Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Kognitiv adfærdsterapi (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Haris Omano - Psykoterapeut

Beskrivelse

Kognitiv adfærdsterapi (KAT)

Jeg er læge i dansk Psykiatri, Region Sjælland siden 2017.

Den terapiform jeg tilbyder er den såkaldte kognitiv adfærdsterapi, forkortet KAT og på engelsk kaldet Cognitive Behavioral Therapy (CBT). Den består som oftest af 8-sessioner á 45min og er kendt for at være en af de mest evidens-baserede former for psykoterapi. 

KAT er kendt for at ha en stor effekt på mange former for psykiske problemstillinger, herunder tristhed, frygt, søvnproblemer, skyldfølelser, skilsmæsse, krise, generalisert angst, pankiangst og socialforbi.

KAT er den mest udbredte og anvendte form for psykoterapi internationalt. 

Den består som oftest af 8-sessioner á 45min og er kendt for at være en af de mest evidens-baserede former for psykoterapi. 

Jeg tilbyder alle mine klienter et gratis kort forsamtale for at lære at kende hindanden og generelt give svar på de spørgsmål mennesker har.


Lidt om mig:

Jeg er læge siden 2016 fra Københavns Universitet og arbejder i dansk psykiatri siden 2017, med bred erfaring af depression, angst, fobier og andre former for psykiske sindslidelse. 

Jeg er også deltidsforskere på Université de Versailles Saint-Quentin-en-Yvelines i Paris siden 2018 hvor jeg forsker i spiseforstyrrelser. 

Jeg har mangeårig erfaring som (KAT) kognitiv adfærds psykoterapeut og har bred erfaring af akutte og langvarige psykiske problemstillinger hos både børn og voksne. 

//

Haris Omano, læge

KAT psykoterapeutHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.