Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Personlig coaching (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Events

Online kursus: Forstå dyret i spejlet
1-2-2022 16:00
4.750 kr. Læs mere
Nikolaj Jack. Coach & mentor. Speciale i evolutionspsykologi og har 20 års professionel erfaring med målsætning, motivation og forandringsstrategier. Nikolaj Jack - Coach, Mentor, Business coach

Beskrivelse

Forstå dig selv bedre og nå dine mål

Hej og tak fordi du kigger forbi!


Når du går på opdagelse her på GoMentor, så er det sikkert fordi der er noget du gerne vil ændre på i dit liv. Måske er der et konkret problem der nager dig. En oplevelse af at du ikke lever op til dine egne eller andres forventninger. Rod i dine personlige relationer. Eller måske ønsker du bare at arbejde med hvem du er, skabe afklaring, sætte nye mål og lære dig selv bedre at kende, så du kan blive den bedst mulige udgave af dig selv.


At du er herinde fortæller mig at du arbejder på sagen. Du har taget udfordringen op og kæmper for at komme et bedre sted hen. Tillykke med det! Hvor der er vilje er der vej siger man. Og selvom det på mange måder er sandt, så har du sikkert erfaret, at det ikke er så nemt bare lige at ændre på dit liv eller dig selv. Og hvordan kan det nu være?


Menneskets hjerne er en problemløsningsmaskine der gennem evolutionen er udviklet til hele tiden at have fokus på de udfordringer du står overfor. Problemet er bare, at grublerier og bekymringer ikke løser problemet. Disse belastende følelser er blot dit indre navigationssystem der signalerer til dig, at du skal foretage en forandring for at optimere dit liv inden for et bestemt domæne. Men ingenting kommer af ingenting. Og du forandrer dig kun når du får ny viden, der ændrer på de cost benefit analyser i din hjerne, der kontinuerligt beregner fordele og ulemper ved en given adfærd.

Coaching

Derfor er min fornemste opgave som din coach og sparringspartner at dele min viden om menneskets natur, personlighed og forandringsmuligheder med dig, så du kan anvende denne viden til at forstå dig selv bedre og skabe de forandringer du ønsker.


Sammen bliver vi 100% bevidste om de mål du ønsker at opnå og lægger en detaljeret plan (med øvelser og hjemmeopgaver), som sikrer at du indfrier den. Vi vil sikkert også tage et grundigt kig på din personlighed, så den plan vi lægger hænger sammen med den du er. 


Du vil nok opleve at det der adskiller mig fra mange andre coaches og terapeuter er, at jeg lægger stor vægt på at øge din viden om menneskets psyke og adfærd. For selvom jeg ikke kan ændre så meget på dig, så vil jeg næsten garantere, at jeg kan revolutionere din evne til at forstå dig selv, så du får et permanent redskab til at forstå og arbejde videre med dig selv. 


Jeg tilbyder personlig coaching online, i København og i Skåne fra min gård kombineret med naturrelaterede aktiviteter.


Kurset - Forstå dyret i spejlet

Som et alternativ til traditionel coaching tilbyde jeg et online kursus i evolutionspsykologi, der kombinerer uddannelse og personlig coaching. Her får du virkelig noget for pengene. Et dybdegående alternativ til et klassisk coachingforløb, der henvender sig til dig der virkelig ønsker at forstå hvorfor vi tænker og handler som vi gør og anvende denne viden at nå dine personlige mål.


5 moduler. 1 modul pr. måned inkl. 90 min personlig gennemgang af din modulopgave kombineret med personlig coaching, så den nye viden du får bliver relateret til dit liv. Der kan afregnes pr. mdr. 950 ex moms og du kan begynde på kurset når det passer dig. Se mere under Events her på min profil.

Lidt om mig 

Jeg hedder Nikolaj Jack. Har en masteruddannelse fra Roskilde Universitet i psykologi med speciale i evolutionspsykologi, motivation og forandringsstrategier. Efterfølgende har jeg taget en 2-årig samtaleterapeutisk coachinguddannelse hos Solutionfocus. 


Jeg har en fortid som elitesportsudøver inden for karate, hvor jeg bl.a. har været dobbelt Danmarksmester. Jeg begyndte som instruktør i karate da jeg var 13 og som uddannet licensinstruktør har jeg i mange år beskæftiget mig med motivation, talentudvikling og vindermentalitet inden for sportens verden.


De sidste 20 år har jeg arbejdet som professionel coach, lektor i psykologi og underviser i samtaleteknik og forandringsstrategier.

Hvad kan du forvente?

Jeg arbejder løsningsfokuseret, men er forankret i evolutionspsykologien. Hos mig vil du derfor opleve en mindre "følende" og mere adfærdsbiologisk og konkret tilgang til psykologien. Jeg er dybt optaget af at forstå hvorfor menneskedyret tænker og handler som det gør og hvordan jeg kan videregive denne viden til dig, så du kan anvende den til at blive den bedste udgave af dig selv. 


Jeg deltager løbende i efteruddannelse og projekter, der styrker min faglige udvikling. Senest i et 3-årigt forskningsprojekt på Danmarks Pædagogiske Universitet, hvor vi undersøgte de psykologiske faktorer, der afgør hvorfor nogle unge gennemfører uddannelse mens andre vakler og i nogle tilfælde falder fra.

Friluftsterapi

Foruden online coaching, samtaler i København og kursusforløb tilbyder jeg friluftsterapi fra min gård i Skåne, hvor jeg også bor privat. Her kan du fx prøve et 24 timers intensivt coaching- og rekalibreringsforløb, hvor du bor i en træhytte i skoven. Her er ro, storslået natur, ingen stress og plads til nye tanker og coaching kombineres med vandring, ridning, jagt, fiskeri og en række andre aktiviteter i naturen. 


Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Nikolaj Jack

Klientudtalelser

Martin Borregaard - Salgsansvarlig  - "Jeg har deltaget på flere af Nikolajs kurser. Og jeg har virkelig oplevet at se mennesket i et andet lys og fået konkrete redskaber til mit eget arbejde som sælger, hvor forskellen mellem succes og fiasko ofte handler om hvor godt jeg forstår andre mennesker. "  Læs mere  Læs mindre

Henrik Jørgensen Studerende  - " Al undervisning i psykologi burde begynde med en introduktion til evolution. Nu giver det hele pludselig mening. Jeg har virkelig fået en langt bedre forståelse for hvorfor vi gør som vi gør. Jeg kan kun sige prøv det."  Læs mere  Læs mindre

Tasia Zabell Selvstændig - " Jeg har fået mere ud af tre samtaler med Nikolaj end et hav af kurser jeg tidligere har deltaget i. Simpelthen ved at lære vores instinkter bedre at kende. Hans passion er imponerende og han ved virkelig meget om hvad der driver mennesket og kunne på kort tid sætte fingeren på hvad der nagede mig og hvad jeg havde behov for at ændre på. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.