HVORFOR OPLEVER MANGE EN DYB FORANDRING I DERES HVERDAG MED TBT TRAUMETERAPI?

Skrevet d. 3-9-2021 12:03:03 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Fordi for første gang nogensinde er det blevet muligt, at dykke helt ned på celleplan og reparere i cellerne - de biologiske skader som er sket for længe siden og som derved forandrer gamle mønstre og omskriver din virkelighed, som hjælper til at forandre dit liv...og er hjælper til at gøre en kæmpe forskel for dig.  


Utroligt nok, så vil du opdage en dyb forandring i din hverdag, for det er hvad mange oplever med TBT traumeterapi.


Det handler om, at mange af at de ting vi gør og vores mønstre, som vi hænger fast i, selvom vi forsøger at slippe dem, så falder vi oftest tilbage efter noget tid.

Vi ved egentlig godt, hvad vi skal gøre for at slippe dem, og blive der. Men idet vi konstant aktiveres af de her mønstre med rødder i fortiden, så vil vi ryge tilbage, idet vi rent faktisk er styret af vores underbevidsthed(95-98%) og tidlige programmering og/eller det vi har med i vores slægt og ikke af vores bevidste sind, som man måske kunne få lyst til at tro.

Derfor giver det også mening at arbejde i underbevidstheden, hvis vi virkelig ønsker at skabe forandring i vores liv og personligt.


Kort sagt så et det vi gør i TBT traumeterapi, at vi hiver hændelser, traumer og mønstre op med rødderne fra underbevidstheden således, at de ikke kan aktivere dig længere i nutiden.


Jeg ved det godt, det lyder ikke særlig forståligt, men ikke desto mindre er det præcis hvad TBT traumeterapi kan. 


En session tager 11/2time og man skal forberede sig på, at man i de fleste tilfælde kan mærke dyb forandring med det samme. Hos nogen indfinder forandringen sig langsommere måske efter en uge måske 14dage.


Har du lyst til at prøve det - så kan du kontakt mig lige her på siden og bestille din første TBT traumeterapisession.


Jeg vil glæde mig til, at hjælpe dig fri af mønstre og til et gladere og mere frit liv, hvor du vil opleve dig selv finde ind til en helt anden balance, ro og kærlighed i dit nutidsliv end du måske tidligere har oplevet. 


Kærligst 


Camilla 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.