Lisbeth Petersen - Psykoterapeut

Lisbeth Petersen

Psykoterapeut

Aarhus , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personligt fremmøde

Gratis forsamtale 0 kr. Aftal tid

Hvis denne forsamtale resulterer i, at du/i ønsker en aftale vil jeg bestræbe mig på, at der er tid efterfølgende så den kan komme i umiddelbar forlængelse.

Narrativ terapi - Narrativ familieterapi - funktionelle lidelser 600 kr. Aftal tid

Par terapi - Familieterapi 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Narrative forståelse er et anker i min terapeutiske tilgang. Fokus er en altid individuelt og i forhold til netop din problemstilling. Lisbeth Petersen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Narrativt.

Individ, par og familier:

Den individuelle terapi søger at afhjælpe forringelse i livskvaliteten udløst af; traumer, PTSD, stress, angst, depression, sorg, krise, skilsmisse eller andet. Følelse af afmagt er næsten altid til stede hvis problemer får overtaget over den gode trivsel, vi ønsker i vores liv. Jeg vil bestræbe mig på, at der foruden den erkendende og bevidsthedsgørende del, der knytter an til selvudvikling, også er konkrete redskaber og handlemuligheder med hjem fra en konsultation. Dette gælder dig som individ, barn, ung og voksen og jer som som familie eller som par.

Specialpædagogik:

Hvis i har udfordringer i jeres familie, som kan ses knyttende an til iboende diagnoser som fx. ADHD, ADD, ASF spektrum forstyrrelse o.a. Jeg kan hjælpe og vejlede med konkrete redskaber til konflikthåndtering, belastnings problematikker og planlægning i et specialpædagogisk aflastende perspektiv. ​ Hvis jeres barn/unge har spiseproblemer eller selvskadende adfærd, angst, OCD uro eller tvangspræget adfærd. ​ ​ Funktionelle lidelser Hvis jeres barn har smerter, træthed, nedsat funktionsevne og/eller føleforstyrrelser. Jeg tilbyder behandling af funktionelle lidelser og Bodily Distress Syndrome (BDS). Smerter har ofte afsæt i akutte traumer, belastningsreaktioner og stress. Jeg hjælper med konkrete redskaber til at bedre og genvinde det tabte funktionsniveau. ​

Hvis jeres barn/unge beskrives som særlig sensitiv og har skolefravær, tilbyder jeg gradueret genoptræning.

Vejledning til Covid - senfølger.

Metoder

Den narrative forståelse er et anker i min terapeutiske tilgang, men som afsæt for en eklektisk tilgang til terapi. Det betyder, at jeg arbejder ud fra forskellige referencerammer og med forskellige metodevalg. Kognitiv træning og mindfullness er eksempler.

Desuden tilbyder jeg specialpædagogisk vejledning og gradueret genoptræning omkring  ADHD, ADD, ASF spektrum forstyrrelse o.a. Jeg kan hjælpe og vejlede med konkrete redskaber til konflikthåndtering, belastnings problematikker og planlægning i et specialpædagogisk aflastende perspektiv.

​ Hvis jeres barn/unge har spiseproblemer eller selvskadende adfærd, angst, OCD uro eller tvangspræget adfærd. Fokus er en altid individuelt for at tilbyde dig den bedste kvalificerede hjælp, i forhold til netop din problemstilling.

Velkommen til Narrativt. ​ Jeg hedder Lisbeth, er 59 år gammel og uddannet socialpædagog, narrativ terapeut og narrativ familieterapeut. Jeg har årelang erfaring fra børne og ungdomspsykiatrien, individuel, par og familieterapeutisk praksis. Specialpædagogisk vejledning og senest med senfølge symptomer på klinikken for Covid patienter på Skejby.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.