Tove Teglgaard - Psykoterapeut

Tove Teglgaard

Psykoterapeut

Aarhus

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat 500 kr. Aftal tid

Rabat til studerende, arbejdsledige og pensionister

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er uddannet psykoterapeut og har særlig erfaring med at benytte drømme, som en del af terapien. Tove Teglgaard - Psykoterapeut

Beskrivelse

Velkommen til min side.

Jeg vil møde dig, der hvor du er og intet er for småt eller for stort til at blive taget op. I terapien leder jeg ikke efter fejl og mangler, men derimod efter de ubevidste ressourcer, som kan hjælpe dig med dine udfordringer.


Gennem samtale søger jeg at skabe kontakt til dit ubevidste potentiale. Dine drømme kan være vejledende i processen. Foruden samtale og drømme har jeg mange andre tilgange, alt efter hvad der giver mening for dig.


Hvad kan jeg hjælpe dig med?

 • Har du ondt i livet.
 • Synes du ikke dine relationer fungerer så godt.
 • Er du træt og kan du ikke koncentrere dig. 
 • Har du følelsen af ikke at være god nok. 
 • Er du ensom. 
 • Føler du, at du ikke slår til. 
 • Mærker du ind imellem angst. 
 • Har du drømme, som du gerne vil forstå. 
 • Har du svært ved at være i store grupper. 
 • Bliver du overbebyrdet, fordi du ikke kan sige fra. 
 • m.m.


Uddannelse:

Jeg er ID-psykoterapeut.

ID-terapi er en integral psykoterapi, som inkluderer de bedste metoder fra forskellige psykologiske retninger og traditioner og tilsigter en forståelse for de fælles og universelle processer, som ligger bag dem. Det medfører, at man som terapeut ikke er bundet af enkelte metoder, men har en dybere forståelse for hvad der virker og skaber forandring.


Jeg har suppleret min uddannelse med kurser indenfor drømme, meditation og mindfulness og modtager løbende supervision.


Jeg har en grunduddannelse som keramisk designer og har desuden arbejdet med tegning/maleri. 


Derudover har jeg arbejdet en del år inden for pleje og omsorg.


Om mig:

Jeg har boet mange steder og afprøvet mange arbejdsområder i et forsøg på at finde mig selv. Den røde tråd har dog altid været interessen for det eksistentielle. Hvad er meningen med livet? Hvad er det, der driver os mennesker til det vi gør og det vi ikke gør? Hvad er der under overfladen? Under din og min facade?


Først gennem arbejdet med kunst og siden gennem min terapeutiske uddannelse, har jeg fået fornemmelsen for de kræfter der gemmer sig i det ubevidste. Som terapeut føler jeg, at jeg er landet i mig selv.


Klientudtalelser

Ellen Nielsen 63 år - "“Jeg har gået i terapi hos Tove i en længere periode, og har været meget tilfreds med forløbet. Tove er meget kompetent , og møder én med ro, venlighed og nænsomhed. Hun har mange redskaber/indgange til det terapeutiske forløb , – jeg har især fået stort udbytte af tegning og drømme. Jeg anbefaler varmt Tove til alle, som er i krise, eller har lyst til arbejde med sig selv.” "  Læs mere  Læs mindre

Amra Gruhonjic 28 år - "“Jeg har været i terapi hos Tove, i over et år. Tove er en meget empatisk, rummelig og kærlig terapeut, som jeg har følt mig enormt tryg ved. Tove har formået at se mig, og altid vise stor forståelse for mig. Jeg har gennemgået en personlig udvikling specielt med det underbevidste som mine drømme har vist. Tove rummer et stort kendskab til drømme og har gennem flere sessioner kunnet se en rød tråd gennem mine drømme, som har haft en utrolig virkning på mig, og som har været en stor del af min udvikling gennem det seneste år. Jeg har været meget taknemlig for mit forløb hos Tove, så kan ikke andet end sende de varmeste og kærligste anbefalinger.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere