Lisette Nyberg - Cand. Pæd. Psyk, ACT coach

Lisette Nyberg

Cand. Pæd. Psyk, ACT coach

Allerød , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale - Nedsat pris til sygemeldte, arbejdsledige og studerende 500 kr. Aftal tid

5 x samtaler 3.000 kr. Aftal tid

5 x samtaler - Nedsat pris til sygemeldte, arbejdsledige og studerende 2.000 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Online samtale (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

- Nedsat pris til sygemeldte, arbejdsledige og studerende

Online samtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Lisette Nyberg - Cand. Pæd. Psyk, ACT coach

Beskrivelse

Jeg ønsker, at støtte dig til øget indsigt i dit liv, og på en omsorgsfuld måde, hjælpe dig til, at tage vigtige skridt i den retning du ønsker.


Sådan er et forløb hos mig

Vi laver sammen en forventningsafstemning med udgangspunkt i, hvor du gerne vil hen, hvad som står i vejen, hvad du hidtil har forsøgt, og hvordan det har virket. I de følgende samtaler arbejder vi med, at udforske, hvad som er vigtigt for dig og hvordan du kan blive bedre til at håndtere dine tanker og følelser. Vi arbejder henimod den forandring og de mål, som du ønsker, så du skaber det liv, der er meningsfuldt for dig. Forløbet indeholder samtaler og redskaber ift. adfærdsforandring. Disse redskaber engagerer dig og hjælper dig til at tage skridt i den retning, du ønsker for dit liv. Det er anvendelige redskaber, som du også kan bruge efter forløbet. Mellem samtalerne kan du have brug for, at stille spørgsmål, fordi du er i en forandringsproces, og du er derfor velkommen til at kontakte mig på mail eller sms undervejs i forløbet.


Jeg har særlig erfaring med flg. problemstillinger:

 • Arbejdsrelateret stress
 • Søvnproblemer
 • Samtaler med unge med udfordringer.
 • Samtaler med forældre til børn med udfordringer, bl.a. autisme og ADHD
 • Stress, angst & depression
 • Livsstil forandringer


Lidt om min baggrund

Igennem mit lange arbejdsliv har jeg ønsket at gøre en forskel for andre mennesker. Jeg er uddannet Cand. Pæd. i Pædagogisk Psykologi, sygeplejerske og senest certificeret coach indenfor Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Jeg anvender bl.a. adfærdsteoretiske metoder indenfor ACT & coaching, positiv psykologi, den motiverende samtale og kognitiv adfærdsterapi. Jeg har mange års erfaring med samtaler, supervision og undervisning i mental sundhed.


Skal vi tage en snak?

Ring meget gerne til mig, hvis du er interesseret i et samtaleforløb, og hør hvordan ACT coaching kan hjælpe dig. Så kan du vurdere om et samtaleforløb hos mig, er det rigtige for dig.

Klientudtalelser

Kvinde i 60´erne - "På min arbejdsplads blev der bare mere og mere travlt og vi blev færre til at løfte byrden. Jeg har altid været glad for at arbejde, men det var begyndt at fylde for meget. Det gik ud over min fritid. Lisette hjalp mig med at finde ind til kernen via forskellige indgangsvinkler, og på den måde kunne jeg se problemerne i øjnene. Jeg fik forskellige værktøjer til at stoppe op, sige fra og finde løsninger, så jeg kunne blive på arbejdspladsen uden at gå ned med stress. Jeg anbefaler Lisette, som med sin erfaring og empati fik mig videre efter et kort forløb. Tak Lisette for din omsorg og hjælp til at finde tilbage på sporet."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 50´erne - "Jeg har som sygeplejerske og som privat person, brugt Lisette meget som min private coach. Både da jeg som sygeplejerske blev ramt af arbejdsrelateret stress, og da jeg blev skilt og gik ned med stress og depression. Begge gange hjalp hun mig op igen. Med sine specielle coaching evner, kan hun noget ganske særligt som er svært at definere. Bl.a. hendes empati, lyttende tilgang og hendes øvrige terapeutiske redskaber. Jeg vil derfor gerne anbefale Lisette til andre."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 40´erne - "Jeg har været langtidsstresset pga. mit arbejde, og endelig sagde jeg mit job op. Jeg stod ved en skillevej, hvor jeg skulle finde ud af, om jeg skulle fortsætte i samme retning eller om jeg skulle starte forfra med noget helt andet. Lisette har været en vigtig nøgleperson i min beslutning om en ny levevej. Under sessionerne gav Lisette mig god tid til at udtrykke mig, og hun var altid rolig, nærværende og interesseret. Hun gav mig forskellige værktøjer jeg kunne bruge, for at komme frem til, hvad jeg ville. I dag er jeg 100% sikker på, at jeg har truffet den rigtige beslutning og jeg bruger stadigvæk et af de værktøjer Lisette gav mig, når tvivlen rammer mig. Lisette får mine varmeste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 50´erne - "Jeg har haft et forløb hos Lisette. Hun hjalp mig, da jeg var et rigtig svært sted i mit liv. Lisette turde stille de rigtige og svære spørgsmål, som betød, at jeg kunne komme videre i min proces. Forløbet blev planlagt ud fra mine behov og ønsker. Yderst kompetent, professionelt og omsorgsfuldt."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.