Haris Omano - Psykoterapeut

Haris Omano

Psykoterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Haris Omano - Psykoterapeut

Beskrivelse

Kognitiv adfærdsterapi (KAT)

Jeg er læge i dansk Psykiatri, Region Sjælland siden 2017.

Den terapiform jeg tilbyder er den såkaldte kognitiv adfærdsterapi, forkortet KAT og på engelsk kaldet Cognitive Behavioral Therapy (CBT). Den består som oftest af 8-sessioner á 45min og er kendt for at være en af de mest evidens-baserede former for psykoterapi. 

KAT er kendt for at ha en stor effekt på mange former for psykiske problemstillinger, herunder tristhed, frygt, søvnproblemer, skyldfølelser, skilsmæsse, krise, generalisert angst, pankiangst og socialforbi.

KAT er den mest udbredte og anvendte form for psykoterapi internationalt. 

Den består som oftest af 8-sessioner á 45min og er kendt for at være en af de mest evidens-baserede former for psykoterapi. 

Jeg tilbyder alle mine klienter et gratis kort forsamtale for at lære at kende hindanden og generelt give svar på de spørgsmål mennesker har.


Lidt om mig:

Jeg er læge siden 2016 fra Københavns Universitet og arbejder i dansk psykiatri siden 2017, med bred erfaring af depression, angst, fobier og andre former for psykiske sindslidelse. 

Jeg er også deltidsforskere på Université de Versailles Saint-Quentin-en-Yvelines i Paris siden 2018 hvor jeg forsker i spiseforstyrrelser. 

Jeg har mangeårig erfaring som (KAT) kognitiv adfærds psykoterapeut og har bred erfaring af akutte og langvarige psykiske problemstillinger hos både børn og voksne. 

//

Haris Omano, læge

KAT psykoterapeutHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.