Trine Bastian - Business coach, Coach, NLP Practitioner

Trine Bastian

Business coach, Coach, NLP Practitioner

GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Lader du frygt og tvivl afholde dig fra at tage ordet? Trine Bastian - Business coach, Coach, NLP Practitioner

Beskrivelse

Har du en masse på hjerte som du ikke får sagt? Når du at tale dig selv fra at sige noget inden du åbner munden, og sidder du bagefter tilbage med en følelse af at du ikke fik sagt det du gerne ville?

Føles tanken om at tage ordet på mødet eller holde en tale eller skræmmende?

Jeg ønsker at hjælpe og vejlede dig om måder at ændre dit perspektiv på, forbedre din selvtillid og omfavne de muligheder foran dig ved at give dig værktøjer til at opnå mere gennemslagskraft. 

Når vi mødes online kan det være endnu sværere at tage ordet og få synlighed. Selvom hjemmearbejde kan være godt for de mere introverte mennesker har det også nogle udfordringer, nemlig at tage ordet på møderne. Når vi mødes fysisk kan det være lettere at få sagt det man vil fordi ordstyreren lettere kan se at du gerne vil sige noget. Det ændrer sig i det virtuelle rum, hvor det ofte er mere op til os selv at ”komme på banen”.

Jeg har selv været der, og ved hvordan det føles ikke at få sagt og præsenteret det man gerne vil. Jeg ved også hvordan man kan ændre det, og overkomme den hæmmende tankegang, og blive fortrolig med at byde ind, holde oplæg og præsentationer. 

Jeg har i mange år arbejdet som marketingchef i globale organisationer hvor taler og præsentationer har været en stor del af min hverdag, og de sidste 5 år har det primært foregået virtuelt. Jeg er uddannet NLP Practitioner og NLP Coach, og har som en del af mit arbejde trænet salgsteams i strategisk kommunikation.

I dag driver jeg min egen kursus- og konsulentvirksomhed hvor jeg hjælper teams og medarbejdere med at blive bedre til at kommunikere og samarbejde på virtuelle møder. 

Hos GoMentor tilbyder jeg både coaching og små lukkede workshops - se nærmere beskrivelser under "events". 

Områder jeg arbejder med: 

  • Præstationsangst 
  • Sceneskræk (angst for at tale i offentlige rum / tage ordet på møderne) 
  • Forandringskommunikation   
  • Personlig gennemslagskraft 
  • Præsentationsteknik 


Eksempler på mål du gerne vil opnå: 

  • Opnå større indflydelse på jobbet og i sociale sammenhænge 
  • Få succes i et nyt job eller ny funktion
  • Styrke din personlige gennemslagskraft 
  • Overvinde angsten for at tale foran mange mennesker 
  • Blive bedre til at kommunikere med dig selv og din omverden 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.