jeg drømmer om at være er en nærværende, omsorgsfuld og kærlig mor
 • Jeg vrisser af min partner, når han siger noget til mig, også selvom jeg inderst inde godt ved han prøver at hjælpe mig, men ALT føles bare som et krav, jeg ikke kan leve op til.
 • Jeg knokler på arbejde og føler mig ofte udnyttet, og ikke værdsat
 • Jeg ser ikke mine veninder nok, for jeg orker det ofte ikke, når i har lavet en aftale.
 • Jeg ville ønske jeg var lidt mere glad.
 • Jeg er træt og føler mig altid bagud.
 • Jeg har en indre stemme, der kritiserer og dømmer mig.
 • Jeg føler aldrig jeg gør det godt nok.

 

Så er du ikke alene. Desværre kan man sige, er der mange der oplever det samme. At hverdagen føles tung og presset. Du har måske forsøgt med forskellige tiltag: lavet lister, forsøgt at meditere, sige pyt, læst et hav ef selvhjælpsbøger, men føler ikke de har hjulpet. Måske tværtimod.

 

Genkender du også disse sider af dig selv eller høre andre beskrive dig som perfektionisten, altid gør mere end du skal (præstation), gerne vil have alle andre kan lide dig eller gøre andre glade hele tiden (pleasersiden).

 

Er du hende, der altid sætter andre før dig selv, og godt ved det ikke er sundt for dig, men ikke ved hvad du gør i stedet for. Har du mand, børn, hus og et okay job, hvor det udadtil ser rigtig fint ud, men indeni i dig føles det ikke sådan.

 

Du er ikke alene, selvom det måske føles sådan.


Jeg kan og vil gerne hjælpe dig ud af denne tilstand.

Det første vi skal arbejde med, når du er stresset, det er at dæmpe din stress. Du skal have ro og koble fra, så dit "alarmsystem" falder til ro. Derefter så kigger vi på hvad det er der stresser dig, og du får redskaber til at håndtere disse forskellige faktorer, så de ikke stresser dig mere. 

Du lærer også hvad dine stress symptomer er, og hvad du kan gøre når du opdager dem, så du ikke ender i stress igen. 

Du kommer til at lære dig selv at kende og lære hvad du nu og fremover skal gøre for ikke at havne i stress igen. Du lærer, at du godt kan tåle det jeg kalder hverdagsstress (kortvarigstress) uden at blive syg. 

Derved opnår du mere energi og overskud, så du kan være den mor, kæreste og kollega, du gerne vil være. 


Skriv til mig hvis du er klar på at gøre noget ved din stress, så starter vi et forløb sammen. 

Er du stadig lidt usikker på om jeg kan hjælpe dig eller sidder med spørgsmål, så skriv med det samme, så vi kan få afklaret tingene. 


Ser frem til at møde dig. 


Camilla

 

Lidt om mig:

Jeg er mor til 2 drenge, og har været "gået ned med stress" et par gange før jeg rigtig lærte at passe på mig selv. Jeg forsøgte at vise glansbilledet udadtil, men indeni var der kaos og en følelse af aldrig at være god nok. Jeg kæmpede og kæmpede, for at få det hele til at hænge sammen, og troede at hvis jeg bare lige gjorde lidt mere, så skulle det nok lykkes. Men jeg tog helt fejl.

 

Jeg skulle ikke gøre mere, men mindre.

 

Jeg har i min proces måtte lære at sige fra og sætte mine grænser, jeg har måttet lære at prioritere hvad der er vigtigt for mig og acceptere at jeg ikke "kan alt på en gang", jeg har måttet lære at passe på mig selv, elske mig selv, acceptere mig selv, og være lige så kærlig og omsorgsfuld overfor mig selv, som jeg er overfor andre. Det har ikke været nemt, og jeg lærer stadig, men det er det hele værd.

 

Det vil jeg gerne hjælpe dig med, at nå dertil hvor du ved hvad der er vigtigt for dig i dit liv, og dernæst lære at leve efter det, og tillade dig selv at sætte dig og dine behov først, og accepter at du "bare" er et menneske, der gerne må lave fejl og være træt og sige nej:-), så du kan skabe plads til at sige ja til de rigtige ting for dig, og vide at du godt kan tåle at have travlt og blive presset uden at gå ned med stress, men at det kræver du også prioritere opladningstid. 

 

Klientudtalelser

Heidi - "1. Hvilket problem/udfordring stod du med, som du gerne ville have hjælp til at løse? 2. Hvad har du fået ud af forløbet? 3. Hvad fungerede godt? 4. Hvad kunne være anderledes? 5. Hvordan er Camilla som coach? 1) Stod i en skilsmisse efter 20 års samliv 2) At få det positive livssyn tilbage hvor jeg fokuserer på det jeg har og de muligheder jeg har – fremfor det modsatte 3) Gennemgang af den forgange periode +/-, nye fokusområder og ros for det jeg har gjort godt samt skal fokusere på 4) Skulle måske være startet tidligere i processen – men omvendt så rykkede jeg mig hurtigt på den måned hvor jeg var på vej op og kom godt i ”mål” 5) Super empatisk, lyttede, gode råd og det bedste for mig var nok at hun selv havde prøvet en skilsmisse for at forstå mine problemer"  Læs mere  Læs mindre

Rikke - "Efter en længere presset periode med tryk på familielivet med børn, forandringer og travlhed på jobbet samt høje forventninger til mig selv, hjalp Camilla mig med at komme fornuftigt ned i gear igen. Camilla hjalp mig med at finde ud af, hvad der er vigtigt for mig i mit liv. At øve mig i at lytte til min egen mavefornemmelse. Den havde jeg pga travlhed, ikke haft tid til at lytte til og respektere. Camilla er et meget behageligt, tillidsfuldt og nærværende menneske samt en rigtig dygtig coach. /Rikke."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere