Julie Lykke Topsøe - ID psykoterapeut

Julie Lykke Topsøe

ID psykoterapeut

København Ø, Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personligt fremmøde

Psykoterapi session 800 kr. Aftal tid

Psykoterapi, session for studerende 600 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Integral psykoterapeut Julie Lykke Topsøe - ID psykoterapeut

Beskrivelse

Har du lyst til at udleve dit fulde potentiale, opnå større bevidsthed og arbejde traditionelt, spirituelt og målrettet med at forandre dit liv?

Er du klar til at:

Opnå optimal følelsesmæssig, mental, fysisk og åndelig sundhed? Længes du efter at føle dig energisk, glædesfyldt og afbalanceret i dit liv og kunne du tænke dig at bruge dit mod og udleve dine drømme?

Og er du klar til at overkomme udfordringer som: ​


  Afhængighed/misbrug

  Spiseforstyrrelser

  Parforholdsproblematikker

Lavt selvværd

Stress/angst 

OCD


OM


Jeg har, lige så længe jeg husker, næret et dybfølt ønske om at forstå universets storhed, livets betydning og meningen med denne smukke tilværelse. Jeg har været evigt søgende, og man kan i sandhed sige, at jeg har smagt på livets store buffet. 

Som certificeret ID psykoterapeut, Master I Ritualer og som kvinde med en omfangsrig selvudviklingsrejse bag mig, har jeg været i stand til at heale og bevidstgøre mange af mine egne skyggesider. ​

Udover professionel erfaring, har jeg også personlig erfaring med flere af de temaer som mine klienter kommer med. Jeg ved om nogen, at det kræver mod at ændre sig og overkomme fastlåste tanker og handlinger.

Jeg besidder en tredimensionel respekt for dem som har modet til at se indad og kræve et liv i glæde, passion, bevidsthed samt kærlighed til sig selv, andre og eksistensen. Dem som tør det, de ikke tør - fordi de ikke vil lade sig nøjes.

Personligt oplever jeg i højere og højere grad en enormt taknemmelighed og kærlighed til mig selv, til andre og til livet. En dyb forbundethed og glæde. Sådan har det ikke altid været, men jeg har vendt vrangen ud på mig selv, kigget mine skygger i øjnene og sendt min offerrolle på ferie for at nå hertil. Det føles sandt for mig at videregive min erfaring og støtte dig i at udleve dit fulde potentiale og opnå det liv som du elsker. ​

CV ​

RELEVANTE UDDANNELSER ​

Certificeret Integral psykoterapeut, ID Academy - København

​Certificeret Master I Ritualer v/Pia Nissen Tylak – Hornbæk ​

200 HR Yoga Teacher Training, Full Circle Yoga School – Hawaii


UDDRAG AF RELEVANTE FOREDRAG/KURSER ​

Kursus i Holotropi v/Karen Grue - Ungarn

Clairvoyant meditation cource v/Karina Larsen – København

Konference v/Echart Tolle – Paris

10- dages Vipassana – Åbybro ​

Breathwork workshops v/Steen Degn - København

Foredrag, Ind I Essensen v/Ole Vadum Dahl - København ​

Fast kontinuerlig yoga og meditationspraksis v/Marcello Real - København ​ ​


RELEVANT ERFARING

Undervisningsassistent på psykoterapeutuddannelsen, ID Academy – København.

Rådgiver, Bryd Tavsheden - København

Yogalærer, Tinkuy - København

Selvstændig konsulent med terapeutiske samtaleforløb. Familiebehandler, støtte-kontaktperson og mentor – Ungeenheden Albertslund Jobcenter, Stevns Kommune og Køge kommune.

Selvstændig Integral Psykoterapeut - København

Under kontinuerlig professionel supervision...KONTAKT 

Kontakt mig på telefon/sms eller email for en uforpligtende samtale og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos mig i et fordomsfrit og fortroligt rum. ​


Kærligst Julie ​Topsøe

   Klientudtalelser

   Christina - "Mit terapeutiske forløb hos Julie, har været så meget mere, end blot et professionelt forløb. Forløbet har været givende, støttende og jeg oplevede at blive mødt og set under hele forløbet, hvilket har medført at jeg nu tør at stå meget mere i og ved mig selv. Jeg står nu stærkere i mig og har hos Julie på en selvkærlig måde fået bearbejdet mange af mine barrierer. Det har gjort ondt, men jeg har fået troen på at jeg er god nok og kan så meget mere. Jeg har fundet viljen og modet til at fortsætte mit videre selvudviklingsforløb. Tak for dig <3"  Læs mere  Læs mindre

   Nikolaj - "Jeg har gået i forløb ved Julie, og kan kun sende de varmeste anbefalinger. Jeg har været i terapi-forløb før, men her ved Julie føler jeg virkelig, at jeg har rykket mig til det bedre, og bliver altid tilpas udfordret mentalt til hver session. Man kan virkelig mærke som klient, at hun har en faglig værktøjskasse der rummer meget viden og så har Julie en personlighed og energi, hvor man føler sig godt tilpas, set og hørt som menneske."  Læs mere  Læs mindre

   Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

   Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere