StephanRH  Hrynczuk - Business coach, Mentaltræner, Mentor

StephanRH Hrynczuk

Business coach, Mentaltræner, Mentor

Videosamtale

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Udviklings- og forandringscoach - Mentaltræner og Performance coach - Motivator - Foredragsholder Et Blivende Resultat! StephanRH Hrynczuk - Business coach, Mentaltræner, Mentor

Beskrivelse

KORT OM MIG


Mine kvalifikationer er Transition Coach (EMCC akkrediteret) samt Master of Mental Training (MMT)

Mine kernekompetencer er udviklet i en meget bred og alsidig livserfaring, stammende fra mange forskellige brancher og aktiviteter. Jeg har en fortidig og nutid som elitehåndboldspille, springrytter, buejæger samt erhvervserfaring som spænder fra klargøringsmand på gulvet, F-16 pilot og officer i Hæren, til bestyrelsesformand i finanssektoren – OG så har jeg har et drive med et brændende indre ønske om at hjælpe hvor jeg kan.

CV på LinkedIn


OPTIMÉR DIT POTENTIALE


Det du får, er et stærkt og blivende resultat!

Du er allerede i gang og måske har du allerede sat et nyt mål, ellers gør vi det sammen. Du bliver bevidst om egne ressourcer og muligheder, samt sætter dem i spil, hvor de skaber et reelt resultat for dig – der hvor det virker! Med min livserfaring, som har krævet fleksibilitet, udfordringer og forandringer, formår jeg at sætte mig ind i din udvikling.


FOR HVEM?


Mine specialer er karriereudvikling samt mentaltræning, specielt for ryttere og andre individuelle sportsudøvere. 


HVORDAN?


Med min forankringsmodel som fundament, sikres du et stærk og blivende resultat. Metoderne ,dvs. mentaltræning eller transition coaching tilpasses dig, afhængig af hvad der giver bedst mening i forhold til der hvor du er - dette sikre min forankringsmodel. Valget bliver således baseret på din udfordring samt dine kvalifikationer og livserfaring. Jeg arbejder primært i forløb, da “Rom ikke blev bygget på én dag”, men enkelt sessioner er selvfølgelig en mulighed. 


HVAD BETYDER DET FOR DIG?


Resultatet bliver nået via en tålmodig, velovervejet proces, hvor du bevarer overblikket undervejs. Du vil opleve ressource stærke følelser som glæde og mod, samt få et styrket selvværd – ikke kun af betydning for dig, men også i dit sociale liv, så som på skolen, på jobbet, blandt venner etc. Du opnår næste niveau i din sport, i din karriere og overkommer de/den problemstilling du havde foran dig. Kontakt mig for en afklarende samtale.


Mvh Stephan RH

Klientudtalelser

Magnus - ""Jeg følte mig hørt, forstået og respekteret i samtalen" Jeg følte, at der blev lyttet til mig, og at mit udgangspunkt- og tilgang til samtalen blev anerkendt og respekteret. Der var fin tid til, at jeg kunne komme på banen med mine personlige betragtninger, og jeg var glad for at coachen kunne "tage fat" derfra! "Vores samtale gav mig det, jeg håbede på" Udbyttet af den/de første samtaler var passende i forhold til mine forventninger. Det var meget tilfredsstillende, at den indledende forventningsafstemning tydeliggjorde, hvad vi skulle have ud af samtalen - og at dette formål var rimelig godt i overensstemmelse med de forventninger/forhåbninger, som jeg havde på forhånd. Coachens tilgang til samtalen og måden at arbejde på var helt passende for mig" Enig! Der blev skabt et professionelt og samtidig uformelt rum, hvor vi sammen ved samtale kunne være nysgerrige og åbne for at udforske emnet. Jeg kunne godt lide, at coachen ind i mellem sætter emnerne lidt på spids med nogle konkrete og modige påstande om mig. Mvh Magnus "  Læs mere  Læs mindre

Huw - "I had the pleasure of being coached by Stephan during a stint of unemployment. I was clueless and unprepared for the job market. Stephan immediately put me at easy with his flawless English and thanks to weekly in-depth meetings, Stephan's positive personality, and his drive to see me improve my workflow - I was able to be better prepared for the job market. I am glad to have been given the opportunity to improve my job search skills through intensive coaching with Stephan. - Huw Williams. Thanks Huw "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.