Stine Dahl - Psykolog

Stine Dahl

Psykolog

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg støtter og hjælper dig i din graviditet og i dit forældreskab med de problematikker og den usikkerhed, der kan opstå. Stine Dahl - Psykolog

Beskrivelse

Psykolog med speciale i graviditet, fødsel og forældreskab


En af de største forandringer man som menneske kommer i, er perioden, hvor man bliver gravid, bliver forælder og danner familie. Det er derfor helt naturligt, at man i denne periode kan støde på forskellige udfordringer og have brug for ekstra støtte.


Jeg beskæftiger mig med familiedannelse og den psykologiske del af graviditeten, fødslen og forældreskabet. Jeg støtter og hjælper dig i processen fra at være gravid til at blive forældre og de problematikker og den usikkerhed, der her kan opstå.


Mit tilbud er både til dig, som gennemgår et normalt graviditetsforløb, men som har brug for ekstra støtte og sparring i en omvæltende tid, og til dig som gennemgår en svær tid med efterfødselsreaktioner, fødselsdepression, stress eller angst i graviditeten og i tiden efter som nybagt mor.


Derudover tilbyder jeg til dig som forælder til små eller større børn hjælp til at stå stærkere i dit forældreskab og opnå en mere harmonisk hverdag med færre konflikter.


Forskellige temaer som jeg kan hjælpe dig med, er bl.a.:


- Svære følelser og bekymringer i graviditeten

- Efterfødselsreaktioner, fødselsdepression, ensomhed eller angst og stress i graviditeten og i tiden efter

- Udfordringer med at finde dig selv som mor/far

- Dårlig samvittighed og en følelse af utilstrækkelighed i forældreskabet

- Udfordringer med at rumme dit barns og/eller dine egne følelser

- Udfordringer i parforholdet, til venner eller familie i forbindelse med forældreskabet

- Balancen mellem karriere og familieliv og tilbagevenden til arbejdsmarkedet

- Din egen opvæksts betydning for forældreskabet 

- Forældreskab og trivsel i hverdagen som familie


Vil du gerne vide mere om, hvorvidt et forløb hos mig er noget for dig? Så er du altid velkommen til at sende mig en mail eller en SMS. Jeg ringer dig gerne op til en uforpligtende afklaringssamtale. På den måde er du sikker på, at jeg er den rette til at hjælpe dig med din problemstilling.Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.